• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

unutmak mümkünmü ben unutsam burdaki bazı arkadaşlar sağolsun asla unutturmuyolar, millet neler yapıyo yumurtlama tarihini öğrenmek için bende hiç biri yok "ya tutarsa " bizimkisi

aslında ben gerçekten takılmak istemiyorum bu günlere sanki o kadar köylerde falan çocuğu olan insanlar bunumu takip ediyolardı yada biz öylemi dünyaya geldik hayır şte ne biliyim kendimizi avutuyoruz sadece galiba

artık bebekle bebekle kalkıyorum düşünmediğim bir an yok kurtulamıyorum bu saplantıdan eşimle bile bazen aramız açılıyor.arkadaşlar sağlık personeliyim ama derdime bi çare bulamıyorum çıldırmak üzereyimlaelaelaelaelae

artık bebekle bebekle kalkıyorum düşünmediğim bir an yok kurtulamıyorum bu saplantıdan eşimle bile bazen aramız açılıyor.arkadaşlar sağlık personeliyim ama derdime bi çare bulamıyorum çıldırmak üzereyimlaelaelaelaelae

valla bende bundan başka şey düşünmez oldum ama rtık düşünmücem bu ay çok stres yapmıcam burdaki arkadaşlar beni o konuda ikna ettiler çok düşünmücem yaparken falan

şu pisikolojiyi bir atlatabilsem iyi olacak her ay günlerce önceden gebelik testi bakıyorum hemde kandan kollarım bazen mosmor oluyor kan vermekten elinin altında olunca sabrım kalmadı dayanacak gücümde iyiki sizler varsınız:1hug:

canım esinle arayı niye bozuyosun kırmayın birbirinizi stres olmayın olcak allahın izniyle

şu pisikolojiyi bir atlatabilsem iyi olacak her ay günlerce önceden gebelik testi bakıyorum hemde kandan kollarım bazen mosmor oluyor kan vermekten elinin altında olunca sabrım kalmadı dayanacak gücümde iyiki sizler varsınız:1hug:

gerçekten elinin altında olmasıda zor, ben mesela üşeniyorum kan testini yaptırmak için adetim bir hafta geçerse eğer bi gün o zaman yapıcam diye söz verdim kendime

Back
X