Erken Hamilelik Belirtileri

İnşallah allah herkese en kısa zamanda nasip eder.İki arkadaşımda doğum kontrol hapı mağduru.O nedenle korunsam bile eşimin korunması taraftarıydım.Hiçbir zaman ilaç içmeyi düşünmedim.Korkuyorum haptan açıkçası...

çok uzun süreli mi kullanmışlar.ben 8 aylık evliyim sadece 2 ay kullandım.onu bile kullandığıma pişmanım.bu ayda olmazsa dr a gidicem zaten.İnşallah dr a gerek kalmadan hamile kalırım:Saruboceq:

Biri 6 ay diğeri 1 sene kullanmış.Annem 5 yıl kullamı bizlerden sonra ve bir daha korunmasına hiç gerek kalmamış.Bu nedenle hep çekinmiştim ilaçtan.

Biri 6 ay diğeri 1 sene kullanmış.Annem 5 yıl kullamı bizlerden sonra ve bir daha korunmasına hiç gerek kalmamış.Bu nedenle hep çekinmiştim ilaçtan.

bende 2 ay kullandım ama 2. ayı tereddüt ederek kullandım sonrada bıraktım zaten.bir tanıdığımda 1 yıla yakın kullanmıştı o da ilaç kullanarak hamile kaldı

Sen az kullanmışsın bence kısa sürede hamile kalırsın bir de rahat olmaya çalış.Beyinde bitiyor herşey yani bana öyle geliyor.Allah en kısa sürede nasip etsin.

Sen az kullanmışsın bence kısa sürede hamile kalırsın bir de rahat olmaya çalış.Beyinde bitiyor herşey yani bana öyle geliyor.Allah en kısa sürede nasip etsin.

sağol canım yaa.İnşallah bu defa Allahın izniyle hamile kalırım.dediğin gibi herşey beyinde bitiyor.kafaya çok taktığın zaman insanın psikolojisi bozuluyor o yüzden bende takmamaya çalışıyorum. bakalım hayırlısı neyse o olacak

Nasıl hap mağduru anlamadım açarmısın durumu? Hap kullanmanın ne zararı var ki,1,2 ay içinde hapın etkisinin vucuttan atıldığını okudum.Arkadaşların durumunu neden hapa bağladılar ???

Ben onların söylediklerini yazdım.Ben hiç kullanmadım kullananların tabiri bu.Haptan sonra vücut kendini hamile kalmamaya şartlandırıyormuş ve hormonlar ona göre salgılanmaya başlıyormuş.2 ay diyorsunuz ama o zaman neden doktorlar haptan sonra 1 sene süre veriyor???

Hapa bağlamalarının sebebi de herşeyleri tüm testleri normal.Eşlerinin de kendilerinin de, belki de ondan hapa bağlıyorlar.Ama ben korktuğum için kullanmayı düşünmedim hiç.

Uzmanlar bünyeden bünyeye değişebileceğini söylüyor.Kimisi 1 ayda kimisi 5 ay kimisi de 1 sene diyor.Kimisi de ilacı içmeyi 1-2 gün unutsa hamile kalabiliyor yani olup olmamasını ilaca mı bağlamalı bilemiyorum tabi uzman değilim.

Hapa bağlamalarının sebebi de herşeyleri tüm testleri normal.Eşlerinin de kendilerinin de, belki de ondan hapa bağlıyorlar.Ama ben korktuğum için kullanmayı düşünmedim hiç.

herşeyin fazlası zarardır zaten.korunma iğnelerindede aynı.3 aylık olanı 2 defa kullandıktan sonra şansın varsa 6 ay içinde hamile kalıyorsun ama genelde verilen süre birkaç sene

Ben hapı kullanmadım bilmiyorum.Kullananların yorumları bunlar.Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah.

birazda Allahın takdiri canım çok nadirde olsa hap kullanırken bile hamile kalanlar olabiliyor.

Evet Suzanşan sana katılıyorum aslına bakarsan tüm uğraşlara rağmen (aşılama, tüp bebek,çatlatma vb.) Allah nasip ederse oluyo bebiş tabi bizler elimizden geleni yapmalı takdiri Allaha bırakmalıyız başka bi açıklaması yok bunun.

bebeğin olup olmayacağı bellimiki ben bunu kullanıyorum diyerek bıraktım hap kullanmayı iyikide bırakmışım 6 ay oldu daha tık yok

Neyse bakalım görücez yaşarsak haptan mı hormondan mı olmuyo yada oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…