• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

üstelik adetime 2 gün vardı daha....umutlar bir dahaki aya...gerçi bizim ilk denememizdi böyle teselli edeyim kendimi:5:

canım üzme kendini... umudunu kaybetme. bak ben 3 yıl bekledim daha yeni pozitif gebelik testi gördüm, ki daha kanda baktırmadım bile. dah ilk ayın bu, daha bekle sabret, olur hayırlısıyla

canım üzme kendini... umudunu kaybetme. bak ben 3 yıl bekledim daha yeni pozitif gebelik testi gördüm, ki daha kanda baktırmadım bile. dah ilk ayın bu, daha bekle sabret, olur hayırlısıyla

tebrik ederimmm canımmm darısııı bizeeee =)))))

sade gelin üzülme sendeee ilk denemede yanlış bildiğin şeyler vardır belki zamanla öğrenınce tecrube edinince daha iyi olur inş..

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktum.ilk bebeğimi 2 ay önce kaybettim.bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.yaklaşık 10 gündür sol kasığıma kramp giriyor ve sürekli uyuyorum.sürekli birşeyler yiyorum halsizim.hamileymişim gibi geliyor ama emin değilim.Allahım sağlıklısını hayırlısını versin tüm isteyenlere.

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 1,5 yıldır evliyim ve 8 aydır bi bebişimiz olsun istiyoruz. dün regl olmam gerekiyordu ama olmadı. henüz 1 gün geçti ve ben çok heyecanlandım. kan testi yaptırsam sonucu öğrenebileceğim aslında ama yine negatif olursa diye bir türlü cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyım lütfen bi fikir verinnnn beklemeli miyim biraz daha :59:

yine olmadı halbuki herşey tamamdı kan tahlılı yaptırdım ama olmadı olmadı napçam bilmiyorum şu an gözyaşlarıma sinirime hakim olamıyorum neden neden
isyan etmek istemiyorum Allahım ama canım acıyo

hayırlısı olsun inşallah gebelik gerçekleimiştir.. belirtilerini yazarmısın?

canım sağol, demin kan vermeye gittik, artık sabah kesin sonuç alırım. hala sevinemedim... belirtilerime gelince, aslında hemen hemen hiç bir belirtim yok. sadece uykuluyum sürekli, adetim gecikti/gelmedi, adet olcak gibi kasıklarımda baskı vardı...haricinde bişey yok yani belirti bile sayılmaz aslında. ha bugün aç kaldığım zamanlar baş dönmesi oldu.

merba canım hamile olmana çok sevindim darısı bize insallah 3 sene süre zarfında herhangi bi tedavi gördünmü nasıl geçti bu süreç ben çok sıkıntılı gergin ve pes etmiş durumdayım

yine olmadı halbuki herşey tamamdı kan tahlılı yaptırdım ama olmadı olmadı napçam bilmiyorum şu an gözyaşlarıma sinirime hakim olamıyorum neden neden

canım üzme bak kendini, herşeyin hayırlısı. herşey uyar ideal şartlar olur, yumurtan kaliteli olur çatlar eşinle beraber olursun o gün sperm kaliteli olur ama yine tutmaz. ben kaç kez yaşadım bunu. ama herşeyin yeri vakti zamanı varmış demek. ben 3 yıl uğraşmama rağmen daha yeni pozitif bir test elimde tutuyorum, ki daha kan tahlili almadım...

ben pes etmiş durumdayım 8 ay oldu şu an çaresiz ve mutsuzum dr umla sürekli temas halindeyim herşey normal yerli yerinde daha ne yapmam gerekiyo

ben pes etmiş durumdayım 8 ay oldu şu an çaresiz ve mutsuzum dr umla sürekli temas halindeyim herşey normal yerli yerinde daha ne yapmam gerekiyo

Madem sorununuz yok o halde ne yapmam gerek diye sorduğun şey , şu yaptığını yapmaman sal kendini hamileliğe değik hayata odaklan..
Üzüldüğün anlarda da ben ve benim gibi sorunlu olanları düşün ve kendi durumunun ne kadar umutlu olduğunu hisset.(eşimde sorun var bende çikolata kisti polip..)ve 17.ayımız artı bu beklediğim reglimde 20. reglim...
Kendine yapma bunu kastıkca bebişine kavuşmanı erteliyorsun..Ne güzelki, sorunun çözümü kendi elinde..bol dua ve sabır canım öpüyorum yakında bebişinin öpeceği yanaklarını.. :16:

sevgili (ekin79) bu güzel tavsiyelerin için çok tesekkür ederim insan en kötüsü kendi başına geliyo zannediyor ama herkesin dramı başka benim korkum bir şeyi yokken senelerce bebek hasretiyle dolaşanlar çare arayanlardan olmak bi sorun varsa ona odaklanır ve belkide her defasında kendini avutursun şuyum var diye suçu hastalığa atarsın ama yapıcak bişey yoksa
bilemiyorum bugun çok kötüyüm ve mantıklı düşünemiyorum bu sefer olmalıydı diyorum ama seninde dedigin gibi; RABBİM OL DE OLUVERSİN
öptüm canım dualarımda olacaksın

merhaba arkadaşlar.eylülde ayının 2 sine ekim ayının 28 ine,kasım ayının 23 üne adet oldum.adetim 6gün sürüyor.7.günü tam bitiyor.son 2 aya göre hesapladığımda aradaki 30. günüm göğüslerim çok şişti hafif ağıda var.herhangi 1 değişiklik yok birşey hissetmiyorum.adetim hiç gecikmez genelde öne gelir acaba hamile olabilirmiyim arkadaşlar?

benım de en son kasım 23 de oldum.her ay 28 günlük olurdu benım. 3 gün gecikti bakalım hayırlısı.bekliyorum şimdilik

msjını okudum ama inan seni tanımadığım halde çok üzüldüm öyle söyleme isyan etme herkes birşeyle sınanır sende bununla sınanıyorsun rabbim herşeyin hayırlısını bilir azdaha sabret günü geldiğinde elbette olur sabrın başı zehir kadar acı sonu bal gibi tatlı olur inşallah sende o balı tadanlardan olursun ama isyan etme sakın dua et Allahım karşılıksız koymaz inş.:50::50:

Son düzenleme:
Back