Neyse bakalım görücez yaşarsak haptan mı hormondan mı olmuyo yada oluyo.
olur canım Allahın izniyle olur.doğal yollardan olmazsa bizde tıbbi yolları deneriz.kafaya takmayalım kendimizi strese sokmayalım.:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bakalım görücez yaşarsak haptan mı hormondan mı olmuyo yada oluyo.
olur canım Allahın izniyle olur.doğal yollardan olmazsa bizde tıbbi yolları deneriz.kafaya takmayalım kendimizi strese sokmayalım.:lepi:
Allah ikinize de en kısa sürede nasip etsin inşallah
Allah razı olsun.Ben de bu haftayı endişeli geçiriyorum biraz.Keseyi göördük ama doktor henüz küçük içinde bebeği de görmemiz gerek dedi.Dualarınızı esirgemeyin bu cuma görmek için gideceğiz inşallah.
merhaba kızlar nasılsınız
hamişleri tebrik ederim hamiş olmaya çalışanlarıda allah benim gibi çok bekletmesin inşallaj
teşekkürler suzancım aranızda olmak çok güzel
bebiş diye bebiş diye geçiyo günler işte napalım
sizler nasılsınız
aynı dertler bizde de var canım.Allahın takdiri işte canım ne zaman uygun görürse o zaman hamile kalıcaz demek ki.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da fazla uğraşmak zorunda kalmayız:Saruboceq:
8 aylık evliyim ve 6 aydır deniyoruz.dün kırmızıları gördüm.bir gün erken geldi:çok üzgünüm:amin inşallah
gerçi ben daha yeni başladım bebek istemeye ilk bu ay ama hiç ümidim yok nedense senin varmı bebeğin ne kadardır istiyosun
olsun canım ya daha yeni evliymişsin olur elbet inşallah tez vakitte olur hepimizin bende dk haapını bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu ondan korkuyorum doktora gittim tatlil falan yapmadı hormonlara bakmadı bişey mi var korkuyorum ilaç falanda vermedi folik asit yazdı sadece
canim hic uzulme daha cok yeni evliligin ins olur8 aylık evliyim ve 6 aydır deniyoruz.dün kırmızıları gördüm.bir gün erken geldi:çok üzgünüm:
canim hic uzulme daha cok yeni evliligin ins olur