Bence yapabilirsiniz adet gecikmis bir test yapın derim ,hayırlısı olsub
Bence yapabilirsiniz adet gecikmis bir test yapın derim ,hayırlısı olsub
Gec döllenmeden şüphen varsa kanda da cıkmazKızlar selam test yaptım ve negatif çıktı bide kan vericem geç döllenme gibi birşey olabilir
Doktor da oyle dedi ama 45 gün daha geçsin tekrar kan veririmGec döllenmeden şüphen varsa kanda da cıkmaz
Merhaba test yaptınız mıKızlar selam 10 aylık bir bebeğim var ve adetim tam 5 gün gecikti bel ağrılarım ve hafif mide bulantım var gebelik testi için erken mi bi yardımcı olursanız sevinirim.(İlk gebeliğim de bu belirtiler yoktu)
Şimdiden teşekkürler
Evet test yaptım ve silik çizgi çıktığı için biraz bekleyip tekrardan yapcamMerhaba test yaptınız mı
bende bişi sorucamBence yapabilirsiniz adet gecikmis bir test yapın derim ,hayırlısı olsub
Olma ihtimali tabiki var testi yenileyin bencebende bişi sorucam
Merhaba regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok acaba hamile olabilirmyim
yarın randevum var direk kan vericem net sonuç verirOlma ihtimali tabiki var testi yenileyin bence
Adet olmadınız mi hala nedir durum inşallah vardiryarın randevum var direk kan vericem net sonuç verir
yarın randevum var direk kan vericem net sonuç verir
hayır olmadım bugün misafirim gelri gelmez bu be halsizlik çok yorgun gözüküyorsun dedi evde ydim iş falanda yapmadım baya halsizdim bide vajina akıntı artılşım var hala sümüksü kasığım ağrıyo hafifAdet olmadınız mi hala nedir durum inşallah vardir