• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın biraz rahatladım tecrübesizlik zormuş :) buarada ezgim hamilelik belirtilerim aslında olmuş ama ben oruç tutuyordum ve sürekli oruç tuttuğum için mide bulantım oluyor sanıyordum meğer bunların nedeni bebekmiş :)

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim inanın biraz rahatladım tecrübesizlik zormuş :) buarada ezgim hamilelik belirtilerim aslında olmuş ama ben oruç tutuyordum ve sürekli oruç tuttuğum için mide bulantım oluyor sanıyordum meğer bunların nedeni bebekmiş :)

canım hadi gözün aydın allah güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı bir bebişin olsun inşallah tebriklerhihoyyyt

cumanız islam güneşi kadar aydın,bir müminin tebessümü kadar tatlı,muhammed'ül emin'i hatırlatan gül kadar güzel,çocuk kadar neşeli,rabbül alemin yaratmış olduğu kainatın güzellikleri ile dolu olsun ve geçsin.... hepinizin cuması mübarek tüm duaları kabul olsun

işte göz at diyiceksin sonra kendi bilgisayarında resimi bulup eliyiceksin o kadar değişikleri kaydettin mi tamam

slm kızlar. kaç zmandır yazmıyodum ama yazışmaları takip ediyorum. bu ay bende kızmızıları gördüm adetim 1 gün geçikti hadi dedim tamam bu sefer oldu ama sabah bi karın ağrısı baktımki benimki gelmiş. inşallah bi dahki ay hepimiz istediğimize kavusuruz. güzel haberlerinizi bekliyorum.

şimdi ismime geldin profiline girdin avatarınızı değiştirin bölümüne geldin sonra sayfanın altın doğru indin o kadınlar klübü sabit avatarları altındaki bölüm dosya yükleme bölümü sonra geçerli avatarı kullanı işaretleyip dosya yüklemek için göz atı seç resmin boyutuda önemli olabilir onada dikkat et zaten yükleyince görürsün değişikleri kaydet dersin olur

19.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
zuzumurti:::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül BEKLEMEDE???????????????
henli::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::19 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

mrb. bende bu ay oldu diye düşünüyodum ama olmadı yine. bugün regl oldum. bir dahaki ay regl tarihim 17 ekim benide listeye eklerseniz çok memnun olurum. emeğinize sağlık

yeşildeniz bu ay kısmet değilmiş demekki inşalah bir daha ki aya hamiş olursun sende bizde

evet ganno kısmet değilmiş. hep öyle söylüyorum zaten başka türlü insan ikna olamıyor yoksa. hayırlı değilmiş hayırlısı olsaydı olurdu gibi bu şekilde teselli olmaya çalışıyorum. inşallah önümüzdeki ay sende bende isteyen herkes güzel haberler verir. inşallaaaahhh.:Saruboceq:

dün çok ağladım insan regl oldum diyeağlar mı ben ben ağladım ümit etmek ve sonunda hüsrana uğramak çok kötü bişey..acaba hiç mi hamile olamıcam.bu düşenceler beynimi kemiriyor.
HADİ MELEĞİM GEL ANNENE BEKLETME ARTIK

merhaba kislar ben geldim uzun zamandan beri yazamadim ama sizi takip ettim.oncelikle hamile olan mercury tebrik ederim seni canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi basimiza :emir_bebek:
ganno nbr canim gunduzleri cok fazla kisi olamiyoruz galiba. sendemi sadece isteyken girebiliyosun nete.

amin inşallah ben artık takmama karaı aldım ama yinede takmadan duramıyorum. çalışmaları takmayarak yapma kararı aldım gerçi geçen ayda öyle yapmıştım ama olmadı biz gerçi düzenli çalışamıyoruz ki eşim çok yorgun oluyor bize 1 ay tatil lazım belki o zaman tutar:))

yesildeniz zuzumurti uzulmeyin diycem ama insanin elinde degil.bende hastayim su anda.bu ay cok umitlenmemistim ama belki bi umut dyordum.sunu dusunelim ve rahatliyalim buyuk ALLAHIM herseyi hayirlisi ne zamansa en uygun zaman ne zamansa o zaman verir. biz o hayirli zamani bekliyoruz.bu ay kismetimizde yokmus belki onumuzdeki ay dimi.

mrb buya evet işten giriyorum aslında evdede var ama kocişle ilgileniyorum yani beraber olmaya çalışıyoruz dizi izliyoruz o bazen kızsada dizilere kapılıyor gidiyor:))) gece geç saatlerde giremiyorum.

zuzumurti insan hiç regl oldum diye ağlar mı üzülme bak diğer topiklere göz at düzenli adet olamayan bir sürü bayan var bir sürü ilaç kullanıyorlar çok şükür onda sorun yok o yüzden ağlamıyorum ben regl olunca:)) polyana gibiyim zaten:))

Back
X