bişi daha sorcam bende lekelenmeler oluyor adet gbi kasıklarım agrıyo sabahları özellkle akıntım var ama adet gibi degil kahverengi bazen siyah üstüne görme olabilirmi acaba
saunla görüş.yya aslında bu ay ne bilim var gibi hissediyorum ama benimçok karışık oldu ilk test yaptım profilde resmi var çift çıktı sonra kanda yaptırdım yok çıktı şimdi yne idrarda var çıktı
Merhabalar adetin bittiği günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günlermidir lütfen bi cevap bekliyorum, bana hamile kalmak için yumurtlama günleri takibi dışında bi öneride bulunacak olan yokmu
her dönemde hamile kalma olasılığı varmış canım ama en yüksek olduğu zaman yumurtlama zamanı.bir ayda sadece bir defa ilişkiye girip hamile kalanlar oluyor.birazda şans işi galiba.şansın bol olsun inşallah:lepi:
İnşallah bu ay olur çok istiyorum, eşim ve ben bunun bir görev gibi olmasından çok sıkıldık çünkü hiç canımız istemediği halde yapmak zorunda kalıyoruz buda daha çok soğutuyo bizi
canım kendinizi biraz rahatlatın.bu işi görev gibi algıladığınız sürece strese girersiniz buda hamile kalmayı önleyebilir.sonuçta hamile kalınmazsa başka alternatifler var tüp bebek gibi bunları düşünerek rahatlayın.görev gibi görmekten kurtulunca herşey daha güzel olacaktır.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın:Saruboceq::CüvCüv:
Canım inşallah isteyen herkese Rabbim versin. Ama çok zor bi iş gibi geliyo. Yumurta takibi hakkında bilginiz varmı hastaneye gitsem yaparmı doktor
ya aslında bu ay ne bilim var gibi hissediyorum ama benimçok karışık oldu ilk test yaptım profilde resmi var çift çıktı sonra kanda yaptırdım yok çıktı şimdi yne idrarda var çıktı
ya aslında bu ay ne bilim var gibi hissediyorum ama benimçok karışık oldu ilk test yaptım profilde resmi var çift çıktı sonra kanda yaptırdım yok çıktı şimdi yne idrarda var çıktı
ya ben biseyler kacirmis gibiyim iyiki iki gün gelemedik...:1shok::1shok: caniim insallah hamissindir inan cokk sevinirim kocaman hemde...ama hala doktora gitmemisssin,niye ihmall ediyosunki:mymeka:!Rabbim gönlündekini hayirli kilsin ama icinde varsa öyle bi his bence yanilmazsinn insallah....haberini bekliommma.s.a.s.
ya canım baktım ben senin fotona resmen hamilesin. kanda nasıl çıkmıyo anlamıyorum. sen bu testleri ne zaman yaptın, yaptırdın. benim testim bile bu kadar net çıkmamıştı seninki gayet belirgin. bilmiyorum kafam karıştı allah sana yardım etsin delirmek işten değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?