• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben çok daha öncede izlemiştim ters doğum bile izledim, ameliyatlı doğum falan izledim ama sonra sanki ben yapmışın gibi ayağa kalkamadım çok etkilendim sonra anlatınca bana çok kızdılar kendini korkutma diye

kızlar ben normal doğumu izleyip korktuğum için kızımı sezeryanla doğurdum doğuranı canlı canlıda gördüm izleyeyin tavsiye etmem

ameliyatlı izlemiştim.normalde izlemiştim ama bu kadar belli değildi.ben cok istiyordum normal doğum ama mecbur sezeryan olacak benimkisi

ah ahhhhhh nerdee.değilim.ama bende kan pıhtılaşma sorunu olduğu için normal doğum olması risklı o yuzden sezeryan.şimdide kan sulandırı iğne vuruluyorum hergun.daha öncede 2 düşüüm olmustu.dememişmiydim

ah ahhhhhh nerdee.değilim.ama bende kan pıhtılaşma sorunu olduğu için normal doğum olması risklı o yuzden sezeryan.şimdide kan sulandırı iğne vuruluyorum hergun.daha öncede 2 düşüüm olmustu.dememişmiydim

valla bilmiyorum karıştırıyorum bazen, inşallah olur en kısa zamanda

düşük olayı ne kadarda sık rastlanan bi problem burda onu görüyorum ve bende korkmya başladım hamile değilim ama yinede korktum

Back
X