Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar size şunu sormak istiyorum acaba bu belirtiler gebelik olabilirmi dizlrim ve dirseklerim çok halsiz sürekli uzanmak istiyorum oturur durumdaykende kasıklarımda özellikle sağda bi ağrı hissediyorum çok uyuşuğum midemde birşey yiyince çok tokmuşum gibi bi his oluyo belimdede inanılmaz bi ağrı var göğüs uçlarımda hassasiyet yüzümde sivilcelenme oldu ancak akıntım falan yok adetime 5gün var 9gün kalada dayanamayıp kanıma baktırmıştım ama negatif çıkmıştı0,17 bu belirtiler acaba gebelikmi yoksa adet belirtilerimi anlamadım umutlanmakta istemiyorum eşimde öyle söylüyo hamile değilsindir diyo oda çok istiyor ama sonuç negatif olursa hüsrana uğramak istemiyo ama bilemiyorum tamam herzaman adet olunca bu belirtilerin sadece göğüs ağrısı büyümesi olurdu ama bu denli belim ağrımazdı yada halsizlik yaşamazdım bu seferki daha farklı bişi sanki:18::18:

Arkadaslar merhaba. Benim durumum hepinizden biraz farkli. Ben de bebek istiyorum ama simdi degil, cunku henuz master yapiyorum. Kaza durumu yani. Neyse benim de bu ay adetim 5 gun gecikti. Omrumde sadece 2 kere gecikmisti. Idrar testi pozitif cikacak diye odum kopuyor. Adet gecikmesi disinda sadece psikolojik oldugunu dusundugum bir mide bulantisi var. Neyse bebek dusunen herkese allah hemen nasip eder insallah.

merba canım hamile olmana çok sevindim darısı bize insallah 3 sene süre zarfında herhangi bi tedavi gördünmü nasıl geçti bu süreç ben çok sıkıntılı gergin ve pes etmiş durumdayım

canım bak ben pko hastasıyım, yani yumurtam gelişmiyor. 3 yılda klomen, gonal f, pregnyl, şekerhapı gibi ilaçlarla tedavi olmaya çalıştım, olmadı. ayrıca soğansuyu, incirsuyu, havuçsuyu, çörek, tarçın...ne duyduysam denedim ama olmadı. son 2 ayım tedavisiz geçti. ve bu ay sadece ve sadece 2 defa beraber olduk, düşün. herşeyin hayırlısı diyip bekleyeceksin, elinden geleni yapacaksın ama kendini deli etmeyeceksin. ben ilk yılımda ne sinirkrizleri geçirdim, kimin kocası böyle afralar tafralar kabul etmezdi belki ve çekip giderdi. ama benim kocişim bırakmadı beni... bende ona hayatını zindan etmekden vazgeçtim... diyeceğim o ki, belki eğer evlilğimizin en başında hamile kalsaydım, belki ev almazdık belki üniversiteye yazılmazdım belki kpss girmezdim belki araba almazdık, kredi çekmezdik....herşeyin hayırlısı diyeceksin ve sabredeceksin canım...

evet kızlar herşeyi hayırlısı üzülmemek elde değil ama napalım biraz daha gayret etmeliyiz... canım bu arada senin kan sonucun bugün belli olcak değil mi ? bakalım hayırlısı

kızlar idrar köpürmesi baloncul baloncuk bişe olması diye bişe duydunuzmu hiç? bende dün böyle bişe olduda acaba dedim..

yok canım öyle bişey duymadım. sık sık idrara çıkma , idrarda koyuluk ve renk bozukluğu ve kokusunun değiştiğini duydum ama yinede tam bilemiyorum tabikide...

hımm sağol canım.. bende bekliyorum bu ay herşey tamam oldu artık diyor ama bakalım hayırlsııs

bakalım canım bende çok istiyorum çift çizgiyi görmek kasıklarım ağrıyo, sağ kasığımda batma oluyo ara ara bide iştahım bazen çok iyi bazende midem bulanıyo öyle işte allahım dualarımızı kabul etsin

slm kızlar aranıza yeni katılanlardan biride benim. bende 8 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz umarım bu ay doğru aydır die düşünüyorum. çünkü kasıklarımda ve yumurtalıklarımda inanılmaz kasılmalar oluyor. yumurtalıklarım kalp atışları gibi atıor. göğüslerde şiş ve adetimde ayın 3nde olacak.umarım bende hamileyimdir

inşallah canım hakkımızda hayırlısı

Kızlar daha yeni evlisiniz nasıl hemen çocuk düşünüyosunuz anlamadım gitti yahuu
biz daha evleneli 41 gün oldu, ama eşimle diyoruz ki 2 sene geçsin bi.
Ödüm kopuyo hamile kalıcam die.
bebiş çok istiyoruz ama daha erken diyoruz :44:

yaş problemi olmasa bende düşünmem ama yaş 30a yaklaşınca malum bünye artık kaldırmaz die istiyoruz yoksa elbetteki erken:) sen düşünme boşver

Son adetim 2 aralık bendede kasıkalrımda batma idrarda koku göğüslerimde şişkinlik aradamide bulantısı var allahım inşaşal hamileyimdir inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin 31 aralıkta test yapmayı düşünüyorum çift çizgiyi görürüsem eşime hesiye kutusunda vericem inşallah

canım bizde öyel düşünmüştük hemen olmaz dedi eşim özlellikle gülerlermiş bize şimdi 1,5 yıl oldu şimdi 6 ay önce birkere kaldım hamile olmadı düştü bu ay çok umutluyum ama bence biran önce yapın hiç beklemyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…