merhaba arkadaşlar,
5 aylık evliyim ve sizler gibi bebişimin olmasını çok ama çok istiyorumm. Adet günlerim genelde normal ama en son adetim 4 aralıktı ve şu 2-3 gündür sağ kasığımda ara ara bir batma hissi yaşıyorum göğüslerimde çok şişti dokunsam acıyo ara ara da mide bulantısı var test yapmak istemiyorum çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ... sizce hamile olabilirmiyim yada test için ne kadar beklemeliyim.
hoşçakalın
inş hamilesindir cnm...isteyen herkeze versin rabbim...sende benm gibi çok beklemek istememişsin inş istediğimiz gibi olur herşey
BNDE ENSON 2 ARALIKTA adet oldum bndede aynı belirtiler avr ama beklmemiz gerekiyor 1 hafta daha ancak ozaman kanda çıkar rabbim verir inşallah sağlılık bir hamilelik geçirizinş. canım ya evetevet çok beklemek istemedim . Rabbim isteyen herkese versin (amin)
BNDE ENSON 2 ARALIKTA adet oldum bndede aynı belirtiler avr ama beklmemiz gerekiyor 1 hafta daha ancak ozaman kanda çıkar rabbim verir inşallah sağlılık bir hamilelik geçiriz
merhaba arkadaşlar,
5 aylık evliyim ve sizler gibi bebişimin olmasını çok ama çok istiyorumm. Adet günlerim genelde normal ama en son adetim 4 aralıktı ve şu 2-3 gündür sağ kasığımda ara ara bir batma hissi yaşıyorum göğüslerimde çok şişti dokunsam acıyo ara ara da mide bulantısı var test yapmak istemiyorum çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ... sizce hamile olabilirmiyim yada test için ne kadar beklemeliyim.
hoşçakalın
daha çok erken cnm benimde 9gün var daha regle test yaptım ıkı tane negatif çıktı =) sende hayal kırıklığına uğrama die sölüyorum en iiisi bekle derim ben ALLAh herkese hayırlısını versin )
bişey sormak istiyorum, aranızda nimo marka ve acon marka gebelik testi kullananlar varmı? adetim bugün itibari ile 2 gün gecikti, dün acon testi uyguladım 10 dakikada çoooook silik çıktı. bugün sabah nino adında bir gebelik testi yaptım, biraz daha belirgin çıktı çift çizgi. bi yandan sevinmek istiyorum, ama sevinemiyorum. korkuyorum ya yanlişsa test. bide pko var bende, zaten 3 yıldır bekliyorum bu mucizeyi. resmen kursağımda kaldı sevinç. şimdi diyeceksiniz ki, en sağlamı kan testi yaptırmak, ama şehir dışında oturuyorum lojmanda. burdada hiç bişey yok, mecbur akşama kadar eşimi bekliyecem, onunda henz haberi yok. offff
canım hiç stres yapma herşeyin hayırlısı bende geçen ay acon marka gebelik testi kullanmıştım tabi benim sonuç negatifti ancak arkadaşımda acon marka kullanmıştı onun 2 çizgi hemen belirdi. Hamile yani.
inşallah beklediğin mucize gerçekleşir. kan testi yapınca gerçek sonuç ortaya çıkar bakalım. sakin ol canım sen... yi düşünmeye çalış.
canım çok sağol cevabın için. 3 yıldan beri bunu bekliyorum bu çift çizgiyi. yok klomenmiş, gona f miş çatlama iğneymiş derken hiç bişey sonuç vermedi. bu ay anasözü dinleyip hayit tohumu içtim ve test pozitif çikti. inanırmısın hiç bir gebelik belirtimde yok, ne göğüslerim ağrıyor ne midem bulanıyor. sadece kasıklarımda adet sancısı gibi bişey oldu geçen 3 gün boyunca, bide dün batmalar oldu. konduramıyorum, sevinemiyorumhep hayal ederdim bu anı ama böyle hissedeceğim hiç aklıma gelmemişti. kan tahlili yaptırsam bile akşama, anca yarın alırım sonucu offf.
canım benim ne demek şurda dertleşiriyorus bişeyler paylaşıyorus . Allahım inş. çift çizgi görmeyi bizlerede nasip eder . sen hiç morelini bozma aslında biz çok stres ve çok düşünerek hata yapıyorus. bazı hamilelerde hiç bir belirti olmuyomuş zaten bazılarında da ilk aydan başlıyomuş anormal belirtiler. sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı güzelim...
canım sen ne zamandan beri uğraşıyorsun? bak ben 3 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri istiyoruz, fakat benim plikistik overim var, yani yumurtam yeterince gelişmiyor ve çatlamıyor. 3 yıldan beri yapmadığım şey kalmadı, klomen içtim, şekerhapı içtim, gonal f iğnesi oldum, soğan suyu içtim, incir suyu içtim, taçın çörekotu aklına gelecek herşeyi denedim fakat olmadı. en son ekim ayında tedavi olmuştum ve çok bunaldığım için ara verelim dedik. bu ay annemde hayıt tohumu dene dedi, almanyada kadın doktorları bunu hap şeklinde veriyormuş hormon bozukluğu olduğunda. burdada hap şeklinde bulamadığım için tohumu aldım kaynatıp içtim. bide o sırada tatile gitmiştik, gerçi sadece 2 kere beraber olduk o sıradada. bi kere muhtemel ovulasyon günümden önce 1 kerede ovulasyon günümden sonra. inşallah sevincim kursağımda kalmaz, hala inanmıyorum...
canım ben 5 aylık evliyim bizde evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyorus ama ben evlenmeden önce 1,5 kadar doğum kontrol hapı kullandım çikolata kistlerim olduğu için dr. tedavi olmam gerektiğini söledi bana yasmin doğum kontrol hapı verdi. evlenmeden önce 1,5 ay onu kullandım. evlendikten sonra hiç korunmadım ama olmuyo malesef dr gittim kistlerin olmadığını sadece idrarda hafif iltihap olduğunu ve hamilelik için bir engel olmadığını söyledi ama bakalım her ay hayal kırıklığı hamilelik belirtileri yaşıyorum ama galiba pskilolojik oluyo. analamadım gitti.
şimdi de bu ay 4 aralıkta adet oldum fakat işte son günlerde kasıklarda batma , göğüslerime dokunamıyorum acıyo ve ara ara bulantım var nedenini bilmiyorum ama ya kist var ya iltihap ama ben bebeğim olsun istiyorum bakalım herşeyin hayırlısı.
canım kendini hiç üzme. seni çok iyi anlayabiliyorum. ben az mı sinirkrizi geçirdim azmı ağladım yine olmadı diye. aklına takma diyecem ama mümkün değil. ben her gördüğüm bebek reklamında bile kendime pay çıkartıyordum, çok zor gerçekten. ama bunada inanıyorum ki, yeri ve zamanı değilse istediğin kadar uğraş olmuyor. normalde yumurtlama günlerimde o kadar sık beraber olurduk ki, gına gelirdi artık. bu ayda tuttuysa gerçekten, sadece 2 defa beraber olduk, sen düşün artık. ama stresden uzak durdum mu, yok duramadım çünkü görümcem hamile ve evde varsa yoksa konu görümcemin hamileliğidi. bide bana dönüp demezmi, kız olursa senin düşünmüş olduğun ismi koyacam diye. ben iyice küplere bindim o anda, ya nedemek ben kendi çocuğum için düşünmüş hayal ettiğim ismi sen al kendi çocuğuna koymayı düşün. çok sinir oldum o anda anlatamam.
ya diyeceğim o ki...zamanı gelmediyse olmuyor istediğin kadar yırtın o zaman. ki ben hala sevinemedim korkumdan, düşün. sen yeter ki zme kendini ve eşinide üzme. ben eşimi çok üzdüm bebek olmuyor diye...
sende takma kafana canım. banada nispet yapanlar oluyor bende çok üzüldüm daha yeni evliyim ama inan sanki uzun senelerdir evliyim ve çocuğum olmuyo muamelesi gördüm arkadaşımın birinden. seninde dedğin gibi zamanı gelmediyse olmuyo biz ne kadar uğraşsakta...
bakalım yaa önümüzde günler neler gösterir bilemeyiz.
dularımla bizimle rabbim kucağımızı boş bırakmasın...
canım öyle diyenlere uyma boşver. bak benim eski komşum 2 çocuğu vardı, ben henüz yeni evliydim 1 ay belki bile yokdu, merdivende karşılaştık hamile olduğunu söyledi, bide demez mi bana sen hamile kalana kadar 3cü çocuğumu doğurmuş olurum diye.
verende allah alanda allah...sen dualarını eksik etme. eğer hemen olmuyorsa vardır mutlaka bir sebebi. üzme sen kendini yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?