• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tebrik ederim cnm ALLAh analı babalı büyütsün...belrtin varmıydı peki

tşk.Allahım olmayanlara nasip etsin inş.evet belirtilerim vardı daha çok yeni olmasına rağmen kasıklarımda ve belimde tuhaf adet sancısına benzer bir ağrı vardı hoş hala var aniden üşüme aniden terleme (soğuk soğuk) üzerimde inanılmaz uyuşukluk eklem yerlerim grip olacak gibi ağrıyo hiç olmazdı yüzümde sivilcelenme ama şunu söyliyim akıntım falan yok sık idrara çıkmam yok belki ilerleyen günlerde olur,çok iştahım yok yemek görmek bile istemiyorum benim belirtilerimde böyle oluyo şimdilik.:49::49:

slm arkadaşlar benim şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım war...28 aralıkta regl olucam ama hamile olabilirim..test yaptım negatif çıktı..ama daha 5 gün war regl olmama...acaba erken mi yaptım testi..kasıklarım da batmalar war..falan..ne diosunuz aCABAA:43:

Evet kesinlikle çok erken. Benim görüştüğüm 7-8 tane doktor, kan testini bile en erken regl gününde yapmayı öneriyorlar. Çünkü hatalı sonuç (hatalı negatif) alma olasılığı yüksek. Implantasyondan sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor ve kanda belli bir doygunluk oranına eriştikten sonra idrara çıkıyor.Adet tarihinden önce yapılan testlerde alınan pozitif yanıtlar genellikle doğru ama negatifler için adet tarihi geçtiğinde testi tekrar yaptırıyorlar.
Dolayısıyla evde yapılan gebelik testleri 5-6 gün geçtikten sonra yapılmalı.

bu arada tam olarak belirtilerin nelerdin ve en son adet tarihin neydi yazarmısın bende bi takım şeyler yaşıyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum.:43:

canım öncelikle çok tşk.ederim benim belirti olarak inanılmaz ve tuhaf bi kasık ve bel ağrım var özellikle sağ tarafımda sonra aniden üşüme ve soğuk soğuk terleme yemek bile yiyememe mecbur kalmasam görmek bile istemiyorum.Yüzümde sivilcelenme normalde hiç olmazdı ama 5-6 kadar sicilce var yüzümde hazımsızlığa benzer bi ağrı var midemde bide inanılmaz uyuşukluk eklem yerlerim grip olacak gibi ağrıyo belirti olarak şimdilik bunlar var.Benim adetim 35günde 1oluyo satım 20kasım normalde aralığın 26-27sine adet olmam gerekiyo(Allah göstermesin) aralığın 13ünde temasta bulunduk tam 10gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı bu sitedeki ve bütün olmayan kadınlara inş.:49:

canım öncelikle çok tşk.ederim benim belirti olarak inanılmaz ve tuhaf bi kasık ve bel ağrım var özellikle sağ tarafımda sonra aniden üşüme ve soğuk soğuk terleme yemek bile yiyememe mecbur kalmasam görmek bile istemiyorum.Yüzümde sivilcelenme normalde hiç olmazdı ama 5-6 kadar sicilce var yüzümde hazımsızlığa benzer bi ağrı var midemde bide inanılmaz uyuşukluk eklem yerlerim grip olacak gibi ağrıyo belirti olarak şimdilik bunlar var.Benim adetim 35günde 1oluyo satım 20kasım normalde aralığın 26-27sine adet olmam gerekiyo(Allah göstermesin) aralığın 13ünde temasta bulunduk tam 10gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı bu sitedeki ve bütün olmayan kadınlara inş.:49:

aminn cnmm amin idrar tsti hiç yaptınmı ondada gördündümü?? gelişmlrden haberdar et bizi...

:62::62:kızlar dün sizlere belirtilerimi yazdım ancak kimse cvp vermemiş siz bişi yazmadınız ama ben yinede söyliyim evet o belirtiler hamilelik belirtileriymiş mutlulluktan uçmak üzereyim bugün doktora gittik eşimle ve sonuçlRI aldık ilişkimin üzerinden bugün tam tamına 10 gün geçti demek doğru günü tutturmuşuz bugün kan değerim 16,51 çıktı inanılmaz şaşkın ve mutluyum henüz idrar testi yapmadım inş.ondada görürüm rabbim tüm olmayanlara versin
inş.:nazar::nazar::nazar::49::49::49:

elvancım seni tanımıyorum ama bu habere cok sevindim inan bana canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı bize ınşallah

kızlar telefon açtım az önce... hamileyim demeyi çok isterdim, ama maalesef kan testi negatif çıktı. napalım çalışmaya devam....

güzelim ya bu metanetine hayran kaldım söylicek bisey bulamıyorum olsa kendimede söylicem zaten hayırlısı inşallah sen herşeye rağmen çok daha güzel şeyler yazmışsın bana teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşım

İstrsen fortel gibi yüksek duyarlı bir testten yap. Pozitif çıkarsa merakını gidermiş olursun. Negatif çıkarsa da birkaç gün sonra tekrar test yaparsın. İnşallah hamilesindir.

Selamlar

acele etme canım inşlh vardır ve iki gün daha bekle tekrar yap allah gönlünüze göre versin

arkadaşlar buradaki yazıları okuyorum çoğunluk gayet makul tepkiler veriyo ben fazlamı abartıyorum.benim eşim doktor ve bu ay biz ultrasonla yumurtanın çatlamasını ve o sürecı takip ettik ve ilişkiye girdik ayın sonuna doğru belirtiler baş gösterdi baş donmesi mide bulantısı kokulardan tiksinme kasık agrısı hepsi vardı biraz havayada girdim bi regl oldum tipim kaydı yine inanamadım üstüne gözukmüsümdur diye kan tahlili yaptırdım sonuç hüsran:43::43::43:
söyleyin abartıyomuym bugun bi sakinleştırıcı aldım artık:43:

selam arkadaşlar sizleri kendimden daha bilgili gördüğüm için bişey danışmak istiyorum.
ben daha 2 aylık evliyim.ilk ay ilacı almakta geç kaldıgım için eşim korundu.sonra adetimin ilk günü (1 aralık) yasmin kullanmaya başladım hergün içtim ama biraz saatleri şaştı.bide öksürüyorum diye doktor antibiyotik vermişti bana onu kullandım .yasmin biteli 3 gün oldu ama ben hala adet olmadım.ayın 18 inde sol kasıgımda acayıp bı agrı vardı butun gece aralıklarla agrıdı ertsı gun oglene dogru gectı .şimdi biraz belim ağrıyo biraz karnım...gögüslerime dokunamıyorum bile..hamile filan kalmıs olabilir miyim sizce?

merhaba arkadaşlar.eylülde ayının 2 sine ekim ayının 28 ine,kasım ayının 23 üne adet oldum.adetim 6gün sürüyor.7.günü tam bitiyor.son 2 aya göre hesapladığımda aradaki 31. günüm göğüslerim çok şişti hafif ağıda var.herhangi 1 değişiklik yok birşey hissetmiyorum.sadece hafif ara ara midemde bir tuahflık hissediyorum.geçen aya göre bugün ayın 23 ü.ve hala adet olmadım:)olmam da inş.adetim hiç gecikmez genelde öne gelir acaba hamile olabilirmiyim arkadaşlar?

merhaba arkadaslar bemim 2.5 yasında bi bebişim var ama bi tane daha istiyoruz.bazı zamanlarda bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama degilim.yaklasık 5aydır korunmuyoruz ama benim hamile kalmam zor cünki kilom var ve düzenli adet görmüyorum.kilo vermeye cok calısdım hala da ugrasıyorum ama basarısız oluorum ne yazık ki.kızımla aralarında cok bi ara olsun da istemiyorum. son zamanlarda benimde belimde ve kasıkda agrım var.arada basım dönüyo ama ne zaman test alsam negatif cıkıyo.bence piskolojik. ilk kızımda bende hic bi belirti olmadı sadece günüm gecikmişti.hamilelik boyunca da hic bi sorun yassamamıstım.

hamile kalan herkesi tebrik ederim, darısı bizlerin başına...

söylemek istediğim tek şey var, belki yazılarımı okuyan olmuştur aranızda, sakın test pozitif verdi diye kaptırmayın kendinizi...nedenine gelirsek, ben 3 tane test yaptım 3 gün boyunca, 3üde pozitiff gösterdi, fakat kan tahlili negatif çıktı maalesef... sizde böyle bişey yaşamayın diye söylüyorum....

öpüyorum hepinizi

hamile kalan herkesi tebrik ederim, darısı bizlerin başına...

söylemek istediğim tek şey var, belki yazılarımı okuyan olmuştur aranızda, sakın test pozitif verdi diye kaptırmayın kendinizi...nedenine gelirsek, ben 3 tane test yaptım 3 gün boyunca, 3üde pozitiff gösterdi, fakat kan tahlili negatif çıktı maalesef... sizde böyle bişey yaşamayın diye söylüyorum....

öpüyorum hepinizi

Güzelim kimyasal gebelik yaşamış olmayasın.

Back