kızar tansiyonum çok düşük çıktı 8 e 5, adetime 8 gün var kan testi yaptırsam mı acaba
kızar tansiyonum çok düşük çıktı 8 e 5, adetime 8 gün var kan testi yaptırsam mı acaba
ya bu ay 31 çekti di mi öyleyse BAT 28,1 HAFTA VAR,kan testi yaptırsam mı, eczanedeki bayan önce tuzu,sonra şekerli bişeyer ye dedi,adım yiyorum,başım acayip dönüyo
deryacım bence bekle cnm.. haftasonunu geçir..öyle kan testi yaptır derim ben..
tuba tebrik ederim cnm inş kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini
deryacım tansiyonun neden düşmüş olabilir, gebelikte böyle tansiyon düşmesi oluyor mu acaba. kan testi yapmasan bile kendin bi test alsan da bi baksan sonucu ne çıkacak
ama daha 1 hafta var,idrarda çıkar mı ki,net te adete 3-5 gün kala kanda çıkar diyo,idrarda hiç çıkmaz o zaman
ama daha 1 hafta var,idrarda çıkar mı ki,net te adete 3-5 gün kala kanda çıkar diyo,idrarda hiç çıkmaz o zaman
cnm bilemedim ki şimdi yaa benmi de reglime 5 gün var ama sibel abla falan bekle test yapma diyor. bazı arkadaşlarda ikinci çizgiyi silik de olsa görenler olmuştu. benim de kafam en az senin kadar karışık
ayyyy canım çok sevindim bende süüperkan tahlili yaptırdın mı ???amin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi ucağımıza alırız :))) evet hatırlıyorum dediğini ama yine de hemen kendimi ümitlendirmek istememiştim
cnm bilemedim ki şimdi yaa benmi de reglime 5 gün var ama sibel abla falan bekle test yapma diyor. bazı arkadaşlarda ikinci çizgiyi silik de olsa görenler olmuştu. benim de kafam en az senin kadar karışık
kızlar merhaba geçmişi okudum hamile arkadaşları tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin bu arada bizim içinde dua edin birde tansiyonu düşük olan arkadaş korkmasın gebelikten dolayı yani ilk zamanlarda normal düşük tansiyon olması
kızlar merhaba geçmişi okudum hamile arkadaşları tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin bu arada bizim içinde dua edin birde tansiyonu düşük olan arkadaş korkmasın gebelikten dolayı yani ilk zamanlarda normal düşük tansiyon olması
sağol canım,inş. hamileyimdir ve bu tansiyon zamana düzelir
cnm inş geçer, ve umuyorumki hamilesin. genelde hamileliğin ilk 2 ayında çok kötü geçöiyormuş haliszlik falan seninkide ondandr inş deryacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?