bende 3 4 gün daha bekliyim diyorum ama kendimi gidip bi test alıp yapma isteğine karşı da epey bi zorluyorum.yani dayanamıyorum.beklemek ne kadar zormuş meğer.1 yıldan beri uğraşıyorum araya bide troid girdi 6 ay onunla uğraştım şükürler olsun geçti de rahat bi nefes aldım.
bende 3 4 gün daha bekliyim diyorum ama kendimi gidip bi test alıp yapma isteğine karşı da epey bi zorluyorum.yani dayanamıyorum.beklemek ne kadar zormuş meğer.1 yıldan beri uğraşıyorum araya bide troid girdi 6 ay onunla uğraştım şükürler olsun geçti de rahat bi nefes aldım.
cnm troit bende de çıktı senınkı nasıldı yanı yüksek mıydı?
ilac tedavisimi bana drum euthyrox 50mg verdi günde 1 tane.bu hafta basladım
benim bugün 3 gün vardı adetime, evde vardı yaptım bir test negatif çıktı
çarşamba kan testi yaptırmayı planlıyorum.
geçmiş olsun canım.benim ki hipertroidti yani yüksek.ben propycil kullandım günde 6 tablet alıyodum 5 ay sonra düştü.yalnız doktorumun söylediği benim ki atak troid miş.yani normalde bu kadar hızlı bi tedavi süreci olmazmış.belki de benim ki biraz terbiyeliydi geldiği gibi gitti:))
senin ki nasıl nodül falan yoktur inşallah...
inşallah istediğin şaekilde olur canım.ama sen benden de sabırızmışsın:))3 gün öncesi erken değilmi?
yok cnm nodul fln ama ilacı devamlı ıceceksın dedı dr.
hamile kalsanda sakın bırakma dedı.benımkısı hıpotroıt
erken evet ama bu haftasonu kpss varya, ona konsantre olamıycam diye birna önce öğrenmek istedim evde de test vardı, bir ümit dedin denedim işte :) zaten erken olduğu için çok üzülmedim ama.
tedavi olurken doktor bana hamilelik kesinlikle yasak ve çok tehlikeli mutlaka koruncaksınız demişti.senin ki hamilelikte bi sakınca görmemiş.acaba farkından dolayı mı yani hipo-hiper?[/
olabilir cnm hıpotroıt varken hamıle kalınca bebek özürlü olabiliyormus
gebeliktede tedavi devam etmeli dedi ama korunun fln demedi
offff evet ya kpss... bende gircem ama hamilelik düşüncesi yüzünden sınava odaklanamıyorum bile...
ben de aynen, gerçi bu saatten sonda çalışılmaz zaten, sınavda da odaklanırız umarım :)
desert rose85
merwiss ne oldu test yapyınızmı???
evet tatlım ben hamileyim desert rose maalesef değil
ben hamileliğe kafayı taktığım kadar sınava taksaydım kesin kazanırdım:))en zor sınav sanırım annelik ve onun için de çok çalışmak lazım bunu da unutmayalım derim ben:))
tabiki, inşallah hamileyizdir hepimiz canım.
kızlar iyi geceler.uykum geldi saatlerdir ekrana bakmaktan.malum yarın sabah okulboshayallersmile
merhaba arkadaşlaryerimseniben
bende yaklaşık 10 gündür bir takım belirtiler yaşıyorum ama psikolojik olabilir diye de düşünmüyo değilim.şunu da belirtiyim daha önce hiçbir psikolojik belirtim olmadı.10 gün önceden kasıklarımda yanma ve batma,alt karında şişlik ve gaz sancısına benzettiğim sancılar göğüslerde ağrı ve etrafında mavi yeşil damarlar var.buna ilaveten idrarda koku akıntı ve bir de başka fizyolojik bi rahatsızlığa mı bağlıdır bilmiyorum ama rahim ağzında yani vajina girişinde yumuşama (aşağıya doğru gelmiş sanki) var.sat 24 eylül yani1 gün geçti.fakat benim adetim pek de düzenli sayılmaz yani o bilindik 28 30 günlük periyodlar yok bende 31 32 diyebilirim.şimdi bu yazdıklarıma bağlı olarak hamile olma olasılığım var mıdır?sizce ne zaman test yapmalıyım?yardımcı olabilirseniz sevinirimmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?