Erken Hamilelik Belirtileri

olur canım Allahın izniyle olur.doğal yollardan olmazsa bizde tıbbi yolları deneriz.kafaya takmayalım kendimizi strese sokmayalım.:lepi:

Evet canım inşallah Allah tüm bebiş isteyenlerin yüzünü güldürsün (amin) Tabi biz elimizden geleni deneriz. Burdan ne hayırlı haberler okuduk dimi ama kısmette varsa bizde koca harflerle burda sevincimizi paylaşırız :dance:

hiçbir zaman umudumuzu kaybetmek yok.bizim bir tanıdık vardı genç kızlığında bir hastalık geçiriyor şimdi hatırlamıyorum ne olduğunu.dr o zamanlarda senin çocuğun asla olmaz artık demiş.kız evlendi 2 tane kızı oldu.Allah istedikten sonra en olmazı bile oldurur canım biz yeter ki umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim

Allah razı olsun.Ben de bu haftayı endişeli geçiriyorum biraz.Keseyi göördük ama doktor henüz küçük içinde bebeği de görmemiz gerek dedi.Dualarınızı esirgemeyin bu cuma görmek için gideceğiz inşallah.

Allahın izniyle birşey olmaz canım.bu cumayı bir atlat ondan sonraki haftalardada kalp atışını duymak için heyecanlınırsın.Allah her ikinizede sağlık versin ve kolay doğum nasip etsin bir solukta doğurursun inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

HAYATist Allah'ın izni ile bişey olmaz sen kendini ferah tutki bebeğin gerilimden etkilenmesin,güzel haberlerini beklicez arkadaşım

merhaba kızlar nasılsınız
hamişleri tebrik ederim hamiş olmaya çalışanlarıda allah benim gibi çok bekletmesin inşallaj

eski sayfaları okurken çinlilerin yaptığı vahşetle ilgili bir adres buldum.çok iğrençti.bebeklere yaptıkları var birde var ya şu an burada bir çinli olsa öldürebilirim yani

teşekkürler suzancım aranızda olmak çok güzel
bebiş diye bebiş diye geçiyo günler işte napalım
sizler nasılsınız

teşekkürler suzancım aranızda olmak çok güzel
bebiş diye bebiş diye geçiyo günler işte napalım
sizler nasılsınız

aynı dertler bizde de var canım.Allahın takdiri işte canım ne zaman uygun görürse o zaman hamile kalıcaz demek ki.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da fazla uğraşmak zorunda kalmayız:Saruboceq:

aynı dertler bizde de var canım.Allahın takdiri işte canım ne zaman uygun görürse o zaman hamile kalıcaz demek ki.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız da fazla uğraşmak zorunda kalmayız:Saruboceq:

amin inşallah
gerçi ben daha yeni başladım bebek istemeye ilk bu ay ama hiç ümidim yok nedense senin varmı bebeğin ne kadardır istiyosun

amin inşallah
gerçi ben daha yeni başladım bebek istemeye ilk bu ay ama hiç ümidim yok nedense senin varmı bebeğin ne kadardır istiyosun
8 aylık evliyim ve 6 aydır deniyoruz.dün kırmızıları gördüm.bir gün erken geldi:çok üzgünüm:

olsun canım ya daha yeni evliymişsin olur elbet inşallah tez vakitte olur hepimizin bende dk haapını bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu ondan korkuyorum doktora gittim tatlil falan yapmadı hormonlara bakmadı bişey mi var korkuyorum ilaç falanda vermedi folik asit yazdı sadece

bir terslik görseydi tahlil isterdi dr un.birşey yoktur sen içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…