Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,nşallah canım dediğin gibidir ama insan yinede korkuyo ne bileyim
evet canım stres yapmamak iyi diyolar ama insanın aklından da çıkmıyoki napalım hayırlısı
kıslar ii geceler şükür bugun reglı donemını bıtırdım inş bu ay beım sızler ıcın hersey daha gusel olura.s.
üslub , brisling nasıl gıdıyo gelısmeler? test yaptınıs mı? yada gununuzumu beklıyosunus umarım hersey yolundadır arkadaslar
Uzmanlar bünyeden bünyeye değişebileceğini söylüyor.Kimisi 1 ayda kimisi 5 ay kimisi de 1 sene diyor.Kimisi de ilacı içmeyi 1-2 gün unutsa hamile kalabiliyor yani olup olmamasını ilaca mı bağlamalı bilemiyorum tabi uzman değilim.
ben dün kan testi yaptırdım....negatif adetimi ayın 5-6 sı gb bekliyorum..eğer varsa 5 gün önceden kan testi çıkmıyor demektir yoksa...bu ay patladıkkk((canım sıkıldı walla aslında öle ciddi bir belirtim yoktu ama..ne bilim arada kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik ve renkte biraz koyulaşma vardı bende dedim ki kan testi erken sonuç veriyorsa bir deneyeyim bakalım telefonda öğrendim..negatiff kelimesini duymak sinir bozucu..ama olumsuzluğa adapte olmaya da çalıyorum hergün acaba demekten sıkıldım..yarın doğumgünüm birşey çıksaydı bana daha güzel bir hediye olmayacaktı...hala sol kasığımda ağrı var 10 temmuz SAT ım bakalımmm ...amann..walla....arandım yanii..:tomato:
canım bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana Allahtan mutluluk tabi hayırlısıysa cocuk nasip etmesini diliyorum ..benimde 4. günüm adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum çünkü adet sancısı çekiyorum fakat gelen giden yok bende anlamadım valla nasıl bişey. test yapıp çıkmayınca da üzülüyorum çok ,biraz daha bekliyeyim diyorum...hayırlısıysa olur inşallah..sositososito
canım ben de ürküyorum aslında miyomum var çünkü 6 küsür santim doktorum ısrarla doğum önerdi yanlız ümitlendirmiş olmayayım ama bazen bu testler yanıltabiliyo biraz bekle gene yaptır test bakarsın belki olur.benimde 1 inde olmam lazımdı temmuz 31 çekti biraz geç kaldı fakat ağrım var adet olacakmışım gibi ama bişey yok..
canım adetlerin düzenliyse eğer kan testi sonucun çıkar ..4 gün geçmişş..olmadı salıyı bekle ilk 3 ay sanırım hcg hormonu bir sonraki gün 2 ye katlanıyor...kistin varsa evet duyduğuma göre normal doğumlaa gidiyormuşş..inşallahhh hamişş a.s.kalırsın canımmm
var aslında ama çok az adet öncesi gelir ya şeffaf,kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyo miyomum var ama şans eseri fark etti doktor genel kontrole gitmiştim sende peki ağrı var mı yani adet sancısı öncesi gibi mi hani hissedersin ya adet olucanı..[/QUOT
alt karnım şiş..göğüslerim şiş karnıma adet olacakmışım gb ağrı giriyor bunlar her ay yaşadıklarım..
ama ..akıntım var ama beyaz...adet öncesi böyle olmaz bende..bide dedim ya göğüs ucum koyu..ve yanında bezeler vardır ya hiç böle şiş görmemiştim onlarıı 7 -8 tane mecimek var..benim farklı belirtim bu..adet dönemimde onların şiştiğini görmemiştim..bide günde 2-3 lt su içiyorum feci kabızım afedersin..midem yanıyor..eğer bunlara rağmen gebe kalamamışsam yuhhh:))) görüyorsun umut dünyası hala umutlanıyorum Allahım ya..bu işlerin bu kadar gımgım olduğubu hiç tahmin etmemiştim....nasıl doğurmuş neneler 6-7 tane:))):içelim:
yaaa hep onu düşünüyorum nasıl böle çatır çatır doğurmuşlar ne sezeryanı ne doktoru...biz mi çürüdük bilmiyom:))sendeki belirtilerin çoğu bende de var ama yarın ben olurum gibi geliyo ama bak 1 kaç gün bekle gene yaptır daha önce buna benzer bişey okumuştum ..bi de hamile değilsek de demekki bizim için doğru zaman değilmiş deyip allaha şükredicez çalışmalara devam napalım..