Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum...bendeki belirtileri yazıyorum...öncelikle göğüslerim şişti mavi damarlar belirginleşti ve çok acıyodular, akıntım çoğaldı daha doğrusu hergün akıntı oluyordu ama birkaç damla şeklinde, ani hareketlerde kasığıma bıçak saplanır gibi oluyodu, belim çok ağrıyordu bide midem yanıyodu ve yediklerim boğazıma kadar çıkıp iniyodu bendeki belirtiler bu şekildeydi kızlar yardımcı olabileceğim bişey varsa sorun...iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler...

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin.

merwiss allah tamamına erdirsin bende ateşimi ölçüyorum yumurtlama günümü geçirmedim calıştık sürekli ayın 2 sinde adet günüm benim kafam çok karışık benim 4 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo kıyafetim dokunsa bile yanıyo ağlayacak dereceye geldim hamilelik belirtisi arasında varmı böyle birsey ve midem yanıyo cok kötü ama o geneld e olur diye takmadım fazla ama göğüslerim ilk defa böyle oldu allah isteyen herkese versin bebişlerini tez zamanda:Saruboceq:

tatlım benim ilk belirtilerim kasık ve belimde oldu sonra göğüslerim şişti gece üstüne yatıyordum canımın acısına uyanıyodum o derece yani uçları çok acıyordu...sendeki belirtilerle benimkiler hemen hemen aynı adet gününe az kalmış istersen kan testi yaptır kesin çıkar ama idrar testi yapma büyük ihtimal çıkmaz

merwisss cim alt karın bölgen sertmi yada öylemiydi senin belirtilerin gibi belirtiler yaşıyorum bende sol kasığımda bıcak saplanır gibi batma var gögüslerim adet zamanı gibi aynı midem sabahları çok bulanıyor bacaklarım çok ağrıyor uyku halsizlik durumu da var akıntım benimde ara ara geliyor en önemlisi de tatlı krizine girmem gerekirken girmedim bugün adet günüm halen gelmedi psikolojikte olabilir ama alt karnım şiş.

kızlar bende 2 saat önce adet oldum.gerçi bizimkisi yumurtlama dönemi dışında bebek planı yapmadan olmuştu.çok fazla hayal kırıklığına uğramadım ama olsaydı da fena olmayabilirdi.neyse artık 6 ya da 7 ay sonra artık kısmetse...

pptya87 tebrik ederim hayırlısı olsun canım.ben sana demiştim dimi çok sevindim cidden

hayırlısı olsun canım inş istediğin zaman bebeğine kavuşursun benim bugün adet günüm ama daha gelmedi yarın sabah bi test daha yapıcam resmen gebelik belirtisi yaşıyorum bu kadar da psikolojik olamaz ya ama ne bileyim eğer pozitif çıkmazsa üzülmicem mutlaka rabbim dualarımı kabul edecek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…