• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım aynı belirtiler bende de var hatta buna ilave olarak mide bulantısı karnımı içe çekememe ve aşerme var ama az önce eşim ben gitmeden testi yap deyince bu saatte kalkıp test yaptım sonuç negatif adet tarihim dündü.
eşim biraz daha bekle belki o zaman çıkar dedi ama yok ben anladım psikolojik bu.

canım erken test yapmışsın, kan testi yaptır istersen, idrar testleri geç sonuç veriyormuş.

tek belirtim kasıkta batma var bi de idrar sırasında bi ağrı ve baskı ilk defa oldu bunlar bende..umarım hamileyimdir...genelde sol kasıkta oluyor...daha 5 günüm var hayırlısı ..

tedavi olurken doktor bana hamilelik kesinlikle yasak ve çok tehlikeli mutlaka koruncaksınız demişti.senin ki hamilelikte bi sakınca görmemiş.acaba farkından dolayı mı yani hipo-hiper?

turlik slm canım ben de hipertroidtim geçen yıl aöeliyat oldum şimdi sürekli ilaç kullanıyoum benim oktorum da hamilelik kesinlikle yasak demişti horonların seviyesi normale girince kalbilirsin

rüyamda biri bana pozitifi görmek için 4 gün geçmeli diyordu ama ben sabahın köründe kalkıp yaptım şimdi sende burda böyle yazınca kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

canım erken yapmışsın tabi, bir de fazla stres yapıyorsun sen biraz rahat olmalısın :1hug:

ağzınızdan bal damlıyor kızlar inş hamileyimdir.
şimdiye kadar 3 4 kez psikolojik gebelik yaşadım işte kasığım ağrıyor gögüslerim ağrıyor belim ağrıyor ayy hamilemiyim dediğim çok oldu ama hayatımda ilk defa 4 gündür üst üste sabahları mide bulantısı yaşıyorum hemde ortada hiçbirşey yokken sol kasığımda bıcak saplanması gibi ağrı var bacaklarıma vuruyor ağzımın tadı yok akıntım ara ara var ve resmen akıyor bende bu kadarı psikolojik olamaz diyorum ama eşim gebe değilsin yine beynin uyduruyor bunları diyor.
Canım kocacım hiç umudu kalmamış belli.

papatya seninde tam karnını alt tarfına otururken bıçak saplaması gibi ağrı girip sonra bacaklarına yayılıyormu bir de allatan rahime baskı gibi, bir ağrı ağzım ekşi ekşi ne yersem su bile içsem tuhaf

rüyamda biri bana pozitifi görmek için 4 gün geçmeli diyordu ama ben sabahın köründe kalkıp yaptım şimdi sende burda böyle yazınca kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

vardır bir hayır kan testi 2 gün yada 3 günde çıkıyor ama idarar da en az 4 gün gene çıkmazsa 8 gün kesin çıkıar görümcemin 4 gün geçmişti yaptığında çıktı pozitif

inş canım ya 3 yıldır hiç korunmadan bekliyorum eşim iyice umudunu yitirdi onu her ay ikna etmekten çok yoruldum bu ay çok dua ettim çok özen gösterdim rabbim inş kabul etmiştir duamı.
Herkese dua ediyorum allahım herkese anneliği tattırsın bizim tek isteğimiz anne olmak ya anne olmak.

ppty sizi hiç doktora gitöedinizmi çocuğumuz olmuyor diye

benmde adetm 13 gün gecikti:D ama kan aldrmaktn korktum için idrar testi yaptrdm bişe çıkmadı ultrasonada grdim 2 defa gene bişi yok doktrm ilaç verdi eğer bebk varsa hastanmassn dedi ilaçla yoksa 1 hafta sora gelr dedi bakalm nolcakk hem korkyrm hemde istyrm galba ama daha çk erkn diede düşünürom da 5 aylık ewliym aklm karışık ...

canım en doğrusu doktora git ve kan testi yaptır veya ultrasonla baksın...bu arada sorununuz ne pko mu yoksa başka bir sebeptenmi olmuyor bebek???

merhaba herkese
ben yeni üyeyim gerçi bir süredir okuyorum forumları ama ilk yazışım. eşimde morfoloji sorunu var ve sayıda yetersiz. aralık ayında tüp bebek düşünüyoruz yani umudumuzu ona bağlamıştık ama bu ay adetim gecikti 23 eylül son adet tarihimdi ve hala hastalanmadım normalde tam 28 günde bir olurdum yani ayın 21. de olmam gerekiodu ama hala bişi yok test yaptım bugün ilk başta hiç bişi çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda çook silik bi çizgi daha vardı sizce şansım varmı hamile olabilirmiyim???

merhaba herkese
ben yeni üyeyim gerçi bir süredir okuyorum forumları ama ilk yazışım. Eşimde morfoloji sorunu var ve sayıda yetersiz. Aralık ayında tüp bebek düşünüyoruz yani umudumuzu ona bağlamıştık ama bu ay adetim gecikti 23 eylül son adet tarihimdi ve hala hastalanmadım normalde tam 28 günde bir olurdum yani ayın 21. De olmam gerekiodu ama hala bişi yok test yaptım bugün ilk başta hiç bişi çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda çook silik bi çizgi daha vardı sizce şansım varmı hamile olabilirmiyim???

kan testi yaptır canım inşallah hamilesindir hangi tüp bebek merkezine gidiyorsunuz eşin bir ürolog taraafından tedavi ediliyor mu benim eşimde de sorun vardı emre bakırcıoğluna gidiyoruz umut tüp bebek merkezi

merhaba herkese
ben yeni üyeyim gerçi bir süredir okuyorum forumları ama ilk yazışım. eşimde morfoloji sorunu var ve sayıda yetersiz. aralık ayında tüp bebek düşünüyoruz yani umudumuzu ona bağlamıştık ama bu ay adetim gecikti 23 eylül son adet tarihimdi ve hala hastalanmadım normalde tam 28 günde bir olurdum yani ayın 21. de olmam gerekiodu ama hala bişi yok test yaptım bugün ilk başta hiç bişi çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda çook silik bi çizgi daha vardı sizce şansım varmı hamile olabilirmiyim???

canım hamile olabilirsin hemen git kan testi yaptır...silik çizgi varsa çok erken gebelik olabilir...başka ne belrtiler var ???

hızlı cevaplarınız için teşk :)))
bizde umut tüp bebeğe gidiyoruz ulun beyle görüştük. 2 ay sonra için planladık eşimim sperm sayısı 5 milyonla 1 milyon arasında değişio yapılan testlere göre. o yüzden pek ümitli diilim açıkçası doğal yolla olmuş olması bana mucize gibi gelio:(( kasıklarımda batma hissediorum ve beyaz bi akıntım var yaklaşık 4 5 gündür hissettiklerim bunlar ümitleniimmi yoksa kaptırmıyim mi??? testte ilk 2 saat hiç bişi yoktu çünkü ama elimde diil yinede bir ümit iştee

bizde umut tüp bebeğe gidiyoruz ulun beyle görüştük. 2 ay sonra için planladık eşimim sperm sayısı 5 milyonla 1 milyon arasında değişio yapılan testlere göre. o yüzden pek ümitli diilim açıkçası doğal yolla olmuş olması bana mucize gibi gelio:(( kasıklarımda batma hissediorum ve beyaz bi akıntım var yaklaşık 4 5 gündür hissettiklerim bunlar ümitleniimmi yoksa kaptırmıyim mi??? testte ilk 2 saat hiç bişi yoktu çünkü ama elimde diil yinede bir ümit iştee

testin üzerinde geçerlilik süresi yazar bazı testler belli bir süreden sonra yanlış gösterebiliyor. en iyisi bence de kan testi yaptırın. inşallah hamilesinizdir.

canım belirtiler gebelik belirtileri ama 2 saat çok geç bir zaman testlerin üzerinde genelde 30 dk sonrasında çıkan sonuclar geçersizdir yazıyor bildiğim kadarıyla. en sağlıklısı kan testi yaptırman. umarım allah gönlüne göre verir ve sen de bebişini kucağına alırsın. :emir_bebek:

Back