Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar bende daha önce 5 haftalıkken bebeğimi kaybettim şimdi bu ay beklemedeyim eğer bebek varsa 2 haftalık falan olmalı ama geçen seferde hissetmiştim bu sferde sanki orda olduğunu hissediyorum yada psikolojik bilemiyorum... Bende mide yanması hafif bulantı aşerme diycem ama zaten normaldede aşerme durumu var bende (şişko patatesim ben) göbüşüm büyüdü sanki bilemiyorum daha çok erken daha öncede böyle olmuştu offff kafam çok karıştı benim yaaaa akannehir Bu gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce adetim 3 kasım gibi olmalı? Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese tombikler nasip etsin...

ben bugün evde test yaptım negatif çıktı
geçen ay 28inde adet olmuştum, erken mi yapmışım testi sizce kızlar? yoksa olsa çıkar mıydı?

hayırlı olsun canım, sağlıkla al bebişini kucağına
aynı belirtiler var bende de, ama ben de bugün 3 gün kala test yaptım negatif çıktı

Lachesis merhaba,

yumurtlama döneminden sonra 14 gün geçmesi gerekiyorsa ve seninde hala üç günün var ise gebelik oluşalı yaklaşık 10-11 gün olmuş.Bence daha anca belli olur.Arkadaşımın adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra bile ikinci çizgi çok çok belirsizdi.
İnşallah hamilesindir.

efsun_zeren,

Tebrik ederim.Sağsalim kucağına alırsın inşallah.
Ovulasyon testini okumuştum ama hiç kullanmadım ayda bir kere yapmak yeterli oluyor mu? saçma bir soruysa kusura bakma. nasıl kullanıyoruz bilgi verebilir misin?

merhaba canım,

inşallah canım hamileyimdir, bekliyim o zaman gecikmeden bir hafta sonra falan yapıyım. çok sağol.

burcin_umut geçmiş olsun,
ben de yeni hamile olduğumu öğrenmiştim sonra düşükle sonuçlandı.Benim de adet tarihim 3 kasım. İnşalah o tarihte ikimizde hamile olduğumuzun haberlerini alırız.
görüşmek üzere.

ben de kullanıyorum, 5li pkatler halinde oluyor genelde. tahmini yumurtlama zamanında testi yapıyorsun, çift çizgi çıkıyorsa hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman oluyor, negatif çıkarsa ertesi gün falan tekrar yapıyorsun, yani bir de yetebilir 3 de, ben akıntı durumuma göre yapıyorum. başladığını hissetmeden yapmıyorum. mesela bazen 14 gün değil 12.nci gün de başlayabiliyor takip etmek gerekiyor.

İnşallah canım yaaa hayırlısı olsun insan bir kere kaybedince daha çok pinpirik yapıyor şimdide yine düşer diye tetikteyim çok kasıyorum kendimi maalesef...

merhaba arkadaşlar,
tecrubeli arkadaslardan yardımcı olmaları dıleğiyle paylaşma istedim ben duzenli bir şekilde regl oluyorum :) en son 10 eylülde oldum ve asagı yukarı 4 gun suruyor 19 ekimde bir deneme yaptık eşimle acaba yumurtlama zamanıma denk gelmişmidir yarın 26 ekimde kan testi yapsam bir sonuc alabilir miyim?

biraz erken olmuş, yumurtlama dönemin 20sinde başlayıp en etkili 22-24ü arası olmuştur.
ama bu demek değilki hamilelik ihtimalin yok, elbette var ama çok daha düşük bir ihtimal. kan testi için de çok erken bir tarih, en az 5ine kadar beklersen iyi olur.

HImmm tsk ederim sunu ögrenmek istiyorum ben aslında regl nın kısa surmesi yumurtlamayı öne çeker mi? bende dediğin tarhlerde olabilecegini dusunmustum spremin 2-3 gun canlı kalma sansı oldugunu okumustum yumurtlama zamanımı belki yakalayabilir ama planlı bir şekilde onumuzdeki ay dusunuyoruz okuduklarımdan bunun içinde regl gunumden itibaren sayarak 10.gunde denemeye başlayıp 15.16. gune kadar denemeye devam etmemiz gerektiğini anlıyorum..

yumurtlama döneminin dışında hamile kalanlara ne diyorlar kızlar bilen var mı? geç döllenme mi oluyor*

reglin başlangıç gününden itibaren sayılıyor, o yüzden erken bitimi tarihi değiştirmez sanıyorum. 10. günden 16. güne kadar gün aşırı deneme yaparsanız ihtimali yükseltirsiniz. 12 ile 14 düncü günler dediğim gibi en yüksek günler. o günleri atlamazsanız iyi olur. bir de ovülasyon testleri kullanıp en yüksek değerlerin olduğu günü o şekilde de bulabilirsiniz.

yumurtlama döneminin dışında hamile kalanlara ne diyorlar kızlar bilen var mı? geç döllenme mi oluyor*

onlara mucize diyorlar:roflol:
geç yumurtlamaya geç döllenme deniyor mesela 28 günde bi adet olan insan 14.gün yumurtlar ama bazen 16. günde yumurtlamayabilir işte buna geç döllenme deniyor genelde ben öyle oluyorum 28 günde bi adet görüyorum ama 15. 16.günlerde yumurtluyorum.

merhaba denis_34,

adet periyodundan 14 'ü çıkarıyorsun geriye kalan gün senin yumurtlama günün oluyormuş yani 28 günde bir ise 14.gün. 26 günde bir ise 12. gün gibi bundan 4-5 gün öncesinden itibaren gün aşırı ilişki öneriyorlar.uzman tv diye bir site var oradaki doktor görüntülü olarak açıklıyor tavsiye ederim.Senin adet tarihin 10 ekim ise ve 24 günde bir adet oluyorsan bu süre uygun.28 günde bir falan ise periyodun o zaman bence de erken olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…