kızlar bişey sorcam. her gebede mutlaka akıntı olur mu? yani tarif ettiğiniz gibi, ilk başlarda beyaz akıntı?
bu arada beyaz akıntı damla şeklinde geliyor yani çamaşırımın tamamını ıslatacak şekilde değil gebeliktede böylemi gelir acaba????
canım senin rahatlığına bayıldım ya.. başka ne diyim. dün sana yorum yazdım ama sen okumadın sanırım. git bul yorumumu oku kaydirigubbakcemile bende yarın doktora gidicem bugünde kırmızılar gelmedi. benimde göğüslerim şiş ama ağrı yapmıyor ve acayıp gaz var kaç gündür, bide belim ağrıyor ara sıra.
tatlımmmmm okumammı yorumunu tabiki okudum...ama daha öncede bu belirtiler ortaya çıkmıştı ve hamile değildim o yüzden bu kadar endişeliyim...yarın gidiyorum teste...bendende bugün sarıya yakın akıntı geldi ama pütürlüydü şaşırdım hemen kızlara sorayım dedim :)
Sinem melek, bildiğim kadarıyla adet tarihinden 7 gün önce sonuç veren erken gebelik testleri mevcut, sanırım o testlerden falan yaparsan sonuç alabilirsin. yaklaşık 1 hafta sonra bende yapacağım bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?