üstelik adetime 2 gün vardı daha....umutlar bir dahaki aya...gerçi bizim ilk denememizdi böyle teselli edeyim kendimi
üstelik adetime 2 gün vardı daha....umutlar bir dahaki aya...gerçi bizim ilk denememizdi böyle teselli edeyim kendimi
canım üzme kendini... umudunu kaybetme. bak ben 3 yıl bekledim daha yeni pozitif gebelik testi gördüm, ki daha kanda baktırmadım bile. dah ilk ayın bu, daha bekle sabret, olur hayırlısıyla
canım üzme kendini... umudunu kaybetme. bak ben 3 yıl bekledim daha yeni pozitif gebelik testi gördüm, ki daha kanda baktırmadım bile. dah ilk ayın bu, daha bekle sabret, olur hayırlısıyla
hayırlısı olsun inşallah gebelik gerçekleimiştir.. belirtilerini yazarmısın?
yine olmadı halbuki herşey tamamdı kan tahlılı yaptırdım ama olmadı olmadı napçam bilmiyorum şu an gözyaşlarıma sinirime hakim olamıyorum neden neden
isyan etmek istemiyorum Allahım ama canım acıyo
ben pes etmiş durumdayım 8 ay oldu şu an çaresiz ve mutsuzum dr umla sürekli temas halindeyim herşey normal yerli yerinde daha ne yapmam gerekiyo
yine olmadı halbuki herşey tamamdı kan tahlılı yaptırdım ama olmadı olmadı napçam bilmiyorum şu an gözyaşlarıma sinirime hakim olamıyorum neden neden
isyan etmek istemiyorum Allahım ama canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?