Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaptiramam çünkü negatif çıkarsa eşim üzülür. Onun haberi olmadan da mümkün değil. Bu arada daha önce ilk gebeliğim de yerleşme kanamasini yaşadım azıcık pembe leke geliyor. Ikinci gebeligimde de pembe ve kahverengi lekelenmeler oldu ve üç gün sonra sonuç pozitifti. Yani senin lekelerinde yerleşme olabilir sakın ilac içme ve ağır falan kaldırma. Ne olur ne olmaz
Yok canim ya benimki çoğalıyor sanki bu aydan umidimi kesti, yinede sokulene kadar zaman var tabi. Senin duruma gelincede ne diyeb0ilirim ki sende haklısın o zaman ekle biraz daha yine test yaparsın yoksa da bi doktora gidersin canım

Evet canim 2 dk da 2.cizgi silik olarak belirdi sabahta aksamda ayri markalarla yaptim[/QUOTE]
Silik çizgi pozitif oluyor çoğunlukla tabi ilac falan iciyorsan yaniltici olabilir.

Evet canim 2 dk da 2.cizgi silik olarak belirdi sabahta aksamda ayri markalarla yaptim
Silik çizgi pozitif oluyor çoğunlukla tabi ilac falan iciyorsan yaniltici olabilir.[/QUOTE]
Yok cnm hic bi ilac icmiyorum adetim bir gun gecti yaptim ama hasta okacak gibi arada kramp giriyor kasigima

CAnim daha yeni bugün öğrendim ama o kadar umutsuzdumki annem Kızkardeşim eşim gittik hastaneye adetim gecikmeli bu ikinci gün 28 günde bir adet görürüm ve o kadar adet sancim vardınki iki gündür pedle geziyorum düşün sivilcem bile çıktı doktor ultrasonda baktı bide kan testi istiyorum dedi düşün ben kanı verdim bizimkilere hadi gidelim boşuna bekliyoz diyorum sonra sonuç çıktı kardeşim aldı negatif dedi biliyorum zaten gidelim dedim meğer hepsi biliyomusun doktor ben odadayken kesin gebe demiş sonra evet hamilesin deyince ben oraya yıkılıp hickiriklara boğuldum Rabbim hep dua ettim hepten edicem meleğimi bana beni meleğime bağışla Yarabbilalemin ve tez zamanda darısı başınıza
Canim maşallah ne güzel bir hikaye :) Allah tamamına erdirsin çok sevindim seni adına :KK5:

Hayırlı olsun , kaç aydır deniyordunuz
Canımın içi burdaki kızlar bilir ben tam geçen yıl bu ay gebe kaldım ve dış gebelik geçirdim laparoskopi oldum ölümden döndüm hiç korunmadık şansa bak ki bir yıl sonra bugune kismet mis ama bu bir yılı bide bana sor sen hala korkuyorum ne olcak diye çok korkuyorum dua edin nolur

Yok canim ya benimki çoğalıyor sanki bu aydan umidimi kesti, yinede sokulene kadar zaman var tabi. Senin duruma gelincede ne diyeb0ilirim ki sende haklısın o zaman ekle biraz daha yine test yaparsın yoksa da bi doktora gidersin canım
Hayırlısı diyelim. Ben de adet olunca hemen hayit suyu içicem işe yarayacak inşallah. Tavsiye ederim sana da

O
Silik çizgi pozitif oluyor çoğunlukla tabi ilac falan iciyorsan yaniltici olabilir.
Yok cnm hic bi ilac icmiyorum adetim bir gun gecti yaptim ama hasta okacak gibi arada kramp giriyor kasigima[/QUOTE]
O zaman Tebrikler canım hemen kan testine git. O hormon sende olmazsa o ikinci çizgi mikroskopla bile görünmez inşallah kucağına alırsın bebişini hayirlisiyla

Canımın içi burdaki kızlar bilir ben tam geçen yıl bu ay gebe kaldım ve dış gebelik geçirdim laparoskopi oldum ölümden döndüm hiç korunmadık şansa bak ki bir yıl sonra bugune kismet mis ama bu bir yılı bide bana sor sen hala korkuyorum ne olcak diye çok korkuyorum dua edin nolur
Inan şu an ağliyorum , cok sevindim , Rabbim bize de nasip etsin bu mutluluğu ,inşallah Senin de iyi bi gebeliğin olur ve sağlıcakla yawruna kavusursun

Tebrikler Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bu arada belirtilerini yazarsan süper olur
CAnim inan o kadar belirti aradim ki her ay belirtim olurdu ama bu ay bariz adet belirtilerinin hepsini yaşadım sadece alakası varmi bilmiyorum ama sık idrara çıktım idrarim koyu sarı ve köpuklüydu bide Afedersin bayagi gazim vardi yani ilk kez belirti olmadı bu ay imkansız dedim oldu

Inan şu an ağliyorum , cok sevindim , Rabbim bize de nasip etsin bu mutluluğu ,inşallah Senin de iyi bi gebeliğin olur ve sağlıcakla yawruna kavusursun
İnankı seni o kadar iyi anliyorumki suan bende sana agliyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım gece uyurken özellikle dua edicem sana ama nolur sende hep dua et çünkü yer gök dua yla yaratıldı inancki benim meleğim dua yla bana geldi

CAnim inan o kadar belirti aradim ki her ay belirtim olurdu ama bu ay bariz adet belirtilerinin hepsini yaşadım sadece alakası varmi bilmiyorum ama sık idrara çıktım idrarim koyu sarı ve köpuklüydu bide Afedersin bayagi gazim vardi yani ilk kez belirti olmadı bu ay imkansız dedim oldu
Hayırlı olsun Rabbim mutluluqunu daim etsin hayırlı saqlıklı bi şekilde kucaqına almayıda nasip eder İnşallah sende bizlere dua et cnm en kısa zamanda Rabbim bizede yaşatsın bu eşi benzeri olmayan mutluluqu :)

Cnm benim ya
O

Yok cnm hic bi ilac icmiyorum adetim bir gun gecti yaptim ama hasta okacak gibi arada kramp giriyor kasigima
O zaman Tebrikler canım hemen kan testine git. O hormon sende olmazsa o ikinci çizgi mikroskopla bile görünmez inşallah kucağına alırsın bebişini hayirlisiyla[/QUOTE]
Allah razi olsun insallah su kan testini yaptiriprahatlasaydim allahin izniyle

İnankı seni o kadar iyi anliyorumki suan bende sana agliyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım gece uyurken özellikle dua edicem sana ama nolur sende hep dua et çünkü yer gök dua yla yaratıldı inancki benim meleğim dua yla bana geldi
Amin canım birbirimize dua edelim en hayırlısı için

canım gözün aydın Allah daim etsin inşallah ya sanki içime doğdu ya 1-2 saat önce eski konuşmalara bakıyodum aaa dedim ozaman titizde varmış mayıs ayları falan oda bekliyomuş hala bnim gibi inşallah olur dedim şok oldum şimdi Allahım kucağına almayı nasip etsin :KK36:

Ben şu qebelik testini alana kadar hep umudum oluyo testi alıp qeldikten sonra başlıyo korkularm qene tek çizqi çıkcak qene ikinci çizqiyi qöremicem dye :KK43: ama bu ay qerçekten var qibi umutluyum içim kıpır kıpır sadece korkuyorm

X