Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın herkese günlerdir bu forumu takip ediyorum ve artık bende yazmaliyim dedim 6 yaşında bi kızım var ve ikinci cocuk için çalışmalara başladık kızıma evliligimin ikinci ayında hamile kalmıştım ve hiç bir belirtimi hatirlamiyorum ee haliyle sürekli kendimde belirti aramaya başladım ama malesef bulamadım öyle ki her ay olan adet belirtilerim bile bu ay yoktu gogus agrim hiç olmadı hiç akıntım yoktu tabi hamile kalmadım diye düşündüm bata 3 gün kala yaptığım test de negatif çıkınca bu aydan ümidim kesmistim ama adetim 2 gün geçti ve bu sabah gördüm o meşhur ikinci çizgiyi. .. lütfen belirtilere takılmayin ve adetten önceki negatif lere de üzülmeyin Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba canim bata 3gun kala Yaptigin test erken gebelik testimiydi?

Canım arkadaşların forumda yaşadıklarından yola çıkarak , sonradan Oluşan 2. Çizgilere itibar etmemek Lazım, diğer belirtiler ise psikolojimizin de etkisiyle adetten çok hmileymişiz gibi düşündürtüyor ya da hissettiriyor, e bu da normal çok istiyoruz , o Yüzden bence en garantisi adet 4 ya da 5 gün geçecek öyle yapacaksın testleri,ama Dayanamayıp yapıyoruz işte , sen de bizim gibi dayanamayanlardansan yap bi test Olan paracıklarımıza oluyor sadece :) lh dediğim de ovaluasyon testi

Doğru diosn keşke sabredeblsem bende bugün kendimi test almak için zor tuttum akşam üstü miidem bulannca eğer adetm baslamazsa sabah test yaprm diyerek eşime test aldirdm :KK23:
Sabretmek istiyrm ama şalı gününe kadar bekleyemiicm galiba :oops:

İyi akşamlaaar :)) şuan ben heyacanlıyım.eşime söylemedim emin olmadan.süpriz olsun diye.16sı adet olmam gerekiyordu ama kahverengli geldi.çok az.bugün de aynisi oldu sadece leke şeklinde.sizce bu yerleşme kanaması mı?? :)

İyi akşamlaaar :)) şuan ben heyacanlıyım.eşime söylemedim emin olmadan.süpriz olsun diye.16sı adet olmam gerekiyordu ama kahverengli geldi.çok az.bugün de aynisi oldu sadece leke şeklinde.sizce bu yerleşme kanaması mı?? :)
Yerlesme kanamasi bat den sonra olabiliyormu ki canimm eger oyle oluyorsa yerlesme kanamasidir muhtemelen insallah hamilesindir :)

Kahverwngi leke genelde yerleşme kanamadı oluyo bendede olmuştu canım ama genelde bat tan önce oluyo tabi geç dölenme değilse inşşş hamiledinsir:))

Yerlesme kanamasi bat den sonra olabiliyormu ki canimm eger oyle oluyorsa yerlesme kanamasidir muhtemelen insallah hamilesindir :)
Bat 16siydi.16si kahve renkli geldi adetin yerine.leke şeklinde.bugün de aynisi oldu.yani 2gundu lekeli kahve renkli geldi. )) inşAllah Allahim hepimizi sevindirir

Kahverwngi leke genelde yerleşme kanamadı oluyo bendede olmuştu canım ama genelde bat tan önce oluyo tabi geç dölenme değilse inşşş hamiledinsir:))
Geç döllenme olur inşAllah.zaten geçen ay da karışık oldu.yumurtlama gününü tutdurdum mu bu ay emin değilim gününden.okuduklarıma göre bence geçen ay bende kimyasal oldu düştü (( yaaa inşAllah geç döllenmedir....

Canim benim iyi akşamlar.növbetçi eczane kesin vardır.bir eczanenin önüne bak yazar orda hangisi açik.internetten de baka bilirsin :)
artik utaniorm eczenelere gitmekten. bu gidisle sehir
Dert Adam'ı deli divane ediyor işte,ne zaman yapmıştın
gecen hafta yapmistim cnm. hatta interneet gormustum camasir suyla dogru olabiliomus galiba. istersen dene :) ne kaybedersin ki :)

Kismet bu işler hayirlisi olsun hepimiz için )) sikma canini.utanilicak yok bir şey sen çocuğuna kovuşmak istiyoruz bu kadar basit :*
gecen hafta yapmistim cnm. hatta interneet gormustum camasir suyla dogru olabiliomus galiba. istersen dene :) ne kaybedersin ki :)

Ya evet niye böyle oluyor ??? Ben de sürekli başka başka eczaneye gidiyorum, yazıık bu da her ay test alıyor ,bişey olduğu yok diye bakıyorlar gibi geliyor bana evet ya evde klorak da var , patlama matlama olmaz Di mi , kimyasal bi deney yapıyorum sonuçta :KK70::KK70::confused::rolleyes:

1 yada 2 gunmus canim ve 3 4 damla sadece fazla degil sonra bitmesi lazimmis.
Bugün 2. günüm aynen bir kaç damla şeklinde :) hiç böyle bir şey olmamışdı bana.direk adet oluyordum ve bittiğinde koyu kahverenk geliyordu. 2gun daha sabr edicem adet olmasa sonra test alicam inşAllah Allahim sizlerin de benim de yuzumuzu güldürür Amin :)

Ya evet niye böyle oluyor ??? Ben de sürekli başka başka eczaneye gidiyorum, yazıık bu da her ay test alıyor ,bişey olduğu yok diye bakıyorlar gibi geliyor bana evet ya evde klorak da var , patlama matlama olmaz Di mi , kimyasal bi deney yapıyorum sonuçta :KK70::KK70::confused::rolleyes:
hayir hic bisiy olmuo ama normal camasir suyla yap nasil yapildini biliosun diki idranin uzerine dokeceksin kopurck tuh bugun camasir suyu alaydim keske :KK48:

Bugün 2. günüm aynen bir kaç damla şeklinde :) hiç böyle bir şey olmamışdı bana.direk adet oluyordum ve bittiğinde koyu kahverenk geliyordu. 2gun daha sabr edicem adet olmasa sonra test alicam inşAllah Allahim sizlerin de benim de yuzumuzu güldürür Amin :)
Insallah canim ama bana sorarsan test yapmadirek hastaneye gidip kan testi yaptir. Cunku test negatif cikarsa bu sefer belki daha testte cikmiyor diye dusunup avutuyorsun kendini hastaneye git olup olmadigini kesin ogren ben oyle yapip umitlendigime pisman oldum acikcasi..

Insallah canim ama bana sorarsan test yapmadirek hastaneye gidip kan testi yaptir. Cunku test negatif cikarsa bu sefer belki daha testte cikmiyor diye dusunup avutuyorsun kendini hastaneye git olup olmadigini kesin ogren ben oyle yapip umitlendigime pisman oldum acikcasi..
Ben de isterim hastaneye gitmek o zaman 1hafta filan bekleyim test almayim. ben yabanciyim o yüzden özele gidiyorum ve pahali oluyor. (( en azindan 1hafta keçsin zaten testte çiksa direk o gün hastaneye gidicem )))

X