merba canım hamile olmana çok sevindim darısı bize insallah 3 sene süre zarfında herhangi bi tedavi gördünmü nasıl geçti bu süreç ben çok sıkıntılı gergin ve pes etmiş durumdayım
canım bak ben pko hastasıyım, yani yumurtam gelişmiyor. 3 yılda klomen, gonal f, pregnyl, şekerhapı gibi ilaçlarla tedavi olmaya çalıştım, olmadı. ayrıca soğansuyu, incirsuyu, havuçsuyu, çörek, tarçın...ne duyduysam denedim ama olmadı. son 2 ayım tedavisiz geçti. ve bu ay sadece ve sadece 2 defa beraber olduk, düşün. herşeyin hayırlısı diyip bekleyeceksin, elinden geleni yapacaksın ama kendini deli etmeyeceksin. ben ilk yılımda ne sinirkrizleri geçirdim, kimin kocası böyle afralar tafralar kabul etmezdi belki ve çekip giderdi. ama benim kocişim bırakmadı beni... bende ona hayatını zindan etmekden vazgeçtim... diyeceğim o ki, belki eğer evlilğimizin en başında hamile kalsaydım, belki ev almazdık belki üniversiteye yazılmazdım belki kpss girmezdim belki araba almazdık, kredi çekmezdik....herşeyin hayırlısı diyeceksin ve sabredeceksin canım...
evet kızlar herşeyi hayırlısı üzülmemek elde değil ama napalım biraz daha gayret etmeliyiz... canım bu arada senin kan sonucun bugün belli olcak değil mi ? bakalım hayırlısı
canım bugün belli olcak. ama bilmiyorum pek umutlu değilim gibi. benim içimdeki his daha çok testin bozuk olmasından yana
ya öyle düşünme umutsuz olma canım iyi düşün ... bende de tarifsiz şeyler var bakalım dulalarım bizimle...
kızlar telefon açtım az önce... hamileyim demeyi çok isterdim, ama maalesef kan testi negatif çıktı. napalım çalışmaya devam....
kızlar telefon açtım az önce... hamileyim demeyi çok isterdim, ama maalesef kan testi negatif çıktı. napalım çalışmaya devam....
kızlar idrar köpürmesi baloncul baloncuk bişe olması diye bişe duydunuzmu hiç? bende dün böyle bişe olduda acaba dedim..
hımm sağol canım.. bende bekliyorum bu ay herşey tamam oldu artık diyor ama bakalım hayırlsııs
slm kızlar aranıza yeni katılanlardan biride benim. bende 8 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz umarım bu ay doğru aydır die düşünüyorum. çünkü kasıklarımda ve yumurtalıklarımda inanılmaz kasılmalar oluyor. yumurtalıklarım kalp atışları gibi atıor. göğüslerde şiş ve adetimde ayın 3nde olacak.umarım bende hamileyimdir
inşallah canım hakkımızda hayırlısı
Kızlar daha yeni evlisiniz nasıl hemen çocuk düşünüyosunuz anlamadım gitti yahuu
biz daha evleneli 41 gün oldu, ama eşimle diyoruz ki 2 sene geçsin bi.
Ödüm kopuyo hamile kalıcam die.
bebiş çok istiyoruz ama daha erken diyoruz :44:
canım bizde öyel düşünmüştük hemen olmaz dedi eşim özlellikle gülerlermiş bize şimdi 1,5 yıl oldu şimdi 6 ay önce birkere kaldım hamile olmadı düştü bu ay çok umutluyum ama bence biran önce yapın hiç beklemyin derimKızlar daha yeni evlisiniz nasıl hemen çocuk düşünüyosunuz anlamadım gitti yahuu
biz daha evleneli 41 gün oldu, ama eşimle diyoruz ki 2 sene geçsin bi.
Ödüm kopuyo hamile kalıcam die.
bebiş çok istiyoruz ama daha erken diyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?