• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yaa izlemeyin kızlar valla hamiş olunca korkarsınız ben ölen bebeğimi normal doğurdum sonrada kürtaj ikisinide tattım berbat.....

sen birde hastaneleri görsen.dış gebelik anne karnında ölümler o kadar çok ki.ama iyi yanından bak canım ben hastanede yatarken tüp bebekle hamile kalan biri vardı birden bire sancısı gelmiş ve tüp bebekle olan ikizlerini normal doğumla yapmıstı ve cook sağlıklıydılar.

ayyy bunları okuyunca aslında daha çok rahatlıyorum yani bunları bu acıları yaşamaktansa böyle kalmak dahamı iyi acaba :)(bakarsınız vazgeçirirsiniz beni çocuktan)

yok canım ikisindede haberim yoktu.ilkinde yola gitmiştim yola bağladık.2.cisinde doktorumu değiştirdim ve bana eş gelişemiyor dedi.pıhtılaşma olanlardada bebek yada eş gelişememe gibi sorunlar oluyor.kanamyla düşük yaptım ama parça kaldı.ikincisindede 2 ay yattım 1 ayı hastanede yattım ama olmadı tutunamadı bebişim.epeyde büyümüştü gördüm yani.kürtaj oldum parça kaldığı için ve 3 kez uyusturuldum sadece o bölge uyusturuldu herşeyi yasadım yani.cok zordu

ayyy bunları okuyunca aslında daha çok rahatlıyorum yani bunları bu acıları yaşamaktansa böyle kalmak dahamı iyi acaba :)(bakarsınız vazgeçirirsiniz beni çocuktan)

canım bunca acıya rağmen ben bile vazgecmedim allahım bidaha yasatmasın ama dünyanın en güzel seyi annelik bak yinede istiyorum sakın vazgecmeee

sen tam vazgeçmeyi düşündüğün anda hamiş kalırmıssın ne güzel olur.hem korkma canım ben hiç vazgeçmedim.istiyorum.bebeğim yok ama hamile kalmak o sevinci yasamak bile güzel ve ayrıca 3 aylık bir bebeğin acısı bukadar çoksa sevinci nasıldır acaba diyorum ve o duyguyu yaşamak istiyorum

yok canım ikisindede haberim yoktu.ilkinde yola gitmiştim yola bağladık.2.cisinde doktorumu değiştirdim ve bana eş gelişemiyor dedi.pıhtılaşma olanlardada bebek yada eş gelişememe gibi sorunlar oluyor.kanamyla düşük yaptım ama parça kaldı.ikincisindede 2 ay yattım 1 ayı hastanede yattım ama olmadı tutunamadı bebişim.epeyde büyümüştü gördüm yani.kürtaj oldum parça kaldığı için ve 3 kez uyusturuldum sadece o bölge uyusturuldu herşeyi yasadım yani.cok zordu

canım rabbim yasatmasın inşallah bidaha hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavusalım benim hiçbi problemim yokken oldu hersey normaldi rutin kontrolde öğrendim öldüğünü gelişimide gayet iyiydi ikili test bile yapılmıştı dr umda sasakaldı neden oldu bilemiyorum

sebep bulunmus inşallah bu sefer sorun olmaz benim sağloklı bir doğumum oldu diye istemedi drum tahlil herhaldde

kızlar çok üzüldüm sizin için inşallah bidaha yaşamazsınız böyle şeyleri, vazgeçmicem tabi bakalım beni neler bekliyo öylesine deneyip duruyoruz bakalım belki problem vardır gelecek ay gidicem doktora

evet canım bidaha yaşamayız inşallah öyle acı gunler.geçmiş olsun zor gerçekten.aslında bende gebe kalırsam aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ama düşünmemeye calışıyorum ne gebe kalma calışmalırımızı ne hergun iğne urulmamaı nede yasadığım düşükleri yoksa insan cıldırcak gibi oluyor.en zoruda sevdiklerinden ayrı olarak tek basına yasamak bu acıları.yalnız başına kaldırmak daha zor oluyor ama dedimya düşünmeyelim artık.
her sey güzel olacak kızlaaaar

ya allah askına bu kadarcık zamanda dra gidilirmi ben 1 sene bekledim dra basladımmı stres artıo sonu gelmio git gel artık

kızlar acaba hamilemiyim???çok merak ediyorum daha şimdiden uyuyamıyorum düşünmekten??gebeliği erken teşhis eden hiç bir test yok maalesef??mecburen adet gününü beklemek lazımmış:(

hazirandan beri korunmuyoruz.ama testlerimde sorun cıkmadı hiç gebe kalmama engel birşey yok yani.iğnede kullanıyorumya sanırım o yuzden ekime kadar hamile kalamazsan gel demişti

Back
X