Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamileliğin ilk belirtisi genelde ağız tadı değişikliği oluyormuş. benim düşük yaptığım hamileliğimde de öyle olmuştu. bunda da öyle başladı.
ama şu da var bizler çok istediğimiz için kendimiizi de bazen o yönde etkileyebiliyoruz. psikolojik olabiliyor yani. çok zor ama hiç düşünmeden şartlandırmadan beklemek en sağlıklısı. ama onu da yapmak çoookkk zorrr.

merwiss seni de çook tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. çok sevindim benden 3 hafta sonrasın. muhtemelen mide bulantıların başlamamıştır. ben çok zor durumdayım. ama şikayet etmiyorum şükürler olsun rabbime.
hayatımda yemediğim kadar elma yiyorum :)

slm arkadaşlar benim bir sorum olacak benim 1.5 haftadır aşırı uyku hali ve 3 gündür de mide bulantısı var test yapsam çıkarmı yoksa bu belirtiler psikolojikmi

merhaba canım ağız tadı değişikliğinden bahsetmişsin nasıl bir değişiklik vardı yaniağzında ne tadı vardı

canım sendemi hamilesin yoksa :)

merhaba canım ağız tadı değişikliğinden bahsetmişsin nasıl bir değişiklik vardı yaniağzında ne tadı vardı

ben kendi değişikliğimden bahsedeyim. su bile içsem sanki demir tozu yemişim gibi bir tatsızlık yemek yerken en sevdiğin yemeği bile yesen sanki çok lezzetsiz birsey yiyor gibi oluyordum ve yedikten sonrada ağızda kalan iğrenç bir tat vardı. hala da var tabi.

evet canım bende hamileyim çok şükür. benim 8 haftalık oldu yarın kalp atışları için doktora gideceğiz. çok şükür hersey yolunda.

slm arkadaşlar benim bir sorum olacak benim 1.5 haftadır aşırı uyku hali ve 3 gündür de mide bulantısı var test yapsam çıkarmı yoksa bu belirtiler psikolojikmi

uyku hali yorgunluk hamilelilk başlanğıcında oluyor hemde belirgin şekilde. ama adet günün gelmediyse gününün geçmesini bekle. benim 3 gün geçtikten sonra testte çıkmıştı.

canım adetin kaç gün gecikti ve başka ne belirtiler var

adetime daha bir hafta var ve arada bacaklarım kasılıyor çok hafif ve midem de gaz var bir arkadaşım hamile olabileceğimi sölemişti o hamile olabilirsin demeden önce üşütme diyordum ama şimdi eşimde bende telaşlandık istiyoruz çocuk test yapsam sonuç çıkarmı:gitme:bilmiyorumkismile

sağol canım ya ben de hap ağzım da bir ekşimsi tatm sanki suyun içine biraz limon damlatmışsın gibi birde tan karnımın alt bölümünde bir batma sanki bıçak saplaası bir de rahimde baskı şeklinde aşağıya vurur gibi bir ağrı var karnımda ki ağrı sol tarafa kasığıma sdoğtı yayılıyor

ya bak üzüldüm şimdi.ama sen bekle 2 3 gün daha.sonuç değişebilir.bende sırf negatif olma olasılığını düşünerek geriliyo ve test yapmak istemiyorum.eşim de hayal kırıklığı yaşamamam için yapmamı istemiyo.madem yaşadıklarımız psikolojik de o akıntılar neyin nesi o da mı psikolojik:1rolleyes:

turlik slm canım ben de hipertroidtim geçen yıl aöeliyat oldum şimdi sürekli ilaç kullanıyoum benim oktorum da hamilelik kesinlikle yasak demişti horonların seviyesi normale girince kalbilirsin

çok geçmiş olsun canım.inşallah şu anda iyisindir.şükür ki ben de ameliyat olucak bi durum oluşmamıştı henüz.yalnız bende acacip bi asabiyet vardı.hatta öğrencilerime bile tahammül edemez olmuştum.korkunç bidurum yani.bi de sürekli kalp krizi geçirdiğimi sanıp eşimi uykudan uyandırmışlığım bile vardı...Allah kimsenin başına vermesin bu hastalığısenağlama

seni üzmek istemem canım ama o lanet silik çizgi 3 ay önce bana da çıktı.gittim kan testi yaptırdım negatif.her zaman da bu test çubuklarına inanmamak lazım...sırf o korkuyla ben de test yapmak istemiyorum.adetim 2 gün gecikti 3 gün sonra cesaretimi toplayabilirsem yapıcam bakalım sonuç ne olucak...umarım kan testinde istediğin sonucu alırsın...:ecrin_bebek:

wisegirl81 merhaba,

benimde düşükle sonuçlanan gebeliğimde de bu şekilde olmuştu, başta çıkmadı ve bir süre sonra baktığımda ikinci bir çizgi çıkmıştı.Arkadaşımda da aynı oldu test yaptı hiç birşey çıkmadı ancak bir-kaç saat sonra silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ve o şimdi sağlıklı bir hamilelik geçiriyor.
İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre verir. bence tekrar bir idrar testi yap yada kan tahlili yaptır.5 gün geçmiş çünkü.

aynene canım aslında benim ameliyat olup olmama tercih meselesi doktor tekraralaya bilir dedi ben de aynı şeyleri yaşamak istemediğim işçin ameliyat oldun fakat keşke olmasaydım çünlüü cerrah tüm troid bezini, alın ca busefer hipotroid oldum ve ömür boyu ilaç kullanıyorum ameliyattan sonra tsh çok yükseldi şimdi hem ödem hem de kilo aldım ödemi atamıyorum o da troid ameliyatından sonra oluyormuş malesef sana tavsiem sakın ameliyat derse olma

doktor bana ameliyatla ilgilihiç bişi demedi.ultrasonla troid bezlerine bakıldı ve bişey çıkmadı.şimdi nedir bilmiyorum ama en son 3 ay önce son kontrolüme gittim tsh istenilen seviyeye yükselmişti ve ilaçları bırakabilirsin dedi.yalnız ben hipertroid olmama rağmen kiloluydum hala da öyleyim.doktora sormuştum hatta hiperlerde kilo kaybı olmuyormuydu diye(hastalığı bahaneyle biraz zayıflarım diye düşünerekkaydirigubbakcemile3)dr da normal kilonun üzerinde düşmüşse tsh kilo kaybı olmaz dedi.bi de metabolizma meselesi.benim ki de taş mübarek yuttuğunu 6 ay sonra öğütüyokaydirigubbakcemile3

tskler yanıtın için....bundan onceki regl tarhlerime göre 29 gunde bir oldugumu hesapladım en son oldugum tarihe gore baktıgımda 25 ekimde yumurtlama donemim oluyor zaten onumuzdeki ay bu hesaplamaya gore dikkat ederim...birde su yumurtlama tarihini tespit eden testler sabah yaptım dıelim o gun oldugu çıktı 1-2 gun surer herhalde değil mi ?:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…