Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynı bahsettiğin gibi bende 2 kere yaşadıım hamile oldugumu öğrendiiim ve 1 hafta içinde değer hep sıfırlandıı 2 günde bir kan verekten kollarım morarmıştı..

Aynen ben de helak olmuştum
Hayır belirsizlik hepsinden çok yıpratıyor
İnşallah bi daha yaşamayız

Aynen ben de helak olmuştum
Hayır belirsizlik hepsinden çok yıpratıyor
İnşallah bi daha yaşamayız

inşallah bende kaç doktor gezmiştim o günderde biri net bişey söylesin diye kimi daha yeni dedii kimi dış gebelik dedii neler nelerrr bu ayy adetim gecikti inş. bu sefer benmledir bebeğim çok istiyorum artıkk test yapıcaktımm bugün ama hava çok kötü dışarı cıkmam imkansız

selam arkadaşlar adetten önce yapılan kan testleri yumurtlama döneminde hormonlar yükseldiği için hamile olduğunu gösterebiliyor o yüzden dr lar çok gerekmedikçe adet döneminden önce kan testini önermiyorlar yani hiçbir gebelik olusmuyor ama senin hormonlar fazla çalıstığı için değerleri yükseltiyor. hiç bir zararı yok ama psikolojisi bozulduğu için anne adayının bi gün önce vardı bi gün sonra yok bebek falan moral sıfır. adet gününüz geçmeden kendinizi çok yıpratmayın bence. Bebiş olmayınca üzülüyoruz eşimizde bize üzülüyor en iyisi çalışıp beklemek tabi bi sorun yoksa
sevgiler.

bilgilendirmen için teşekkür ederim, çok haklısın
sabırlı olup beklemek sonradan üzülmekten daha iyi

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ilk mesajım..bende 3,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek bekliyoruz ama olmuyo..ama bu ay idrarımda acayip koyulaşma oldu ve kasığıma iğne gibi batmalar oluyo fazla sürmüyo..bilemiyorum bu psikolojik te olabilir..allah hepimize o duyguyu tattırsın inş..

canım günün filan geçti mi peki?ne zaman regl olacaksın?hakkında hayırlısı...

inşallah bebişin gelmiştir canım, Allah hayırlısını versin...

canım seni heyecanlandırmak istemem ama benim gebeliğimin ilk belirtileri arasında idrarımın çok koyulaşması vardı ve değişik bir koku vardı 1 hafta kadar arkasından mide bulantılarım başladı. inşallah allah gönlünüze göre verir canım

Herkese selam,
Bu ay asilama yaptirdim cok umidim olmamakla birlikte yinede cok istedigim icin kendimi dinleme hallerindeyim...
TYCHE demissin ki kasiklarimda batmalar oluyordu benimde oldu 2-3 kez ancak bu sabah regli gibi sanci ile uyandim ay dedim heralde erken regli oluyorum...isin garibi reglime daha 1 hafta var sana sorum su hic regli agrisi gibi bir agri yasadin mi?

canım benim kasıklarımda batma falan olmadı hiç ağrımda olmadı NESHAK adlı kullanıcı da oluyormuş kasık batmaları ben ona cevap yazmıştım sen bende oluyor sanmışsın sanırım.benim ilk farkettiğim belirti idrar koyuluğu, sık idrara çıkma, göğüslerde acıma ve en sonunda mide bulantısı. şimdi 2,5 aylık hamileyim şu anda kasıklarda batma, bel ağrısı ve regl ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum zaman zaman. ama ilk belirtiler arasında hiç ağrı,batma gibi şikayetlerim olmadı benim canım

Evet sanirim karistirdim....cok soru sordum ama ne zaman reglinde koyulasma gordun yani reglin gecikmismiydi yoksa daha regline bi sure varken mi oldu bu belirti?bende kasik batmasi zaten 1-2 kere oldu hicbbir agrim sizim yoktu bugune kadar bir tek bu sabah regli sanicisi gibi sancim oldu..
seni cok cok tebrik ederim allah bebisini korusun 9 ayin saglikli harika bri hamilelik olur temennim bu senin icin....

çok çok sağol canım allah seninde gönlüne versin en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım ben şimdi sana en başından anlatayım;
ben en son 3 ekim de regl oldum canım ondan 3 hafta kadar sonra idrarımın koyulaştığını gördüm yani reglime daha bir hafta vardı ve çok çok hafif midem bulanıyordu ama önemsemedim çünkü bebiş beklemiyorduk.sonra kasımın 3ü oldu regl olmadım olmayınca gidip gebelik testi aldım negatif çıktı. ama kasımda regl de olmadım. aslında olmayınca telaş yapmadım çünkü benim reglimin nadiren de olsa çok stres yaşadıysam o ay 1 ay geciktiği oluyordu. testte de negatif çıktı diye hiç aklıma gelmedi 1 hafta sonra çok fazla uyku hali, halsizlik ve öyle bir mide bulantım başladı ki biz eşimle sandıkki midemde problem var hala aklımıza gebelik gelmiyor.kalktık gastroentoroloji doktoruna gittik kadın dedi kesin hamilesin dedim ki değilim test yaptım negatif çıktı. bi de kan testi yapalım dedi. Beta hCG testi yaptırdım. sonuç:45078 çıktı. şok oldum bayağı bayağı 8 haftalık hamileymişim meğer.1aylık hamileliğim bile gebelik testinde çıkmadı.testlere çok güvenmeyin en garantisi Beta hCG.yani böyle oldu işte ben bu belirtilerin dışında başka birşey yaşamadım canım. şu anda biraz bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum o kadar.

Son düzenleme:
herkese selam olsun kizlar,bugün en mutlu günüm HAMILE oldugumu ögrendim,cok cok güzel bi duygu,belirtilere gelince gögüslerim irilesti ve hala biraz agri var,ara sira kasiklarima batmalar giriyo,bazen cok halsizlik ve midem hep hafifte olsa bulaniyor,kokulara karsi cok hassaslastim,ve normade sigara kullaniyordum ama su 1 haftadir hic kullanmiyorum midem kalkiyor,belirtileri yazmak istedim ALLAH isteyen herkese versin.........

cok guzel ozetlemıssın cok sagol demek 3 hafta sonra ancak ıdrar koyulasıyor benım zaten asılama yapılalı 1 hafta oldu o zaman sabredıp bıraz daha beklyecegım aslında yıne dusunmezdım ama 2 gundur reglı sancıları hıssedınce sınırım kalktı neyse beklemeden anlamayacagım anlasılan tekrar tesekkurler....
Tılsımben tebrıkler bebegın hayırlısı olsun...

merhaba bayanlar, öncelikle isteyen herkesin bebişlerine biran önce kavuşmasını dilerim. 6 aylık evliyim ve 13+3 günlük hamileyim.
belirtilerimi sizlerlede paylaşmak istedim. eşimle bebek için erken olduğunu düşündüğümüz için korunuyorduk sadece yumurtlama günüme 4 gün kala korunmasız bir birlikteliğimiz oldu. açıkçası spermler 4 gün yaşamaz sanıp bişey olmaz diye düşünmüştüm. o zamanlar sigara da kullanıyordum.

neyse ilk olarak devamlı bir uyku halinde olduğumu farkettim öğlenleri de başımı yastığa koyar koymaz uyuyordum. en basit işlerde bile hemen yorgunluk hissediyordum. daha sonra nefesim kesilmeye başladı sesli kitap okuyamıyordum bununla birlikte sigara da içmek istemiyordum ama mide bulantım göğsümde şişme falan olmadı.

adet olmam gereken güne 1 hafta kala tüm belirtilerim başladı kasık ağrım sivilcelerim göğsümde hassasiyet hiç şüphelenmedim. çünkü ha hastalandım ha hastalanacaktım ama olmadı benim 27 günde bir düzenli olan adetim 2 gün gecikti. o zaman içime bir kurt düştü hemen eczaneye koştum markasını hatırlamıyorum ama hassas bir idrar testi aldım. üzerinde adetin geciktiği ilk gün bile sonuç verir yazıyordu ve çok net bir 2. çizgi çıktı.

Ama benim kasık ağrılarım hastalanacakmışım gibi devam ediyordu. 2 gün sonra doktora gittim ve kan testi yaptırdım pozitifti doktor adet görecekmiş gibi kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söledi. 1 sonraki haftada ikiz annesi olacağımı öğrendim. plansız gebe kaldım ama çok mutluyum onların minik kalp atışlarını duymak bile her şeye bedel. umarım sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız ve paylaşırsınız.

Yüce Rabbim herkese hayırlısını versin isteyenleri geri çevirmesin.

KUKUMAV icime umut oldun diyebilirim cunku reglime 1 hafta kaldi ve regli olacakmisim gibi kasik agrisi var ama surekli degil belirli araliklarla umarim benimkide senin gibi olur ikizlerinin saglikla dunyaya gelmesini diliyorum...

tebrık ederım tilsimben...Allah sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin inşallah...bende adet öncesı göğüs irileşmesi kasık batması bel ağrısı zaten olur da farklı olarak idrarım sararı genelde renkszidr afedersınız...feci midem gurulduyor ve kazınıyor tok olsamda...birde bir cukurluk oludtu bıkını bölgemde..adetıme 4 gun kaldı....acaba dıyorum???????????inşallah yaaaa

bende bir kaç kez gecırdım en buyuk korkum hep tekrarlaması...((((((((((((bnm ıdrar testlerım genelde pozitif cıkıyor guwenmıotrm artık..birkeresınde 2 hafta adetımgecıktı testte pozıtıf cıktı..doktara bır gttım hc bse yok şoka grmiştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…