folbiol günde 1, folic plus günde 3 diye biliyorum ben. folbiol içiyorum her gün bir tane. hamileysen doktoruna sor canım tabi gerekli gördüğünde belki arttırıyorlardır rakamı, gerçi benim hamile tanıdıklarım da günde 1 içiyor folbiolu.
yok canım hamile deilim şimdilik...
herkese iyi akşamlar. karında batma hissi hamilelik belirtisi olabilirmi? yoksa başka bir hastalık belirtisimidir? göbeğimin biraz alt tarafında, sağ tarafta. adetim 4 gün gecikmiş durumda, 1. gecikme günümde test yaptım negatif çıkmıştı.
teşekkürler cevap yazdığın için. geçen sene ekim ayındada adetim gecikmişti 10 gün. doktora gitmiştim ultrasonla bakmıştı, 2 tane kist vardı, korkulacak bişey değil adet olunca geçer dedi. sonra tekrar gittim kaybolmuş kistler endişelenme demişti. evlendikten sonra adetimin düzeni bozuldu benim, normal bişeymi bu acaba. şimdi 1 aydır korunmuyoruz. bu ayda adetim gecikti. karnımda sürekli bir batma var, kasığımda değil ama, göbeğimin yanında
o zaman folbiolsa 1 tane canım. Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana da canım.
herkese iyi akşamlar. karında batma hissi hamilelik belirtisi olabilirmi? yoksa başka bir hastalık belirtisimidir? göbeğimin biraz alt tarafında, sağ tarafta. adetim 4 gün gecikmiş durumda, 1. gecikme günümde test yaptım negatif çıkmıştı.
arkadaşlar hamile kalınırsa eğer ilişkiden ne zaman sonra belirtiler olmaya başlıyor acaba? Bilen varsa lütfen cevap yazsın..
merhab arkadaşlar burda daha yeni sayılırım bizde bebek istiyoruz oğlum var 3 yaşında10 ay yasmin doğum kontrol hapını kullandım 17 eylülde bitti bidaha kullanmadım acaba hamile kalmış olabilirmiyim hap kullanan varsa ne kadar sonra hamile kaldınız acaba acayip iştahlıyım 10 gündür ve kasık ve bel ağrılarım var daha adetimede 1 hafta var hamile kalmış olabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz lütfen zaman geçmiyo:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Benim belirtilerim şöyle oldu: adet dönemimden bir hafta kadar önce yiyeceklere normalde olduğundan daha fazla istek duymaya başladım. göğüslerimde hafif ağrı oldu. yine aynı dönemde zaman zaman ayak bileklerimde hafif ağrı hissettim (bu ağrılar beni çok rahatsız edecek kadar değildi) bir de normal uyku saatimden bir iki saat önce uykum gelmeye başlamıştı.
adet günümden bir gün önce idrar testi yaptırdım ikinci çizgi çok silikti. adet günümde kan testi yaptırdım (dün) sonuç pozitif. Henüz dr.'a gitmedim. Umarım hamilelik bekleyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
şunu da söylemeliyim bu belirtilerin bazılarını (ayaklarda ağrı, göğüslerde acı) adet dönemi öncesinde hep hissederim.
Bir de bu ay kendimi bu kadar çok dinlemesem belki o belirtileri de hissetmezdim. öpüyorum herkesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?