• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben bişi duydum nettede var okudum bazı yorumlar..

Şimdi benim sol tarafım yumurtalığım ağrıo daha fazla.. bebeği solda taşıyanların kızı, sağda taşıyanların oğlu ( sol yum.. döllenirse kız, sağ yumurta döllenirse erkek ) olur diye bazı yerlerde yorumlar var.. tabiki önce allah sonra beyimizin kromozonları bilir ancak bunu doğrulayan çok örnek varmış..

Eğer hamiş isem bu durumda kızım olabilir.. be ben kız çookk istiyorum.. ay allahım yaa.. nelerden umut buluyorum:)

kızlar 3 tür bu konuyu sizle paylaşıyorum yorum alamadım.. hiç duyan varmı bu durumu?

Canım Allah gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah. Hiç böyle bir şey okumadım yorum yapamıyorum. Benim de hafif hafif kasık ağrım başladı içime bir umut doldu. Yarın Göz doktoruna gideceğim acaba hastanede kan testi yaotırsam mı diye düşünüyorum.

Canım Allah gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah. Hiç böyle bir şey okumadım yorum yapamıyorum. Benim de hafif hafif kasık ağrım başladı içime bir umut doldu. Yarın Göz doktoruna gideceğim acaba hastanede kan testi yaotırsam mı diye düşünüyorum.

gel senle anlaşmaya varalım en azından haftasonunu geçirelim minecim.. pzt ola hayrola:)

$çiko.jpg

sanırım bu yok demek oluyo :5:

arkadaşının da başı sağolsun canm o çok daha zor bi durum allah şimdiki bebeğini bağışlasın inşallah toparlanmaya çalışıyorum dış gebelik değildir umarım die dua ediyorum sadece

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim meleklerimizi geri gönderdik sanada çok geçmiş olsun allah sağlıklı bebekler nasip etsin :43:

çok teşekkür ederim canım inşallah allahım hepimize nasip eder sağlıklı olarak kucağımıza almayı....

amin canım benim inşallah bunun için ilk önce toparlanmamız lazım biliyorsun Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize..

Arkadaşlar ben bişi duydum nettede var okudum bazı yorumlar..

Şimdi benim sol tarafım yumurtalığım ağrıo daha fazla.. bebeği solda taşıyanların kızı, sağda taşıyanların oğlu ( sol yum.. döllenirse kız, sağ yumurta döllenirse erkek ) olur diye bazı yerlerde yorumlar var.. tabiki önce allah sonra beyimizin kromozonları bilir ancak bunu doğrulayan çok örnek varmış..

Eğer hamiş isem bu durumda kızım olabilir.. be ben kız çookk istiyorum.. ay allahım yaa.. nelerden umut buluyorum:)

kızlar 3 tür bu konuyu sizle paylaşıyorum yorum alamadım.. hiç duyan varmı bu durumu?

canm onu bende duymuştum netten değil eskiden bayanlar cinsiyeti ordan anlarlarmış

yok canım takmadım zaten kafama. daha 3 aylık evliyim zaten. olsun diye bi çalışmamızda yoktu zati :1: önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :1:

ay o zaman bence bekle.. daha çok yeni evlisin.. tadını çıkar... gez toz.. başbaşa kal.. romantik takıl.. kur yap.. yaşa ya daha..

ay o zaman bence bekle.. daha çok yeni evlisin.. tadını çıkar... gez toz.. başbaşa kal.. romantik takıl.. kur yap.. yaşa ya daha..
bencede azıcık daha dursun bebiş :27: ama sanmayın ben burdan ayrılıcam hergün okuyorum pembe dizi gibi oldu benim için :))
ve inanın çok seviniyorum güzel haberlerinizi alınca :16:

merhaba kızlar bi sorum olucaktı reglime 7 gün varken beta hcg yaptırdım ama sonuç 1.20 çıktı negatif ardından bi gün sonra evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan reglime 2 gün var acaba budeğer yükselirmi bilmiorumm kafam çok karıştı anlıcağınız:S:S:S

merhaba kızlar bi sorum olucaktı reglime 7 gün varken beta hcg yaptırdım ama sonuç 1.20 çıktı negatif ardından bi gün sonra evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan reglime 2 gün var acaba budeğer yükselirmi bilmiorumm kafam çok karıştı anlıcağınız:S:S:S

bence regli olacağın gün 1 kere daha idrar testi dene derim cnm..

canım bekle derim değer yükselebilir çünkü bende aynı durumu yaşadım geç döllenmeydi..bir de BAT a 1 hafta kala yaptırmışsın 2,3 gün kala daha doğru sonuçlar verebiliyor..inşallah hamişsindir :16:

Back