Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi

Kızlar nasılsınız bende adetin 4. Gunundeyim bugün çoğaldı çok şükür baya geliyor. PKO lulara sesleniyorum karamsar olmayın kızlar ben ilk bebeğine kistlerim varken kavuştum olabiliyor yani herşey beyinde bitiyor. Evet yine var kistlerim ama kafaya takmiyorum sıkıntı yapmıyorum sanki onlar yokmuş gibi düşünüp normal olarak çalışıp (bu ay ilk deneme idi)nasibimde olan ayı bekliyorum inşallah :) mesela bu ay soğan suyu ucmistim 9 gun adetim iki gun erken geldi baştan koyu lekeler geldi adetten önce birçok akintim oldu içinin temizlendigini bu aya kendini hazırladığını düşünüyorum. Daima POZITIF olun bebeler gelecek rahat olun canlar

Kızlar 2. Kez test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama 1. Çizgi kadar koyu değildi ama çok bariz uzaktan bile net görünüyor doktorum aradım 2 sinin eşit koyulukta olmasi gerekir dedi kan testi yaptı dedi
hadi hayırlı olsun cnm inşş devamıdagelir iyi haberler alırsın

Öyle bişey yok nasıl eşit olması gerekiyormuş yaa doktor resmen saçmalamış canım.. Kan testini tabiki yine de yaptır ama silik de olsa hamilesindir testin prospektüsünü okursan zaten anlarsın

Öyle bişey yok nasıl eşit olması gerekiyormuş yaa doktor resmen saçmalamış canım.. Kan testini tabiki yine de yaptır ama silik de olsa hamilesindir testin prospektüsünü okursan zaten anlarsın
Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecem

öyle bişey yok ben 5+5 günlük hamileyim ve 2. çzgim baya silik çıktı ama hamileyim.

Canim evt doktor saçmaladimi acaba bende öyle biliyorum şimdi testin resmini gonderecem
sen bence bian önce değiştir o doktoru nasıl öyle bişey der ya.

Eklentiler

• 2015-10-19 14.26.09.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 56
Doktorlar o bizim cok silik olup havalara uçtuğunu çizgileri yok sayıyorlar canim negatif diyorlar. Ben düşük yaptığım gwbeligomde 3 sene evvelki gebeligi öğrendiğim testini sağlık ocagindaki hekime gostermistim samimi bi bayan di bana bu test negatif demişti silik ama belirgin bi çizgiyi halbuki sonra kan ver demişti ogun ertesi gün aldim sonucu 252 çıkmıştı hiç unutmam. Yani demek istediğim doktorlar adet geçip sonuç 100 leri gecmeden gebesin demiyorlar canim. Umarım gun geçtikçe koyulasan değeri sağlıkla artan bir gebeligin vardır hayırlı olsun diyelim :)

Bu teste daha ne denilirkiii :))) burdayım ulenn kimmiş o doktor der gibi bakıyor maşallah canim tebrik ederim

okyanuslu Canım bayaa da hamilesin sen :)) Daha ne kadar pozitif olcak maşallah :)) hemen kan testi yaptır ama bence o doktora gitme..regln kaç gün geçmişti??

Evt tatlım net olmak istiyorlar haksız da sayilmazlar yarın kan testi yaptıracam sonuca göre artık randevu alırım hepimiz inşallah yakın zamanda hayırlı güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…