• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

iyiyim bende.her zamankı gibi.haberler sizde ben izinliyım.bu arada bir kadın belli dönemlerde hamile kalır diye duydum başka bir topikte.duydunuzmu hiç.sormusmuydum yoksa daha önce hatırlaamıyorumda.serseömledim bugun cok uyuyunca.

iyiyim bende.her zamankı gibi.haberler sizde ben izinliyım.bu arada bir kadın belli dönemlerde hamile kalır diye duydum başka bir topikte.duydunuzmu hiç.sormusmuydum yoksa daha önce hatırlaamıyorumda.serseömledim bugun cok uyuyunca.

vala canım ben hiç takip etmeden hamiş kalıyorum artık hangi dönemde oluyo bilmiyorum yani

netten arastırdım ama bulamadım.ama bir kadın her ay yumurtlamazzmıs kızlar belki belli dönemlerde yumurtladığı için belli dönemlerde hamle kalınıyordur.kan grubuyla alakası varmıdır acaba.

neyse bu ay artık rahatız değilmi takmıyoruz eskisi kadar eh unddan sonra süpriz habereri veririz artık

Valla bu takmama konusunda ben çok ciddiyim kullanıcı adımıda değiştiricem zaten artık umutlu yapıcam veya artık takmıyo yapıcam

merhaba kızlar keyifler nasıl?umutsuz09 yazılanları görmek için çıkıp girmene gerek yok sadece F5 tuşuna bas yazılan yeni mesaj varsa çıkıyor zaten

Back
X