Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim bugün 3 gün vardı adetime, evde vardı yaptım bir test negatif çıktı
çarşamba kan testi yaptırmayı planlıyorum.

cnm troit bende de çıktı senınkı nasıldı yanı yüksek mıydı?
ilac tedavisimi bana drum euthyrox 50mg verdi günde 1 tane.bu hafta basladım

hamilelik belirtilerinin çoğu sende var canım. evde idrar testi yaptırcaksan 3-4 günd aha bekle, kan testi yaptırcaksan hemen yaptırabilirsin kan da kesin sonuç alabiliyorsun

aslında dayanamıyorum bir an önce test yapmak istiyorum diyorum ama aslında karşılaştığım sonuç negatif olur diye de çok korkuyorum.cesaretim yok.eyvahedigeldismile

cnm troit bende de çıktı senınkı nasıldı yanı yüksek mıydı?
ilac tedavisimi bana drum euthyrox 50mg verdi günde 1 tane.bu hafta basladım

geçmiş olsun canım.benim ki hipertroidti yani yüksek.ben propycil kullandım günde 6 tablet alıyodum 5 ay sonra düştü.yalnız doktorumun söylediği benim ki atak troid miş.yani normalde bu kadar hızlı bi tedavi süreci olmazmış.belki de benim ki biraz terbiyeliydi geldiği gibi gitti:))
senin ki nasıl nodül falan yoktur inşallah...

benim bugün 3 gün vardı adetime, evde vardı yaptım bir test negatif çıktı
çarşamba kan testi yaptırmayı planlıyorum.

inşallah istediğin şaekilde olur canım.ama sen benden de sabırızmışsın:))3 gün öncesi erken değilmi?

yok cnm nodul fln ama ilacı devamlı ıceceksın dedı dr.
hamile kalsanda sakın bırakma dedı.benımkısı hıpotroıt

inşallah istediğin şaekilde olur canım.ama sen benden de sabırızmışsın:))3 gün öncesi erken değilmi?

erken evet ama bu haftasonu kpss varya, ona konsantre olamıycam diye birna önce öğrenmek istedim evde de test vardı, bir ümit dedin denedim işte :) zaten erken olduğu için çok üzülmedim ama.

yok cnm nodul fln ama ilacı devamlı ıceceksın dedı dr.
hamile kalsanda sakın bırakma dedı.benımkısı hıpotroıt

tedavi olurken doktor bana hamilelik kesinlikle yasak ve çok tehlikeli mutlaka koruncaksınız demişti.senin ki hamilelikte bi sakınca görmemiş.acaba farkından dolayı mı yani hipo-hiper?

erken evet ama bu haftasonu kpss varya, ona konsantre olamıycam diye birna önce öğrenmek istedim evde de test vardı, bir ümit dedin denedim işte :) zaten erken olduğu için çok üzülmedim ama.

offff evet ya kpss... bende gircem ama hamilelik düşüncesi yüzünden sınava odaklanamıyorum bile...

ben de aynen, gerçi bu saatten sonda çalışılmaz zaten, sınavda da odaklanırız umarım :)

ben hamileliğe kafayı taktığım kadar sınava taksaydım kesin kazanırdım:))en zor sınav sanırım annelik ve onun için de çok çalışmak lazım bunu da unutmayalım derim ben:))

kızlar iyi geceler.uykum geldi saatlerdir ekrana bakmaktan.malum yarın sabah okulboshayallersmile

ben hamileliğe kafayı taktığım kadar sınava taksaydım kesin kazanırdım:))en zor sınav sanırım annelik ve onun için de çok çalışmak lazım bunu da unutmayalım derim ben:))

tabiki, inşallah hamileyizdir hepimiz canım.

canım aynı belirtiler bende de var hatta buna ilave olarak mide bulantısı karnımı içe çekememe ve aşerme var ama az önce eşim ben gitmeden testi yap deyince bu saatte kalkıp test yaptım sonuç negatif adet tarihim dündü.
eşim biraz daha bekle belki o zaman çıkar dedi ama yok ben anladım psikolojik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…