canım benim adetim 26 sıydı ama olmadım.27 de test yaptım 2. çizgi silik çıktı.belirtim var.daha erken olduğunu düşünerek perşembe yapmadım ama sonra da araya tatil girdi benim test te kaldı tabi.artık p.tesi yaparım ama dayanamıyorum da beklemeye.eşimi de ikna edemedim nöbetçi eczaneye gitmeye.offff offff
Kiz sen yine yapdirsana testi yaa artik ben meraktan ölecegim :) Ahhh su eslerin nazlanmasida beni öldürüyor nasil bukadar soguk kanli olurlar anlamiyorum :umursamaz:
Bende hicbir belirti kalmadiAcaba belirtilerin kalici olmamasi normal midir?? Ne sizi ne sanci nede agri hicbiri kalmadi...
kızlar gebelik belrtileri diyosunuzda bende hiç bir belirti yok yani turlik ve çikolata Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin başka değil bence hamile olmasanız bile üzülmeyin derim.ayet varya siz birşeyi hayır sanırsınız ama şerdir .şer sanırsınız ama hayırdır diye.ben hep böyle düşünüyorum o yüzdende hiiç üzülmem yani :)
ya bide ben havuza gdyrm orta bi sürü atladım dibe daldım inşllh bişe yoktur.
halilim inşallah iyi huydudur çok geçmiş olsun.
kızlar adet 1 gün geçince hamileysek bile negatif sonuç alınabilir mi?:s(idrar tahlilinde)
aynen canım ya bendeki belirtiler de kayboldu.sabahtan beri kendimi dinliyorum.nerem ağrıyo diye ama yok.sadece göğüs uçlarım çok acıyo bide ağzımın tadı bi acayipbilmiyorumkismile
test yaptın mı senden haber bekliyorum..
yarım saat önce yaptım ve sonuç negatif:gitme:yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam.p.tesi de randevu alıp doktora malesef...:gitme:
evet evet sabah yapmak en sağlıklı olanıymış. umarım pozitif çıkar tatlım. merakla bekliyorum hayırlı haberlerini
benim pek umudum kalmadı açıkçası.bi de az önce halilim in yazdıklarını okudum da aynı şeyler bende de hala var yani karın ağrısı ve kasık batması acaba bende de kist mi var diye düşünmeye başladım.çok korkuyorum ya moralim çok bozuk...3 gün önce çizgi silikte olsa vardı en azından ama şimdi hiçbişey yok.tek çizgi sap gibi tek başına duruyo:gitme:
üzülme turlik bence bu hamile kalma mefhumu insanı çok yıpratıyor beyin ona hazırlanırken vücuda gebelik belirtileri siyalleri veriyor oluruna bırakın arkadaşlar.inşallah muradın olacak kardeşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?