Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canımm kusura bakma yeni fark ettim yazını...tatlım evet akıntı bikaç damla şeklinde çok değil yani çamaşır batacak şekilde değil bacağım değilde belim çok şiddetli ağrıdı en kısa zamanda hatta yarın git kan testi yaptır sen mutlaka yaptır

kızlar ya tüm belirtileri geçtim de bugün benim canım öyle bişey istedi ki ben bile güldüm halime:))profiterol ve ayran...! ama ayrı ayrı değil ikisi bi arada.yani profu yerken yanında buz gibi bi ayran olsun...bu da aşerme değildir heralde sadece pisboğazlıkbi de hamile kalsam heralde halıları falan da yemeye kalkıcambenkaydirigubbakcemile3

arkdslar ben 28 ekimde regl olcam
3-4 gundur koyu kahverengi leke geldi regl habercisi kesin regl olucam diyorum
ama bugun kesildi 28 'ine kadar gelmesi lazim acaba yarin gene olurmu?
bugun hic gelmedi yaa nasil sey anlamadim
acaba boyle olupta hamile kalan oldumu?eyvahedigeldismile

canım başka ne belirtiler var belki yerleşme kanamasıdır...

canım koptum yorumuna yaaa pisboğazlık demişsin ya inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindirde aşeriyosundur

canım başka ne belirtiler var belki yerleşme kanamasıdır...

valla goguslerim balon gibi oldu karnim sisti sanki 5 kilo almis hissine kapildim
aslinda tipik regl belirtileri bunlar bence....
fakat oyle kasik agrilari mide bulantilari bicak gibi saplanmalar hic biri yok...

bu yerlesme kanamasi ne renk olur ki?
kop koyu kahve rengimi?

canım koptum yorumuna yaaa pisboğazlık demişsin ya inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindirde aşeriyosundur

canım sen hamileydin dimi?sen daha iyi bilirsin şimdi ben 2 saatte bir acıkıyorum.hatta öğlen okuldan geldiğimde yemek yiyorum bi yarım saat sonra bi uyku bastırıyo,uyandığımda bi acıkmış oluyorum anlatamam.bunun hamilelikle bi alakası olabilirmi acaba?sen de durmadan acıkıyo musun?

evet canım hamileyim 5 haftalık bende çok acıkıyorum halsizlikde var tabiki ne zaman test yaptırcaksın sen

canım seni yanlış bilgilendirmek istemem ama bazı kişilerde açık pembe bazılarındada bikaç damla şeklinde kahverengi renkte de olabiliyor...benim göğüslerim şişti mavi damarlar belli oluyo bide çok acıyor...

evet canım hamileyim 5 haftalık bende çok acıkıyorum halsizlikde var tabiki ne zaman test yaptırcaksın sen

adetim geçeli 2 gün oldu ama benim ki biraz düzensiz.biraz daha bekliyim diyorum ama bu kadar beliritiyi daha önce hiç yaşamadım.psikolojik olsa diyorum e bu ay kafama da takmadım ki hiç...perşembe yada cuma yapıcam kısmetse.p.tesi de kan testi yaptırırım sonuca göre.negatif bile çıksa kan yaptırırım.bu idrar testlerine pek güvenmiyorum ben...sen adetin kaç gün geçtiğinde yapmıştın testi?

ayy keske hamile kalmis olsambilmiyorumkismile
bilmiyorumki yaa..goguslerimde damarlar belli oluyor benimde yururken bile aciyor..
2 gun kaldi dayanamiyorum

canım 3 gün geçti adetimin üzerinden doktora gittim ultrasonla baktı gebelik kesesi göründü...bu arada idrar testine ben hiç güvenmiyorum bence sakın yapma direk kan testi yaptır

canım 3 gün geçti adetimin üzerinden doktora gittim ultrasonla baktı gebelik kesesi göründü...bu arada idrar testine ben hiç güvenmiyorum bence sakın yapma direk kan testi yaptır

ne güzel ya hiç sıkıntıya girmeden öğrenmişsin sen...ultrasonla karından mı yoksa alttan mı baktı?bazılarını okudum da alttan ultrasonla bakmışlar.bu düşünce gerdi de beni biraz.çünkü mantar şikayetiyle gittiğimde bana alttan baktı.ben baya bi gerildim,çok sinir bozucuydu yanilmaz:

kızlar ben kaçtım...çok uykum geldi...herkese iyi geceler...rüyanızda gelecek bebişlerinizi görün:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…