• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar Merhaba

Gecen hafta sali doktora gittim ve doktor bana dedi ki "Yumurtlama donemindesin ve her iki yumurtaliginda da birer yumurta catlamak uzere", yani bu ay hamile kalirsam ikizlerimiz olabilir. Ben de simdi cok merak ediyorum hamile miyim. Tam 8 gun gecti. Hamilelik testim bu sabah negatif cikti, muhtemelen erken oldugu icin. Beklemek o kadar zor ki catlayacagim.
Bu arada goguslerim cok sisti ama hassasiyet yok.
Ruh halim surekli degisiyor.
Karnim sisti ve cok istahliyim.
Cok gazliyim(normalde pek degilimdir)

Coook merak ediyorum. Hamilelik testinde erkenden sonuc alan var mi kizlar.
Cok opuyrum hepinizi

Kizlar Merhaba

Gecen hafta sali doktora gittim ve doktor bana dedi ki "Yumurtlama donemindesin ve her iki yumurtaliginda da birer yumurta catlamak uzere", yani bu ay hamile kalirsam ikizlerimiz olabilir. Ben de simdi cok merak ediyorum hamile miyim. Tam 8 gun gecti. Hamilelik testim bu sabah negatif cikti, muhtemelen erken oldugu icin. Beklemek o kadar zor ki catlayacagim.
Bu arada goguslerim cok sisti ama hassasiyet yok.
Ruh halim surekli degisiyor.
Karnim sisti ve cok istahliyim.
Cok gazliyim(normalde pek degilimdir)

Coook merak ediyorum. Hamilelik testinde erkenden sonuc alan var mi kizlar.
Cok opuyrum hepinizi

inşallah hamilesindr canım..:49::49:

Kızlar çok tuhaf bişey oldu !! 27 Aralık ta regl olmam lazım. Ovulasyondan 1 gün önce ilişki oldu. Hamileliğe ve de regle dair hiiçççbir belirtim yok. göğüslerde değişiklik kasıkta ağrı vs.. ama bu sabah merak edip idrar testi yaptım. Şu hassas olandan. reglden 1 hafta önce sonuç veriyomuş.
yapar yapmaz pozitif çıktı. Çizgi bayağı belirdi net olarak. Sonra 15 dk içinde yavaş yavaş kayboldu vee yokoldu tamamen !!! kontrol çizgisi duruyo.. şimdi bu ne demek ?
sonuç negatif olduğunda pozitif çizgisi belirir mi kısa bir süre de olsa !!!
pozitif olsa, sonra niye kayboldu ???
çok kafam karıştı.. lütfen yardımm :((

:62::62:kızlar dün sizlere belirtilerimi yazdım ancak kimse cvp vermemiş siz bişi yazmadınız ama ben yinede söyliyim evet o belirtiler hamilelik belirtileriymiş mutlulluktan uçmak üzereyim bugün doktora gittik eşimle ve sonuçlRI aldık ilişkimin üzerinden bugün tam tamına 10 gün geçti demek doğru günü tutturmuşuz bugün kan değerim 16,51 çıktı inanılmaz şaşkın ve mutluyum henüz idrar testi yapmadım inş.ondada görürüm rabbim tüm olmayanlara versin inş.:nazar::nazar::nazar::49::49::49:

:62::62:kızlar dün sizlere belirtilerimi yazdım ancak kimse cvp vermemiş siz bişi yazmadınız ama ben yinede söyliyim evet o belirtiler hamilelik belirtileriymiş mutlulluktan uçmak üzereyim bugün doktora gittik eşimle ve sonuçlRI aldık ilişkimin üzerinden bugün tam tamına 10 gün geçti demek doğru günü tutturmuşuz bugün kan değerim 16,51 çıktı inanılmaz şaşkın ve mutluyum henüz idrar testi yapmadım inş.ondada görürüm rabbim tüm olmayanlara versin inş.:nazar::nazar::nazar::49::49::49:

canım tebrik ederim... darısı başımıza inş.

bu arada tam olarak belirtilerin nelerdin ve en son adet tarihin neydi yazarmısın bende bi takım şeyler yaşıyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum.:43:

Kızlar çok tuhaf bişey oldu !! 27 Aralık ta regl olmam lazım. Ovulasyondan 1 gün önce ilişki oldu. Hamileliğe ve de regle dair hiiçççbir belirtim yok. göğüslerde değişiklik kasıkta ağrı vs.. ama bu sabah merak edip idrar testi yaptım. Şu hassas olandan. reglden 1 hafta önce sonuç veriyomuş.
yapar yapmaz pozitif çıktı. Çizgi bayağı belirdi net olarak. Sonra 15 dk içinde yavaş yavaş kayboldu vee yokoldu tamamen !!! kontrol çizgisi duruyo.. şimdi bu ne demek ?
sonuç negatif olduğunda pozitif çizgisi belirir mi kısa bir süre de olsa !!!
pozitif olsa, sonra niye kayboldu ???
çok kafam karıştı.. lütfen yardımm :((

çok tebrik ederim canım. Ben testin pozitif olduğunu düşünüyorum ama istersen kullanım kılavuzuna bir bak. Bir de sormak istediğim birşey var. Bu testin duyarlılığı nedir benim için bakabilir misin? Duyarlılığı kullanım kılavuzunda yazar ve 25mUI 10mUI gibi bir değer göstermesi lazım. Benim için bakabilirsen sevinirim. Teşekkürler.

çok tebrik ederim canım. Ben testin pozitif olduğunu düşünüyorum ama istersen kullanım kılavuzuna bir bak. Bir de sormak istediğim birşey var. Bu testin duyarlılığı nedir benim için bakabilir misin? Duyarlılığı kullanım kılavuzunda yazar ve 25mUI 10mUI gibi bir değer göstermesi lazım. Benim için bakabilirsen sevinirim. Teşekkürler.

canım inşallah dediğin gibidir. gerçekten iyice kafam karıştı. negatif testlerde pozitif çizgi hiç belirmez değil mi ? ama pozitifse niye kayboldu ??:59:

testin klavuzuna baktım. 10mUI yu bile görebilir yazıyor. bu arada test fortel

Selam kızlar. Benim 2 günüm geçti. Dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Herkes iki günün idrar testi için erken olduğunu söylüyor ama ben umutsuzluğa düştüm... Belirtiler de hamilelik için o kadar yakın ki... Kaısık ağrıları, göğüs ucu ağrısı, göğüste şişlik, uykuya düşkünlük çok fazla. Birde adetim çok düzenli olurdu. Kan testi yaptırmaya da korkuyorum sonuç negatif olursa diye :( ne kadar daha beklemeliyim sizce ???

canım inşallah dediğin gibidir. gerçekten iyice kafam karıştı. negatif testlerde pozitif çizgi hiç belirmez değil mi ? ama pozitifse niye kayboldu ??:59:

Çok sağol baktığın için canım. 10mUI çok duyarlı bir test. Ben ondan yapmadım benim yaptığım 20mUI ve bende direk negatif çıktı. Ben de en kısa zamanda bu 10mUI lık testlerden alıp yapmayı düşünüyorum.
Benimkinde şöyle diyor: 10 dk sonra yapılan okumalar geçersizdir. bence kullandığın testin prospektüsünde yazar benzer birşey

Selam kızlar. Benim 2 günüm geçti. Dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Herkes iki günün idrar testi için erken olduğunu söylüyor ama ben umutsuzluğa düştüm... Belirtiler de hamilelik için o kadar yakın ki... Kaısık ağrıları, göğüs ucu ağrısı, göğüste şişlik, uykuya düşkünlük çok fazla. Birde adetim çok düzenli olurdu. Kan testi yaptırmaya da korkuyorum sonuç negatif olursa diye :( ne kadar daha beklemeliyim sizce ???

Kullandığın testin duyarlılığı düşükse (50 mUI gibi) hemen sonuç vermeyebilir. Yüksek duyarlı olan testlerden tekrar yap bence. Mesela 10 mUI veya 20 mUI lık testlerle daha çabuk sonuç alabilirsin.
Selamlar

tebrik ederim cnm ALLAh analı babalı büyütsün...belrtin varmıydı peki

3gün sonra kesinleşir sanırsam ama test negatif olupta hamile kalan çok kişi varmış.önemli olan kan testiymiş inş.hamilesindir

Canım peki bu test reglden ne kadar önce yakalıyormuş gebeliği?
Benim reglim de 30 aralık ve test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum.
İçimden bir his sürekli test yapmam konusunda dürtüyor ama daha 7 gün var, çıkarmı çıkmaz mı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Canım peki bu test reglden ne kadar önce yakalıyormuş gebeliği?
Benim reglim de 30 aralık ve test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum.
İçimden bir his sürekli test yapmam konusunda dürtüyor ama daha 7 gün var, çıkarmı çıkmaz mı bilemiyorum.

yapma cnm ben yaptım negatif çıktı sende pskoloni bozmuş olursun yparsann bir kaç gün daha bekle

slm arkadaşlar benim şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım war...28 aralıkta regl olucam ama hamile olabilirim..test yaptım negatif çıktı..ama daha 5 gün war regl olmama...acaba erken mi yaptım testi..kasıklarım da batmalar war..falan..ne diosunuz aCABAA:43:

slm arkadaşlar benim şuan sizin yardımınıza çok ihtiyacım war...28 aralıkta regl olucam ama hamile olabilirim..test yaptım negatif çıktı..ama daha 5 gün war regl olmama...acaba erken mi yaptım testi..kasıklarım da batmalar war..falan..ne diosunuz aCABAA:43:

Merhaba Arkadaşım

İstrsen fortel gibi yüksek duyarlı bir testten yap. Pozitif çıkarsa merakını gidermiş olursun. Negatif çıkarsa da birkaç gün sonra tekrar test yaparsın. İnşallah hamilesindir.

Selamlar

Back