İnşallah hayırlı haberleri veririm ben de burdan :)) Allah senin de bebeğini sağ sağlim kucağına alıp büyütmeni nasip etsin canım çok sağol :))
hadi hayırlı olsun cnm inşş devamıdagelir iyi haberler alırsınKızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi
Öyle bişey yok nasıl eşit olması gerekiyormuş yaa doktor resmen saçmalamış canım.. Kan testini tabiki yine de yaptır ama silik de olsa hamilesindir testin prospektüsünü okursan zaten anlarsınKızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi
Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecemÖyle bişey yok nasıl eşit olması gerekiyormuş yaa doktor resmen saçmalamış canım.. Kan testini tabiki yine de yaptır ama silik de olsa hamilesindir testin prospektüsünü okursan zaten anlarsın
Kızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi
Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecem
Bencede doktoru degistir canim sanki ilgilenmek istememis.bal gibi hamilesin iste.Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecem
Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecem
sen bence bian önce değiştir o doktoru nasıl öyle bişey der ya.
üzülme tatlım kasım ayına ümitli başlayalım. bende adet oldum 1 gün geçikmişti ki son 1 yıldır hiç gecikmedi. çok kafaya takıyoruz ondan çok üzülüyoruz. tam gaz devam kasımda güzel haberlerimiz olsun inşallah :)Adet oldum
Doktorlar o bizim cok silik olup havalara uçtuğunu çizgileri yok sayıyorlar canim negatif diyorlar. Ben düşük yaptığım gwbeligomde 3 sene evvelki gebeligi öğrendiğim testini sağlık ocagindaki hekime gostermistim samimi bi bayan di bana bu test negatif demişti silik ama belirgin bi çizgiyi halbuki sonra kan ver demişti ogun ertesi gün aldim sonucu 252 çıkmıştı hiç unutmam. Yani demek istediğim doktorlar adet geçip sonuç 100 leri gecmeden gebesin demiyorlar canim. Umarım gun geçtikçe koyulasan değeri sağlıkla artan bir gebeligin vardır hayırlı olsun diyelim :)Kızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi
Evt tatlım net olmak istiyorlar haksız da sayilmazlar yarın kan testi yaptıracam sonuca göre artık randevu alırım hepimiz inşallah yakın zamanda hayırlı güzel haberler alirizDoktorlar o bizim cok silik olup havalara uçtuğunu çizgileri yok sayıyorlar canim negatif diyorlar. Ben düşük yaptığım gwbeligomde 3 sene evvelki gebeligi öğrendiğim testini sağlık ocagindaki hekime gostermistim samimi bi bayan di bana bu test negatif demişti silik ama belirgin bi çizgiyi halbuki sonra kan ver demişti ogun ertesi gün aldim sonucu 252 çıkmıştı hiç unutmam. Yani demek istediğim doktorlar adet geçip sonuç 100 leri gecmeden gebesin demiyorlar canim. Umarım gun geçtikçe koyulasan değeri sağlıkla artan bir gebeligin vardır hayırlı olsun diyelim :)
Adetin 1 hafta geçti adet günümdede test yaptım çok silikti adet günümde başlayan lekelenmelerim oldu kahve rengi ara ara devam ediyorokyanuslu Canım bayaa da hamilesin sen :)) Daha ne kadar pozitif olcak maşallah :)) hemen kan testi yaptır ama bence o doktora gitme..regln kaç gün geçmişti??
Bence hiç durma hemen kanda baktır canım hayırlısı olsun hakkında ama bence kesin hamilesinAdetin 1 hafta geçti adet günümdede test yaptım çok silikti adet günümde başlayan lekelenmelerim oldu kahve rengi ara ara devam ediyor