• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bizde keyifler iyi canım sen nasılsın

iyiyim canım gördüğüm kadarıyla hepiniz süpersiniz maaşallah.umutsuz09 canım sayfanın üstlerinde etiketlerin olduğu sırada kullanıcı paneli diye yazı var orayı tıkla ayarlar mesajlar avatar koymak istersen falan hepsini orada bulabilirsin

15.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::

tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül (beklemede?????)
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül (beklemede?????)
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 eylül
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
serdi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ??

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv: :nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

kızlar belirtileri bu kadar çok düşünmeyin yoksa adetinize kadar daha çok belirti bulursunuz.her hamilelikte belirti olmuyormuş.belirtilere kafayı taktıkça olumsuz yönde etkilenirsiniz.adet düzeninizin şaşmasına neden olursunuz

Ya bana kafayı yedirteceksinizzkafamçokkarıştı ben bir sayfayı okumadan siz bir sayfa daha ilerliyorsunuz takip edemiyorummm çıkdıracammmmkafamçokkarıştılülülülülülü bide bişi sorcam siz mesajları nasıl takip ediyorsunuzzz

Ya bana kafayı yedirteceksinizzkafamçokkarıştı ben bir sayfayı okumadan siz bir sayfa daha ilerliyorsunuz takip edemiyorummm çıkdıracammmmkafamçokkarıştılülülülülülü bide bişi sorcam siz mesajları nasıl takip ediyorsunuzzz

canım arada bir F5 tuşuna basarsan yazılanları görürsün

kızlar belirtileri bu kadar çok düşünmeyin yoksa adetinize kadar daha çok belirti bulursunuz.her hamilelikte belirti olmuyormuş.belirtilere kafayı taktıkça olumsuz yönde etkilenirsiniz.adet düzeninizin şaşmasına neden olursunuz

kesinlikle katılıyorum en büyük örnek ben bütün belirtileri yaşadım taktım büyüttüm kafamda 20 agustosta adet olmam lazımdı hala olmadım doktor kesinlikle hamiş degilsin dedi stresten adet göremedim. lütfen takmayın kafayı bak ben ne kadar kötüyüm olamıyorumda lütfen arkadaslar adet geçmeden kendimizi dinlemeye başlamayalım

evet kızlar belirtilere sakın bakmayın.sahsen ben herzaman idrara sık cıkarım.tembellik kanımda var:))) biz aradıkca belirti buluruz.hemde cook buluruz ki yakında doğumumuz başlayacak diye konusuruz artık:)

kesinlikle katılıyorum en büyük örnek ben bütün belirtileri yaşadım taktım büyüttüm kafamda 20 agustosta adet olmam lazımdı hala olmadım doktor kesinlikle hamiş degilsin dedi stresten adet göremedim. lütfen takmayın kafayı bak ben ne kadar kötüyüm olamıyorumda lütfen arkadaslar adet geçmeden kendimizi dinlemeye başlamayalım

bencede ama belitiler baslayınca düşünmememk içten değilki önemli olan ilişkide düşünmemek bence

evet ya boş verin şu belirtileri olursa olur zaten ne gerk var kazmaya rahat olun kızlar ben bile bunu öğrencikten sonra siz haydi haydi öğrenirsiniz

vAllahi canım ben çekiyorum onun sıkıntısını bu ay takmıyorum zaten ilaç kullanıyorum adet düzenleyici bir önceki adetimde de söktürücü aldım yani Rabbim devasız dert vermesin ama çok canım yandı 3 gün yattım sökülene kadar doktor tamamen psikolojik dedi şimdi tek sorunum adet olabilmek

f5 yapıyorum da messela 2 saat sonra geldigimde benim yazıma cvp yazıldımı die bakıcam mesela tek tek sayfaları geziyorum onun kolay bir yolu varmı

o zaman sende kendi adının üstüne tıkla ve sana ait tüm mesajlara gir son gönderdiğin mesaja tıklarsan o sayfaya gidebilirsin.ya da benim yaptığım birşey var adres çubuğu varya orada kaçıncı sayfada olduğun yazıyor orayı seçip enter yaparsan daha sonra çubuğun yanındaki oktan o adresi bulup girebilirsin.biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir canım.

gebelik bölümünde kızlar yani etkilenmeyınde ben ağzım açık izledim koca sey nası çıkıyor ya ordan

Back
X