Erken Hamilelik Belirtileri

arkadaşlar adetime 4 gün var ben test yaptım ama hiç umutlu değildim ve 2. çizgi silik ama çok belli diğerine göre çok açık renkte sizce hamilemiyim ne olur cvp yazın...çok heyecanlıyım

arkadaşlar adetime 4 gün var ben test yaptım ama hiç umutlu değildim ve 2. çizgi silik ama çok belli diğerine göre çok açık renkte sizce hamilemiyim ne olur cvp yazın...çok heyecanlıyım

silikte olsa hamileliği gösteriyor.ama bazen yanlışta sonuç verebiliyor.istersen kan testi yaptır kesin sonucu alırsın.İnşallah hamilesindir canım.

silikte olsa hamileliği gösteriyor.ama bazen yanlışta sonuç verebiliyor.istersen kan testi yaptır kesin sonucu alırsın.İnşallah hamilesindir canım.

sağol canım ben tekrar test yaptım o biraz daha belirgin çıktı ama yarın sabah kesin çıkar herhalde yarın haber veririm...

inşallah arkadaşlar yarın yaptırırsam haber veririm vermez miyim inşallah rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip erder inşallah...

hamilelik için takviye olarak bir ilaç kullandın mı yoksa hiçbirşey kullanmadın mı canım.bende 1 ay daha denicem yine olmazsa dr a gitmeyi düşünüyorum.belki takviye birşeyler verir.benim daha bu 6. ayımdı sence daha erken mi takviyeler için

selam arkadaşlar nasılsınız bakiim?
suzanşancım ne kadarlık evlisin? ona göre takviye bişeyler verirler
ve olacaksa inşallah ilk çocuğun mu olcak?
benim hiç yok, ve 1 yıl ını doldur olmazssa gelirsin demişti doktor.
şimdi 2, yılımı doldurcam 15 gün sonra

selam arkadaşlar nasılsınız bakiim?
suzanşancım ne kadarlık evlisin? ona göre takviye bişeyler verirler
ve olacaksa inşallah ilk çocuğun mu olcak?
benim hiç yok, ve 1 yıl ını doldur olmazssa gelirsin demişti doktor.
şimdi 2, yılımı doldurcam 15 gün sonra

canım ben 8 aylık evliyim.6 aydır korunmuyoruz.eşimle zaten 5 yıl flört ettik sonra evlendik.yaşım gidiyor ve ben çocukları çok seviyorum İnşallah gelecek ay hamile kalırımda takviye düşünmeme gerek kalmaz.:Saruboceq:sende çok beklemişsin.İnşallah 2.yılını 3 kişi kutlarsınız.eşin,sen ve karnındaki bebişin:Saruboceq::emir_bebek:

kızlar nerdesiniz yaaaa.herkes kocişinin yanında galibaŞenizkimse buraya uğramıyor:sm_confused:

Evet bir kaç gündür buralardaım hamile kaldıktan daha doğrusu şüphelenmeye başladıktan sonra bu siteyi keşfettim.Allah izin verirse 5 haftalık.

Evet bir kaç gündür buralardaım hamile kaldıktan daha doğrusu şüphelenmeye başladıktan sonra bu siteyi keşfettim.Allah izin verirse 5 haftalık.

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sizi birbirinize bağışlasın.tebrik ederim canım.şüphelendiğin seni tedirgin eden neydi ki.tabiki cevaplamak istersen

Ben yaş olarak biraz geç evlendim sayılır 32 yaşındayım ve hiç korunmayı düşünmedik eşimle.Bence bu doğum kontrol hapları çok sakıncalı.Ağrılarım çok önce başladı adettimden.Birde normal adet sancısı gibi değilde biri içini tırmalıyor gibi kramp giriyor her tarafına.Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım silik çizgi çıktı.Sağlık ocağında ebeye gittim bşr hafta daha bekle sonra tekrar yap dedi testi.BU çarşamba tekrar yaptım.Gayet koyuydu ikinci çizgi.Cuma da Cerrahpaşaya doktora gittik eşimle keseyi gördük ama gelecek cuma kesenin içinde bebişi görmemiz gerekiyormuş doktor tekrar çağırdı.Kan testim de 2618 çıktı 5 haftalık dedi doktor.Darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Ben yaş olarak biraz geç evlendim sayılır 32 yaşındayım ve hiç korunmayı düşünmedik eşimle.Bence bu doğum kontrol hapları çok sakıncalı.Ağrılarım çok önce başladı adettimden.Birde normal adet sancısı gibi değilde biri içini tırmalıyor gibi kramp giriyor her tarafına.Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım silik çizgi çıktı.Sağlık ocağında ebeye gittim bşr hafta daha bekle sonra tekrar yap dedi testi.BU çarşamba tekrar yaptım.Gayet koyuydu ikinci çizgi.Cuma da Cerrahpaşaya doktora gittik eşimle keseyi gördük ama gelecek cuma kesenin içinde bebişi görmemiz gerekiyormuş doktor tekrar çağırdı.Kan testim de 2618 çıktı 5 haftalık dedi doktor.Darısı isteyen herkesin başına inşallah...

evleneli ne kadar olmuştu canım

Back