Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

"turlik" seni arkadaş listesine ekleyemedim ben yaa.gördüğün rüya çok güzelmiş gerçektende.berrak deniz ve üzerinde yürümek her hayalinin gerçekleşmesi demek balıkta kısmet.eşinle birlikte gördüğün için eşinle hayalinin gerçekleşmesi olarak yorumladım ben.
ben testi yaptırdım amalaborant gebelik görünüyor ama siz yinede bir doktora muayene olun dedi.değeri aynen yazıyorum:BHCG(BETA-HCG) =2958 fena halde hamiş mi oluyorum bu değer tuhaf mı acep? hiç anlamamda :)

Kiz sen yine yapdirsana testi yaa artik ben meraktan ölecegim :) Ahhh su eslerin nazlanmasida beni öldürüyor nasil bukadar soguk kanli olurlar anlamiyorum :umursamaz:

:QUOTE=leyla_81;15966301]"turlik" seni arkadaş listesine ekleyemedim ben yaa.gördüğün rüya çok güzelmiş gerçektende.berrak deniz ve üzerinde yürümek her hayalinin gerçekleşmesi demek balıkta kısmet.eşinle birlikte gördüğün için eşinle hayalinin gerçekleşmesi olarak yorumladım ben.
ben testi yaptırdım amalaborant gebelik görünüyor ama siz yinede bir doktora muayene olun dedi.değeri aynen yazıyorum:BHCG(BETA-HCG) =2958 fena halde hamiş mi oluyorum bu değer tuhaf mı acep? hiç anlamamda :)[/QUOTE]

canım sen benim arkadaş listemde varsın.bu arada beta hcg değerin de yüksekmiş.pek anlamam 4 yada 5 haftalık olabilirsin belki de daha fazla.bende eşimi eczaneye gönderdim test almaya.2 tane alıcak birini şimdi diğerini yarın sabah ilk idrarımla yapıcam.dua edin:Saruboceq:inşallah bende 2.çizgiyi görürüm...:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bende hicbir belirti kalmadi Acaba belirtilerin kalici olmamasi normal midir?? Ne sizi ne sanci nede agri hicbiri kalmadi...

Kiz sen yine yapdirsana testi yaa artik ben meraktan ölecegim :) Ahhh su eslerin nazlanmasida beni öldürüyor nasil bukadar soguk kanli olurlar anlamiyorum :umursamaz:

az önce gönderdim.yapmadığımda kalmadı ama bi dünya yalvardım valla.şimdi sabırsızlıkla bekliyorum da bide çok korkuyorum.hayal kırıklığına uğramak...offfff offfff:2:

Bende hicbir belirti kalmadi Acaba belirtilerin kalici olmamasi normal midir?? Ne sizi ne sanci nede agri hicbiri kalmadi...

aynen canım ya bendeki belirtiler de kayboldu.sabahtan beri kendimi dinliyorum.nerem ağrıyo diye ama yok.sadece göğüs uçlarım çok acıyo bide ağzımın tadı bi acayipbilmiyorumkismile

slm arkadaşlar. bu arkadaşlar bu aralar benim morelim okadar bozuk ki.... geçen hafta karnımdaki şişlik ve kasıklarımda ki ağrı için oktora gitmiştim giderken amacım hamielik testi yaptırmaktı yanı çok mutluydum ama dr utrosonla baktı ve bir tane rahmimde iki tane sağ yumurtalığımda kiste rastladı ve beni çk korkuttu bebek hayallerim uya düştü hafta ya kan testimin sonuçları gelecek köttü huylumu iyi huylu kistelr diye dua edin bana çok kötüyüm

kızlar adet 1 gün geçince hamileysek bile negatif sonuç alınabilir mi?:s(idrar tahlilinde)

kızlar gebelik belrtileri diyosunuzda bende hiç bir belirti yok yani turlik ve çikolata Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin başka değil bence hamile olmasanız bile üzülmeyin derim.ayet varya siz birşeyi hayır sanırsınız ama şerdir .şer sanırsınız ama hayırdır diye.ben hep böyle düşünüyorum o yüzdende hiiç üzülmem yani :)
ya bide ben havuza gdyrm orta bi sürü atladım dibe daldım inşllh bişe yoktur.
halilim inşallah iyi huydudur çok geçmiş olsun.
ya şu kocişleri idare edin yaa valla ben gecenin yarımında kalk gidip kan testi yaptıralım dedim bi yok desin bakiim ben napıyorum ona:mymeka:klava:

Son düzenleme:

inşallah iyidrde bende bu günleri gülere hatırlayayım :a015:

evet evet sabah yapmak en sağlıklı olanıymış. umarım pozitif çıkar tatlım. merakla bekliyorum hayırlı haberlerini

benim pek umudum kalmadı açıkçası.bi de az önce halilim in yazdıklarını okudum da aynı şeyler bende de hala var yani karın ağrısı ve kasık batması acaba bende de kist mi var diye düşünmeye başladım.çok korkuyorum ya moralim çok bozuk...3 gün önce çizgi silikte olsa vardı en azından ama şimdi hiçbişey yok.tek çizgi sap gibi tek başına duruyo:gitme:

üzülme turlik bence bu hamile kalma mefhumu insanı çok yıpratıyor beyin ona hazırlanırken vücuda gebelik belirtileri siyalleri veriyor oluruna bırakın arkadaşlar.inşallah muradın olacak kardeşim :)

hemen moralini bozma yaaa. burda yazılanların en kötü yanı insan okuyunca 'acaba bende de mi' demekten kendini alamıyor. yarın testini yap önce inşallah hayırlı haberler duyarız senden.

üzülme turlik bence bu hamile kalma mefhumu insanı çok yıpratıyor beyin ona hazırlanırken vücuda gebelik belirtileri siyalleri veriyor oluruna bırakın arkadaşlar.inşallah muradın olacak kardeşim :)

sağol leylacım ya yazdıklarınız o kadar moral oluyo ki anlatamam.1 saatir aralıksız ağlıyorum.eşimde bana üzülüyo o da benim yüzümden çok yıprandı garibim...dün akşam işte gececiydi ve bugün uyuyup dinlenmesi lazımdı ama ben gidip test al dediğimde kırmadı beni uykusuz uykusuz gitti nöb.eczane aradı ama işte sonuç bu yani:gitme:

merhaba arkadaşlar ben pms mu yaşıyorum gebelik belirtileri mi çok anlamıyorum hangisi yaklaşık on gündür göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var üç dört gündür olur olmaz ağlayıp duruyorum biraz da akıntım var acaba hamile miyim son adetim ekimin 4 idi test yapsam çıkar mıs izce

yaaa kafayı yicem offf yasempatiksalakcinnibenim bu testlerde mi var bi bozukluk yoksa bende mi anlamadım.testi yapıp bırakıyorum her defasında ve daha sonra baktığımda silik bi çizgi daha görüyorum.nasıl oluyo bu anlamadım gitti yani offf...internet gitti size yazabilmek için tam 3 saattir bekliyorum...açıklanabilir mi sizce bu durum kızlar...test bozuk olsa aynı markanın bütün bozuk testleri beni mi buluyo yada geç döllenme falan mı var da henüz çıkmıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…