ahhh ceylinsu ah hemşerim nerden buldun bunu yaa:sinifsinif:bizler sabırsızlıkla anne olmayı hayal ederken...hele de bebeğin geçirdiği o aşamaları okuduktan sonra daha da arttı isteğim.anne olmak istiyorum beeeeeeeeeeeeen...
sorma arkadaşım bebkle yatıp bebkle kalkıyorum işte bile hep bebek ararken bunu buldum
kızlar yardım edin neolur?
dün adetime 3 gün varkenidrar testi yaptım öğlen vaktinde biraz silik olmasına rağmen 2. çizgiyi gördüm. Sabah erkenden kalkıp tekrar bi test yaptım ilk idrarla ve işte o da pozitif..
ve öğleden önce kan testi yaptırdım. değerim 59 çıktı hala inanamıyorum hamilemiyim ben şimdii...guclubacismile
"turlik" rüya dedinde ben de bir rüya görmüştüm böyle yeşil vadilerde koşuyorum eğleniyorum sonra bakıyorum birileri o yüksek vadiden taa aşağlara iniyorlar bana sende in artık diyolar ben iniyorum ama ayakkabılarım hep çamur olmuş orada bir hastane var oraya giriyorum orada bir erkek çocuğu görüyorum böyle sigara odasına oturtmuşlar mutsuz bir çocuktu ben de sigara içiyorumya buna yordum kendi kendime.sigarayı nasıl bırakıcam?,
ahh ah o vadilerde yeşiller arasında koşamıycam mı acep bilmiyorumkismile.
çok teşekkür ederim allah herkese yaşatsın inş. ama değerim normal mi acaba
hala inanamıyorum yaa
sigara dedimde yaaaa...ben de nasıl bırakcam bilmiyorum valla.azaltsam bari biraz diyorum ama kafamda ki bebeğim olucak mı düşüncesiyle daha da abarttım sigarayıakannehir
ben de geçen hafta görmüştüm bi rüya...uzak doğuya gidiyomuşuz eşimleorda ki küçük trenle eve dönücekmişiz ama trende yer yok eşimde diyo ki denizden gidelim.deniz de öyle berrak ki masmavi yani.ben yüzme bilmem o yüzden de ayaklarımı suya sokup çırpıyorum ve o anda kanatlanıp ayaklarım suda uçmaya başlıyoruz ve suyun içinde birbirinden güzel bisürü balık renk renk yarışarak gidiyoruz denizde...günlerce etkisinde kaldım,anlatmadığım kimse kalmadı ama mantıklı biyorum yapan da bulamadım henüz...:sinifsinif:
güzel rüya görmüşsün canımsın. balık kısmettir canlı görmen ayrıca iyi tabi. denizin berrak olması güzel ve fenap günlere işaret.
sigaraya gelince erkeklerde sperm azlığına kadınlarda yumurta kalitesizliğine yol açıyor. sen sen ol bebişin olana kadar kendine hakim ol. bebiş olduktan sonra da ilk 3 ay çok tehlikeli. aman diyim bak bi çaresine ve kurtul sigaradan.
adetliyken ilişkiye girilmemesi gerekir diye biliyorum ben ama adetliyken hamile kalınır mı hiç bilmiyorum...
hayırlı olsun bundan sonra çok dikkatli ol canım.
çok dikkatli ol derken ...
nasıl yani
deryacım sence kan testi sonucuna göre hamilemiyim. daha adetime 3 gün var o yüzden mi düşük çıktı acaba.
allahım kafayı üşütücem galiba ben bu arada
canım önce ki sayfalarda bi arkadaş sormuş ve bende bilgim olmadığını söylemiştim...neyse o merak eden arkadaşta okumuştur inşallah...
cnm çok yeşekkür ederim..
yani yine beklemek zorundayım. offff offfff
ayrıca test sonucuna takılma gün geçtikçe 2'ye katlanarak çoğalacak zaten o değerler.
deryacım peki sana bişi sorucam.
senin bu dönemde adet olacak gibi bel ve kasık ağrıların oldumu ?
benim şu anda belimde bir ağrı var ve kasıklarımda bi rahatsızlık hissi var sanki adet olucam birazdan o şekilde yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?