canım aynı belirtiler bende de var hatta buna ilave olarak mide bulantısı karnımı içe çekememe ve aşerme var ama az önce eşim ben gitmeden testi yap deyince bu saatte kalkıp test yaptım sonuç negatif adet tarihim dündü.
eşim biraz daha bekle belki o zaman çıkar dedi ama yok ben anladım psikolojik bu.
evet tatlım ben hamileyim desert rose maalesef değil
tedavi olurken doktor bana hamilelik kesinlikle yasak ve çok tehlikeli mutlaka koruncaksınız demişti.senin ki hamilelikte bi sakınca görmemiş.acaba farkından dolayı mı yani hipo-hiper?
kızlar idrar testi için en az 4 gün geçmesi gerekiyormuş
rüyamda biri bana pozitifi görmek için 4 gün geçmeli diyordu ama ben sabahın köründe kalkıp yaptım şimdi sende burda böyle yazınca kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
ağzınızdan bal damlıyor kızlar inş hamileyimdir.
şimdiye kadar 3 4 kez psikolojik gebelik yaşadım işte kasığım ağrıyor gögüslerim ağrıyor belim ağrıyor ayy hamilemiyim dediğim çok oldu ama hayatımda ilk defa 4 gündür üst üste sabahları mide bulantısı yaşıyorum hemde ortada hiçbirşey yokken sol kasığımda bıcak saplanması gibi ağrı var bacaklarıma vuruyor ağzımın tadı yok akıntım ara ara var ve resmen akıyor bende bu kadarı psikolojik olamaz diyorum ama eşim gebe değilsin yine beynin uyduruyor bunları diyor.
Canım kocacım hiç umudu kalmamış belli.
rüyamda biri bana pozitifi görmek için 4 gün geçmeli diyordu ama ben sabahın köründe kalkıp yaptım şimdi sende burda böyle yazınca kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
inş canım ya 3 yıldır hiç korunmadan bekliyorum eşim iyice umudunu yitirdi onu her ay ikna etmekten çok yoruldum bu ay çok dua ettim çok özen gösterdim rabbim inş kabul etmiştir duamı.
Herkese dua ediyorum allahım herkese anneliği tattırsın bizim tek isteğimiz anne olmak ya anne olmak.
kızlar idrar testi için en az 4 gün geçmesi gerekiyormuş
merhaba herkese
ben yeni üyeyim gerçi bir süredir okuyorum forumları ama ilk yazışım. Eşimde morfoloji sorunu var ve sayıda yetersiz. Aralık ayında tüp bebek düşünüyoruz yani umudumuzu ona bağlamıştık ama bu ay adetim gecikti 23 eylül son adet tarihimdi ve hala hastalanmadım normalde tam 28 günde bir olurdum yani ayın 21. De olmam gerekiodu ama hala bişi yok test yaptım bugün ilk başta hiç bişi çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda çook silik bi çizgi daha vardı sizce şansım varmı hamile olabilirmiyim???
merhaba herkese
ben yeni üyeyim gerçi bir süredir okuyorum forumları ama ilk yazışım. eşimde morfoloji sorunu var ve sayıda yetersiz. aralık ayında tüp bebek düşünüyoruz yani umudumuzu ona bağlamıştık ama bu ay adetim gecikti 23 eylül son adet tarihimdi ve hala hastalanmadım normalde tam 28 günde bir olurdum yani ayın 21. de olmam gerekiodu ama hala bişi yok test yaptım bugün ilk başta hiç bişi çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda çook silik bi çizgi daha vardı sizce şansım varmı hamile olabilirmiyim???
hızlı cevaplarınız için teşk :)))
bizde umut tüp bebeğe gidiyoruz ulun beyle görüştük. 2 ay sonra için planladık eşimim sperm sayısı 5 milyonla 1 milyon arasında değişio yapılan testlere göre. o yüzden pek ümitli diilim açıkçası doğal yolla olmuş olması bana mucize gibi gelio( kasıklarımda batma hissediorum ve beyaz bi akıntım var yaklaşık 4 5 gündür hissettiklerim bunlar ümitleniimmi yoksa kaptırmıyim mi??? testte ilk 2 saat hiç bişi yoktu çünkü ama elimde diil yinede bir ümit iştee
hızlı cevaplarınız için teşk :)))
bizde umut tüp bebeğe gidiyoruz ulun beyle görüştük. 2 ay sonra için planladık eşimim sperm sayısı 5 milyonla 1 milyon arasında değişio yapılan testlere göre. o yüzden pek ümitli diilim açıkçası doğal yolla olmuş olması bana mucize gibi gelio( kasıklarımda batma hissediorum ve beyaz bi akıntım var yaklaşık 4 5 gündür hissettiklerim bunlar ümitleniimmi yoksa kaptırmıyim mi??? testte ilk 2 saat hiç bişi yoktu çünkü ama elimde diil yinede bir ümit iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?