Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar aranızayeni katıldım. bugün hamile olduğumu öğrendim. v sizlerle belirtileri paylaşmak istedim. Aslında benim hiç belirtim olmadı. sadece hastalanmadım. ne ağrı, ne bulantı ne başka birşey..adetimden 5 gün sonra evde test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Yine de doktora gidip emin olmak istedik ve sonuç hamileyim.
Dilerim bu güzel duyguyu isteyen herkese tanrım hayırlısıyla yaşatsın.

kızlar bugün kırmızı damlalar geldi ufaktan bel ağrımda var sanırım adet oluyorum :) zaten 0,15 çıkmıştı hcg değeri off ne zormuş istemeden hamiş kalma durumu 4 gün onu yaşadım valla Rabbim istiyen herkese versin

kızlar benimde beklenen adet günüm 14 aralıktı 6 gün olacak hala bişe yok bekliyorum
ilk günlerde gebelik testi yaptım evde ama malesef tek cizgiyi gördüm
öle mide bulantısı vs bişede yok arada bi hafif sızlama gibi bişiler gelip gidiyo
birde çok akıntı başladı kan testi yapatıracağım eğer pazar günüde gelmezse benimkiler
ama kan testide negatif olursa cok üzülecem korkudan yaptırasım olmuyor böle belirsizlik beklemek cok kötüymüş

mrb arkadaşlar...herkese kolay gelsin diyorum ...hepinizin meleğinin tez zamanda gelmesini dilerim..ben brsey danışmak istedım yaşayan varsa aranızda.bnm adetımın 5 .günü btti bteccek gbı son demleri ama sankı sanarsınız yenı adet olacakmışım gbı bel ve kasık ağrım var..bnm sadece ilk gün olurdu..acaba iltihap mı var ??sizlerde geçmeyen kasık bel ağrısı mevcut olan var mı ve bunun için dr giden??

kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum bende bu annelik isteğimi duygularımı beni en iyi anlayacak sizlerle paylaşmak için burdayım herkesin allah gönlüne göre versin

parim27, kelebekvetilki,brcsrkn nasılsınız kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyor hayırdırrrrrr nerelerdesiniz

parim27, kelebekvetilki,brcsrkn nasılsınız kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyor hayırdırrrrrr nerelerdesiniz

tatlım dün doğum günümdü giremedim nete :) bende kırmızışar geldi de rahatladım adet oldum nihayet 18.de oldum
kızlar size bi tavsiye eğer kanda hcg çıkmadıysa ve adet olamadıysanız sondaj yöntemini uygulayın :26:

Arkadaşlar bugün itibariyle tam 7 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce en çok merak ettiğim konu buydu yani en erken nasıl anlarım hamile olduğumu? Bu yüzden size yaşadığım belirtileri yazmak istedim.
Adet günüm yaklaştıkça klasik adet belirtileri vardı.
Yediğim yemekten tat alamamaya başladım, keyifsizdim genelde bide stresli tabi.
Adet günüm gün geçince akıntım başladı, günde bir iki defa karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi tam bitti ümitler bu ayda suya düştü derken geçti.göğüslerim çok hassaslartı ve şişti, kolumun altı daha da bi hassas oldu.4 gün ara ara karnım arımaya devam etti ama hiçbişey yok 4 günün sonunda test yaptım ve pozitif çıktı
Umarım allah bu duyguyu tüm isteyenlere nasip eder.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İsteyen herkesede hayırlı evlatlar versin Rabbim

ya sadece merak ettiğim için soruyorum sondaj yöntemi ne ki??

arkadaşlar bende de belirtiler var....göğüslerim bir haftadır şiş ve ağrıyor...hatta eşim bile farketti:))...idrarırım rengi koyulaştı...şimdide sarı akıntım oluyor...haftasonu adet tarihim...bakalım şu an belirtiler hamileymişim izlenimi veriyor ama nasip kısmet herşey...

arkadaşlar okuduğum yorumlarda herkes adetin olup olmamasına göre hamileliği değerlendiriyor....bu yanlış...çünkü hem hamile kalıp hemde adet olabilirsiniz...o yüzden dikkatli olun şüpheleriniz varsa yinede test yaptırın bence....

adet geçikmesi ilk belirtidir zaten arkadaşım ondan öyle değerlendiriyoruz tabiki var o şekilde ama genelde adet geçikmesinden yola çıkılıo ya ondan arkadaşım :)

merhaba arkadaşlar,

5 aylık evliyim ve sizler gibi bebişimin olmasını çok ama çok istiyorumm. Adet günlerim genelde normal ama en son adetim 4 aralıktı ve şu 2-3 gündür sağ kasığımda ara ara bir batma hissi yaşıyorum göğüslerimde çok şişti dokunsam acıyo ara ara da mide bulantısı var test yapmak istemiyorum çünkü her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ... sizce hamile olabilirmiyim yada test için ne kadar beklemeliyim.

hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…