İnşallah allah herkese en kısa zamanda nasip eder.İki arkadaşımda doğum kontrol hapı mağduru.O nedenle korunsam bile eşimin korunması taraftarıydım.Hiçbir zaman ilaç içmeyi düşünmedim.Korkuyorum haptan açıkçası...
Biri 6 ay diğeri 1 sene kullanmış.Annem 5 yıl kullamı bizlerden sonra ve bir daha korunmasına hiç gerek kalmamış.Bu nedenle hep çekinmiştim ilaçtan.
Sen az kullanmışsın bence kısa sürede hamile kalırsın bir de rahat olmaya çalış.Beyinde bitiyor herşey yani bana öyle geliyor.Allah en kısa sürede nasip etsin.
İnşallah allah herkese en kısa zamanda nasip eder.İki arkadaşımda doğum kontrol hapı mağduru.O nedenle korunsam bile eşimin korunması taraftarıydım.Hiçbir zaman ilaç içmeyi düşünmedim.Korkuyorum haptan açıkçası...
Ben onların söylediklerini yazdım.Ben hiç kullanmadım kullananların tabiri bu.Haptan sonra vücut kendini hamile kalmamaya şartlandırıyormuş ve hormonlar ona göre salgılanmaya başlıyormuş.2 ay diyorsunuz ama o zaman neden doktorlar haptan sonra 1 sene süre veriyor???
Hapa bağlamalarının sebebi de herşeyleri tüm testleri normal.Eşlerinin de kendilerinin de, belki de ondan hapa bağlıyorlar.Ama ben korktuğum için kullanmayı düşünmedim hiç.
Uzmanlar bünyeden bünyeye değişebileceğini söylüyor.Kimisi 1 ayda kimisi 5 ay kimisi de 1 sene diyor.Kimisi de ilacı içmeyi 1-2 gün unutsa hamile kalabiliyor yani olup olmamasını ilaca mı bağlamalı bilemiyorum tabi uzman değilim.
haseki sultan sen hap kullandın mı canım.ben 2 ay kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?