Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar size bişi danışıcam biraz önce başka bi topikte hamileyken adetli olanlarla ilgili bişeyler okudum.benim bugün adette ilk günüm.normalde ilk gün karnım,başım,bacaklarım çok ağrırdı.bugün hiçbir yerim ağrımadı.normalde ikinci günden itibaren çok yoğun olur.yarında ikinci günüm olacak eğer yarın yoğun olmazsa bugünkü gibi kahverengi olarak gelirse adet bitiminden sonra bi test yaptırmalıyım sizce?

inş canım ya 3 yıldır hiç korunmadan bekliyorum eşim iyice umudunu yitirdi onu her ay ikna etmekten çok yoruldum bu ay çok dua ettim çok özen gösterdim rabbim inş kabul etmiştir duamı.
herkese dua ediyorum allahım herkese anneliği tattırsın bizim tek isteğimiz anne olmak ya anne olmak.

yoğun olmayıp kahverengi şeklindemi geldi canım belki yerleşme kanamasıdır.

eğer kan değil de kahverengi akıntı ise yerleşme kanaması olabilir.

inşallah hamilesindir canım. a.s.

yoğun değil kahve ama aralarda kırmızılar da var.sence nedir bu?

Bence hamilesin sen papatya
İçime öyle doğuyo
Bakıyorum yazdıklarına arkadaşım hamile hepsi birebir uyuyo
Doktorum da mide bulantısı vs şeyler psikolojik olabilir dedi
Akıntı falan psikolojik olması çok zormuş

ağzınızdan bal damlıyor kızlar inş hamileyimdir.
şimdiye kadar 3 4 kez psikolojik gebelik yaşadım işte kasığım ağrıyor gögüslerim ağrıyor belim ağrıyor ayy hamilemiyim dediğim çok oldu ama hayatımda ilk defa 4 gündür üst üste sabahları mide bulantısı yaşıyorum hemde ortada hiçbirşey yokken sol kasığımda bıcak saplanması gibi ağrı var bacaklarıma vuruyor ağzımın tadı yok akıntım ara ara var ve resmen akıyor bende bu kadarı psikolojik olamaz diyorum ama eşim gebe değilsin yine beynin uyduruyor bunları diyor.
canım kocacım hiç umudu kalmamış belli.

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım

canım sen yarını bekliceksin eğer yarında devam ederse adet görüyorsun demektir ama görmezsen hemen test al yap yerleşme kanaması olabilir.

merhaba arkadaşlaryerimseniben
bende yaklaşık 10 gündür bir takım belirtiler yaşıyorum ama psikolojik olabilir diye de düşünmüyo değilim.şunu da belirtiyim daha önce hiçbir psikolojik belirtim olmadı.10 gün önceden kasıklarımda yanma ve batma,alt karında şişlik ve gaz sancısına benzettiğim sancılar göğüslerde ağrı ve etrafında mavi yeşil damarlar var.buna ilaveten idrarda koku akıntı ve bir de başka fizyolojik bi rahatsızlığa mı bağlıdır bilmiyorum ama rahim ağzında yani vajina girişinde yumuşama (aşağıya doğru gelmiş sanki) var.sat 24 eylül yani1 gün geçti.fakat benim adetim pek de düzenli sayılmaz yani o bilindik 28 30 günlük periyodlar yok bende 31 32 diyebilirim.şimdi bu yazdıklarıma bağlı olarak hamile olma olasılığım var mıdır?sizce ne zaman test yapmalıyım?yardımcı olabilirseniz sevinirimmirmirmirmir

yazdıklarım biraz uzun oldu biliyorum ama 2 dk okuyup ne olur bana da yardım edin.günlerdir forumda takip ediyorum ve bu topikteki herkes birbirine seve seve yardımcı olup birbiri için dua ediyo.Allah hepimizin kucağını doldursun yüzünü güldürsün inşallah...

desert rose85
merwiss ne oldu test yapyınızmı???

merwiss müjdeyi vardi hamileymiş canım :CüvCüv:

yerleşme kanaması ne kadar sürer?

3-4 gün sürüyormuş ama sadece kahverengi leke şeklinde damla gibiymiş canım.
inşallah seninki öyledir.

hamilelik belirtilerinin çoğu sende var canım. evde idrar testi yaptırcaksan 3-4 günd aha bekle, kan testi yaptırcaksan hemen yaptırabilirsin kan da kesin sonuç alabiliyorsun.

canım umut vermek istemem ama belirtilerin hamilelik belirtisi, inşallah hamilesindir.
kan testi yaptırıp eksin sonuç alabilirsin çıkmazsa da çok üzülme. ben de bir kaç kere hamileyim sanıp kan testinde negatif çıkınca üzüldüm ama benim bu kadar belirtim yoktu.

bende 3 4 gün daha bekliyim diyorum ama kendimi gidip bi test alıp yapma isteğine karşı da epey bi zorluyorum.yani dayanamıyorum.beklemek ne kadar zormuş meğer.1 yıldan beri uğraşıyorum araya bide troid girdi 6 ay onunla uğraştım şükürler olsun geçti de rahat bi nefes aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…