kızlaaaaaaaaaarrrr hamileymişim :) 5 haftalık
kızlar öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum...bendeki belirtileri yazıyorum...öncelikle göğüslerim şişti mavi damarlar belirginleşti ve çok acıyodular, akıntım çoğaldı daha doğrusu hergün akıntı oluyordu ama birkaç damla şeklinde, ani hareketlerde kasığıma bıçak saplanır gibi oluyodu, belim çok ağrıyordu bide midem yanıyodu ve yediklerim boğazıma kadar çıkıp iniyodu bendeki belirtiler bu şekildeydi kızlar yardımcı olabileceğim bişey varsa sorun...iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler...
tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin.
merwisss tebrik ederim rabbim analı bablı sğa salim kucağına versin41 nazarlık benden
merwiss allah tamamına erdirsin bende ateşimi ölçüyorum yumurtlama günümü geçirmedim calıştık sürekli ayın 2 sinde adet günüm benim kafam çok karışık benim 4 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo kıyafetim dokunsa bile yanıyo ağlayacak dereceye geldim hamilelik belirtisi arasında varmı böyle birsey ve midem yanıyo cok kötü ama o geneld e olur diye takmadım fazla ama göğüslerim ilk defa böyle oldu allah isteyen herkese versin bebişlerini tez zamanda:Saruboceq:
canımmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
kızlar öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum...bendeki belirtileri yazıyorum...öncelikle göğüslerim şişti mavi damarlar belirginleşti ve çok acıyodular, akıntım çoğaldı daha doğrusu hergün akıntı oluyordu ama birkaç damla şeklinde, ani hareketlerde kasığıma bıçak saplanır gibi oluyodu, belim çok ağrıyordu bide midem yanıyodu ve yediklerim boğazıma kadar çıkıp iniyodu bendeki belirtiler bu şekildeydi kızlar yardımcı olabileceğim bişey varsa sorun...iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?