Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın canm nasılsın görüşmeyeli:KK33:
cnm bnm hoşgeldn kuzum hayırlı cumalar taze anne :KK70:
cnm ben iyiyim ama doktor eşim ile sperm hareketlei yavaş dedi üzüldüm yine ne yapsam bilmiyorum eşim arık doktor yok gitmeyelim diyo istemiyorum felan diyo cok üzülüyo rabbim şifamızı versin tez zamanda
kavuştursun bizide bebeğimize inşş cnm

bende iki gün kala yaptım çıkmadı. bekle istersen adetin bi gün geçsin öyle yap. bi de sana soriyim kimse cevap vermiyp :-( hamile olup kanda çıkmaması mümkün o_Omü ki acabaa?
Adetin kaç gün gecti canom benim bildigim kadariyla vatda eger kanda kesin cikiyor negatifse yoktur muhtemelen :/

cnm bnm hoşgeldn kuzum hayırlı cumalar taze anne :KK70:
cnm ben iyiyim ama doktor eşim ile sperm hareketlei yavaş dedi üzüldüm yine ne yapsam bilmiyorum eşim arık doktor yok gitmeyelim diyo istemiyorum felan diyo cok üzülüyo rabbim şifamızı versin tez zamanda
kavuştursun bizide bebeğimize inşş cnm
sanada hayırlı cumalr canım hiç canını sıkma eşleri öyle olupta çok hamile kalan var ferah tut içini sen ama benden sana tavsıye eşine akşamları türk kahvesi içir bide ilişkiye haftasonları sabah girin spermlerin en hareketli hızlı oldugu an sabah saatleriymiş ben inanmadım ama herkles öyle diyo doktorlar bile bi dene istersen canım belki faydası olur Rabbim hayrlısını versın tüm isteyenlere bu mübarek cuma gününde dualrımız kabul olsunn :KK37:

sanada hayırlı cumalr canım hiç canını sıkma eşleri öyle olupta çok hamile kalan var ferah tut içini sen ama benden sana tavsıye eşine akşamları türk kahvesi içir bide ilişkiye haftasonları sabah girin spermlerin en hareketli hızlı oldugu an sabah saatleriymiş ben inanmadım ama herkles öyle diyo doktorlar bile bi dene istersen canım belki faydası olur Rabbim hayrlısını versın tüm isteyenlere bu mübarek cuma gününde dualrımız kabul olsunn :KK37:
amin cnm bnm tabi erkeler için daha zor
bebek olmuyo diye cok üzülüyorum onun içinde ayrı üzülüyorum rabbim dualarımızı kabul etsin
olsun artık bizimde bebeğimiz o_Oo_Oo_O

Bu arada ilk defa bu sabah bulantım oldu, bir an kusacak gibi oldum ama sonra geçti. Kötü koku hassasiyetim başladı.
Bir de bhcg 2176 olmuş. Sabah baktırdım.

Sizce bu ikinci silik çizgi var anlamına mı geliyo

Gunaydin cnm insallah oyledir ama yerlesme kanamam falan olmadi bide hastalicak gibi ara sira kasilarim agriyo bilmiyorum korkuyorum bende boke silik cikinca kimyasal gebelik fala olabiliyormus

Bence ikiniz de hamilesiniz. Benim de silik çıkmıştı adetime 3 gün kala. Sonra kanda düşük de olsa poZitif çıktı.
Erken dönemde kanda düşük çıkar, önemli olan düzenli olarak yükselmesi. Tez vakitte kan testi.

iki gün kala baktırdım negatifti. şu an iki gün geçti olmadım daha. testte yapmadım yapamadım :KK48:

Bence tam zamanı

@Heyecanli89 canım nasılsın benim 3 gün kala yaptığım test negatiftibugün bat günü akşama gelcek gibi karnım agrılı . Gelecekse bir an önce gelsin istiyorum önümüzdeki ay incir havuç kürü denicem artı soğan kürü gene yapcam. Adel gelsin gitsin bir an önce die bekliyom. Bu ayki ağrılarım farklı sanırım folik asitten dolayı rahmimi iyileştirdi sanırım bişeyler oldu ama

Insallah canim insallah bebegim benimledir annesini birakmaz fun adet gunumdu testi sabah ilk idrarla yaptim ama adet olacak gibi kasik sancim var bilmiyorum acaba test mi bozuk diyorum
yok kız rahat ol inşş verdır bebek yoksada üzülme hayırlısı degilmiş dee

yok kız rahat ol inşş verdır bebek yoksada üzülme hayırlısı degilmiş dee
Insallah vardir yinede niyeyse cok umutlu degilim ama rabbim buyuk insallh nasip eder
canım allah bağışlasın allahın izniyle hamilesin :) dönemedim dün gece sana kusura bakma başım ağrıyo demiştim ya hala ağrıyo midem çok bulanıyo
cok gecmis oldun cnm neden ki test yaptinmi insallah hamilesindir guzelim

Bi bakarmisiniz ayni marka testi 4 gun once yaptim tek cizgiydi dun adet gunumdu bugun ilk idrarla yaptim testi silik cikti hamile olabilirmiyim kizlar lutfen yorumlayin
Bana olabilir gibi geldi silik çıkmış yarın yine yap bi tane hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yani

@Heyecanli89 canım nasılsın benim 3 gün kala yaptığım test negatiftibugün bat günü akşama gelcek gibi karnım agrılı . Gelecekse bir an önce gelsin istiyorum önümüzdeki ay incir havuç kürü denicem artı soğan kürü gene yapcam. Adel gelsin gitsin bir an önce die bekliyom. Bu ayki ağrılarım farklı sanırım folik asitten dolayı rahmimi iyileştirdi sanırım bişeyler oldu ama
Belli olmaz canim bakarsın gelmez adet hiç leke filan belirti yokmu benim başlayacağı gun öncesinde bi leke filan olur heh derim baslicak. Bide o sancı ve ağrılar hamile olsa nda adet döneminde oluyor sonra geçiyor. Demek istediğim bekle bakalım belli olmaz :) bugün gelmezse yarın sabah bi test daha yaparsın. Bende yaptım bu sabah negatif malesef ama adet pazar günü canim

Insallah vardir yinede niyeyse cok umutlu degilim ama rabbim buyuk insallh nasip eder

cok gecmis oldun cnm neden ki test yaptinmi insallah hamilesindir guzelim

tatlım testine baktım şimdi de gayet net 2. çizgin var bal gibi hamilesin işte gözün aydın

X