Erken hamilelik belirtileri

o1melike

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
38
5
19
Kızlar selam 10 aylık bir bebeğim var ve adetim tam 5 gün gecikti bel ağrılarım ve hafif mide bulantım var gebelik testi için erken mi bi yardımcı olursanız sevinirim.(İlk gebeliğim de bu belirtiler yoktu)
Şimdiden teşekkürler

Kizlarr 10 Aralık'ta kanda 0.5 çıktı değer , adete 2-3 gün var şuanda o zaman adete 4-5 gün vardı, sizce değer değişir mi, ayaklarımın altında yanma var , başımda ağrı var ve belim ağrıyor,ilk defa çok sevdiğim musakkadan midem bulandı onun kokusu bir tiksindirdi bir anda oldu.

Kızlar selam test yaptım ve negatif çıktı bide kan vericem geç döllenme gibi birşey olabilir

Eklentiler

• IMG_20241212_090155.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar selam bugün sabah yaptığım test saatler sonra çizgi yeri belli ama çok hafif gözle görülür bir şekilde sizce gebelik varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bence yapabilirsiniz adet gecikmis bir test yapın derim ,hayırlısı olsub
bende bişi sorucam
Merhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok acaba hamile olabilirmyim

Olma ihtimali tabiki var testi yenileyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…