Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam. her gebede mutlaka akıntı olur mu? yani tarif ettiğiniz gibi, ilk başlarda beyaz akıntı?

bilmiyorum ki canım bendede ilk kez bu ay oldu akıntı daha önce hiç görmemiştim kuruluktan şikayetçiydim bende...ama hamileliğin başından itibaren akıntı herkeste olurmuş mutlaka...

arkadaşlar takmayalım kafaya bu kadar ben de dahil belirti yoksa da vücut oluşturuyo bu kadar kafaya takınca Allah doğru zamanda kavuştursun bebişlere

kızlar bendede beyaz akıntı geliyor yarın test günü...bugün sarı akıntı geldi ve pütülüydü sizce nedendir...inşallah kötü bişey değildir göğüslerim şiş mavi damarlar görünüyo...cvp bekliyorum kızzllaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...:):)

bu arada beyaz akıntı damla şeklinde geliyor yani çamaşırımın tamamını ıslatacak şekilde değil gebeliktede böylemi gelir acaba????

bu arada beyaz akıntı damla şeklinde geliyor yani çamaşırımın tamamını ıslatacak şekilde değil gebeliktede böylemi gelir acaba????

canım senin rahatlığına bayıldım ya.. başka ne diyim. dün sana yorum yazdım ama sen okumadın sanırım. git bul yorumumu oku kaydirigubbakcemile bende yarın doktora gidicem bugünde kırmızılar gelmedi. benimde göğüslerim şiş ama ağrı yapmıyor ve acayıp gaz var kaç gündür, bide belim ağrıyor ara sıra.

tatlımmmmm okumammı yorumunu tabiki okudum...ama daha öncede bu belirtiler ortaya çıkmıştı ve hamile değildim o yüzden bu kadar endişeliyim...yarın gidiyorum teste...bendende bugün sarıya yakın akıntı geldi ama pütürlüydü şaşırdım hemen kızlara sorayım dedim :)

canım ben senin belirtilerinden dolayı hamile olduğunu söylemiyorum ki sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito çatlama iğnesini vurduralı 14 günden fazla olduğu için canım aklinialirimsmile bugüne kadar adet olman gerekirdi. ah canım inşallah hamilesindir. bende yarın doktora gidicem, kan tahlili yaptıracam yine bakalım değerim yükselmiş mi

yarın kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım ilişkinin üzerinden 8 gün geçti?

kızlar bi sorum var psikolojik olarak birçok belirti yaşıyoruz peki akıntıda psikolojik olabilirmi az önce idrarımı yaparken adet mi oluyorum diye bi baktım beyaz bi akıntı geldi zaten 2 3 gündür vajinam ıslak ama bugün akıntım yoğunlaştı yarında adet günüm halbuki benim bugünlerde vajinam kupkuru olurdu ilişkiye bile izin vermeyecek derecede.
kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor gögüslerim hassas eşimde şişmiş diyor karnım şişti iştahım felaket açıldı hatta aşerme olayını bile yaşıyorum ve 4 sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum uyku hali yorgunluk halsizlik herbirşey var tamam hepsi psikolojik diyelim ama akıntı da psikolojik olabilirmi?

ppyta87 ben çok fazla anlamam ama bence sen hamilesin.inşallah içimden geçen doğrudur.adet günümde bugündü benim daha üzerinden çok geçmedi ama yaptırabilirsin diyosan yaptırayım ama pozitif olduğu halde negatif çıkar mı erken diye?

işte bence ilişkiden 10 gün geçmesi daha iyi gibime geliyor benim bence çarşambaya kadar bekle işte o zaman aldığın cevap en doğrusu olacaktır dilerim inş inş hamilesindir canım.
bu arada 6.hislerin kuvvetlimidir?
inş bende hamileyimdir.

Altıncı hislerim demiyim ama durup dururken içimden bişi geçerse o doğru çıkar ben seni tanımıyorum ama senle ilgili hep pozitif düşünüyorum inşallah da öyle olacaktır

bende 3 gündür kahverengi akıntı geliyodu ama bugün kanda gelmeye başladı ama çok az ve sağ kasığım ve bacağım çok ağrıyo hamilelik başka bi aya kaldı sanırım umarım adet olmayan herkes bu ay hamile olduğunu öğrenir

Off ben gebe değilim sanırım bu ay yaaa henüz bir belirti göremiyorum çünkü ( yorgunluk var ama o da psikolojik olabilir..Birde bugün yaklaşık 2 saat süren şiddetli bir karın ağrım oldu, başka birşey mi yoksa bununla mı alakalı bilemiyorum böyle birşey yaşayan varmı aranızda kızlar?

Günaydın,

Kızlar adet gününüz 1 hafta geçmeden test yaptırmayın Kimyasal gebelik diye birşey var ben yaşadım 5 gün kala öğrendim hamile olduğumu nasıl sevindik anlatamam adet günümü 1 gün geçti ve ben adet oldum hatta gebelik değerim 70 falan çıkmıştı. Sonra çok üzülürsünüz çokkkkk tıpkı benim gibi

günaydın herkese,

İnsan gerçekten çok kötü oluyor, çok üzülüyor, aynısını bir kaç ay önce ben de yaşadım.
Hamilelik belirtileri olunca test yaptım, pozitif çıkmıştı.İdrar, kan testi falan, hcg 80 çıkmıştı. Sonra adet olunca çok üzüldüm . Önceden test yapmamak lazım ama insan merak da ediyor.

arkadaşlar merhaba bende 4 haftalık hamileyim bu topiği çok takip ettim erken belirti yaşayanlardanım
belirtilerim:
adete bir hafta kala inanılmaz derecede gögüslerim ağrıdı ve acıdı
alt karında hassaslık (sızlıyodu)
ve çok nadir mide bulantısı

emin olun banada burda yazılanları okuyunca psikolojik diyodum ama
insan hamile olduğunu anlıyor gögüsler özellikle öyle adet olurken acıgığı gibi acımıyor farklı

bide gögüs etrafında kabarcıklar oluşuyor
ben adetime 3 gün varken gebelik testinden öğrendim 1,5 tlye aldım
silik bir çizgiyle öğrendim sonraaa kanda hcg ye baktırdım 62 çıktı gebeydim ama yeniydi 2 gün sonra tekrar yaptırdım 163 olmuştu şimdi 6 haftayı doldurmayı bekliyorum

allaha dua edin arkadaşlar yer gök duayla ben ik kez ovulasyon testi kullandım onunla gebe kaldım
4 aydır korunmuyorduk allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…