Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

süpersin canım ya güldürdün benisırnaşık şey

süpersin canım ya güldürdün benisırnaşık şey

kuzum içimden geçen bu zemuszemus yani ne bilim, açtığım her sayfada bu çıkıyor, bide inatmış gibi, yaraya tuz basmak gibi oluyor. bide bunun farklı versiyonunu yapsalar ya, hüzünl bakan kadın, negatif sonuçu gören bir kadın koysalar... en azından bu kadar gıcık olmam kadına bak ha dedin mi olmuyor işte derim bende zemuszemus

neyse kadının bu kadar üzerine varmayım. kim bilir belki istenmeyen bir gebelik bekliyordu ve negatif sonuç almıştır buna sırıtıyordur, yırttım paçayı diye kaydirigubbakcemile

kızlar bişey sorucam şimdi biz her ay deniyoruz, ve hamilelik ümidi ile geziyoruz. bu dönem de beni en çok geren hamile gibi yaşasam mı yaşamasam mı olayı.
şimdi hamileyim diye yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum, örneğin ilk seferinde sigara kahve yeşil çay vs içmedim süt falan içtim bol bol, ağır kaldırmadım spor yapmadım yedim içtim kilo aldım hatta . sonra daha büyük hayal kırıklığı yaşadım. üçüncü denememiz şimdi ama artık eskisi gibi değilim, spor yapıyorum az da olsa sigara kahve tüketiyorum. bir yandan da korkuyorum hamileysem zararı olur diye ne yapsam bilemedim, siz nasıl yapıyorsunuz ?

walla sekercim ben dikkat ediyorum yediğime ictiğime .. yaptıgım hareketlerde kendimi zorlamamaya calısıyorum .. sonucta planlı bir hamilelik icin ugrasıyoruz insallah bu güzel sonucu beklerken aksi davranmak imkansız zaten..sucluluk duyarım ister istemez.. abartmadan dikkate etmeni tavsiye ederim kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dilerim cnm..

ben de aşırı zorlamıyorum ama ay sonunda sınavım var onun stresi var biraz, ders çalışırken günde 1 kahve ve 3-4 sigara oluyor ne yazık ki
inşallah canım, hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :CüvCüv:

ilk haftalarda bebek kendını daıma korumaya alırççanneden beslenmez cok kasmana gerek yok plesanta oluştktan sonra daha dkkat edersn....

canım sigaranın herşeyden önce sanazararıvar bende bebek düşünüyorum ve folik asit kulanıyorum canım doktorlarda çocuk düşünen her anneye folik asit kullanmasını öneriyor bebeğin gelişiminde çok faydalıymış bebek düşünüyorsan da kesinlikle sigara kullanmamalısın sigaranın zararını ben bizzat gelinimizde gördüm güşük kilolu bebek doğurdu ve bebek hastanede iki hafta kuvezde yattı ciğerleri duman dolmuş dikkatli davaranmalıyız kısaca gördüğüm şeyleri anlatıp bilgilendirmek istedim yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana vereliniortak

ilk haftalarda bebek kendını daıma korumaya alırççanneden beslenmez cok kasmana gerek yok plesanta oluştktan sonra daha dkkat edersn....

çok sağol canım öğrendiğim anda elbette aşırı dikkatli olurum, ah bir gelse.

canım çok sağol tavsiyelerin için. folik asit kullanıyorum 2-3 aydır. sigarayı da normalde bırakmıştım ama şu kpssnin iptal olup yeniden girmek zorunda kalmam beni strese soktu biraz. hamile olduğumu öğrendiğim an bırakırım zaten. sınavdan sonra da kesin bırakıcam, 20 gün kaldı umarım şu sınavı da atlatırım.

söz konusu bebek oluca bildiklerimi paylaşamak istiyorum sınavın inşallah iyi geçer canım

folik asit kullananlar günde kaç kez alıyorsunuz?bende almayı düşünüyorum ama ne kadar kullanmam gerektiğini bilmiyorum doktoramı sormalıyım

folik asit kullananlar günde kaç kez alıyorsunuz?bende almayı düşünüyorum ama ne kadar kullanmam gerektiğini bilmiyorum doktoramı sormalıyım

bencede öncelikle doktoruna sormalısın senin tağliline göre veriyor doktor bende kullanıyorum ben günde birtane kullanıyorum :lepi:

folbiol günde 1, folic plus günde 3 diye biliyorum ben. folbiol içiyorum her gün bir tane. hamileysen doktoruna sor canım tabi gerekli gördüğünde belki arttırıyorlardır rakamı, gerçi benim hamile tanıdıklarım da günde 1 içiyor folbiolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…