bende ayrılamıyorum sohbeti bırakmak istemiyorum ama bu günlerde çalışmamız lazım malum günlerdeyiz
bu yastık işi zaten bütün pisikolojiyi yok ediyo valla iyice stres olduk yaaaaaaaa:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ayrılamıyorum sohbeti bırakmak istemiyorum ama bu günlerde çalışmamız lazım malum günlerdeyiz
yumurtlama haftanızda çalışmıyomusunuz siz
ya su yumurtlamayı filan bi unutun kafaya takmadan yapın sunu yaaa görev gibi ne bu böle
kızlar kocam kendi kahve falına bakıyo bebek görmüşşşş
zaten çocuk olayına girince bu iş bi meslek haline geliyo zoraki yapıyo insan aslında kızlar buda çok etkiliyor bizisenağlama
inşallah gerçek olur canım hepimiz ogünü sabırsızlıkla bekliyoz:ecrin_bebek:
aslında ben gerçekten takılmak istemiyorum bu günlere sanki o kadar köylerde falan çocuğu olan insanlar bunumu takip ediyolardı yada biz öylemi dünyaya geldik hayır şte ne biliyim kendimizi avutuyoruz sadece galiba
artık bebekle bebekle kalkıyorum düşünmediğim bir an yok kurtulamıyorum bu saplantıdan eşimle bile bazen aramız açılıyor.arkadaşlar sağlık personeliyim ama derdime bi çare bulamıyorum çıldırmak üzereyimlaelaelaelaelae
cok güzel sylüyosun doğruyu ama uygulama 00000![]()
inşallah sen seneye didime geldiğimde hamiş olcan gör bak son günlerin tısılıya tısılıya görcem seni kız gercekten ugraraım istersen
artık bebekle bebekle kalkıyorum düşünmediğim bir an yok kurtulamıyorum bu saplantıdan eşimle bile bazen aramız açılıyor.arkadaşlar sağlık personeliyim ama derdime bi çare bulamıyorum çıldırmak üzereyimlaelaelaelaelae
şu pisikolojiyi bir atlatabilsem iyi olacak her ay günlerce önceden gebelik testi bakıyorum hemde kandan kollarım bazen mosmor oluyor kan vermekten elinin altında olunca sabrım kalmadı dayanacak gücümde iyiki sizler varsınız:1hug: