Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mine ve melis memnun oldum. sanırım burda yaşı en küçük olan benim diyecektim ama melis benden de küçükmüş. burda yaş çok da önemli değil bence aynı konu üzerinde buluşuyoruz. bu da en önemli nokta bence

Sibel abla, Hande, Bahar ve Melis hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. Bundan sonra sizin süreçlerinizi daha bir heyecanla takip edeceğim

ya kızlar benim bu ay da olmadı heralde test yaptım negatif. yarın adet günüm adet olurum sanıyorum çok moralim bozuldu. hayırlısı artık

arkadaşlar nacizane bişi sölemek istiyorum.. Ben çocuk için ölüp biten biri olmama rağmen 2 sene bekledim.. Yeni evliler bence acele etmeyin.. Evlilğn tadına varın en azından 1 sene geçirin derim ben.. Evlilik zor bir deneyim ve geç oturan bir kavram. Ben 8 yıl ilişki üstüne evlendim yine bile 2.senede oturdu demek daha doğru olur.. Şu anki aklım ols daha geç evlenirdim hatta..:) Flört lük daha güzel ve heyecanlı.. Evlilik te güzel ama o aşk acısı falan güzel olaylar yaa.. :))

Hem kadınlığınızın tadına varın. Direk anne mertebisne atlamadan kocanızla en güzel anlarınızı paylaşın. Çocuk olunca yalnız kalmak çok zor olacak..

bende hepinizle tanıştığıma çok ama çok memnum oldummm baharcığım galiba gerçekten ben küçük kaldım ama olsun seninde dediğin gibi hepimizin beklentileri bir umarım güzel haberlerle buluşuruzz

cnm du bi hemen ümidini yitirme bekle azcık daha regl olmadın dimi

yok olmadım daha ama test ümitlerimi kırdı. belirtilerim var gibiydi demek ki bana öyle gelmiş . yarın sonucu bildiririm. ama allahım bilir tabi de negatif çıktığı için yok gibi geliyo bana

Sibelcim güzel bir konuya imza attın.. Artık sabırsıkla herkesin haberini daha bir içten bekleyeceğim... Herkese diyorumki.. tekrar hoşgeldiniz..ve memnun oldum asıl kimliklerle tanıştığım için.

yaaa çok haklı tespitlerin var ablacım ama ben de aynı senin gibi düşünüyordum fakat bazı durumlar var. en önemlilerinden biri şu. ben eşimin ikinci eşiyim :) yani ben bekardım o kötü bir evliliğin ardından boşanmış ve bir çocuk sahibiydi. bu durumu hiç sorun yapmadım saygım var dedim. ama eşim eski eşinden olan çocuğunu karşı taraf yüzünden göremiyor. buna çok üzülüyor. belki bizim çocuğumuzla özlemi biraz diner diye düşündüm. bir de eltim var. 10 yıllık evli. ama maalesef bebişi olmuyor ailede torun özlemi var. ben de bir bebiş istediğmi hissettim. sorunsuz bir evliliğimz var, saygı ve sevgi üzerine kurulu. tüm bunları bir araya getirdiğimde bir bebişi hak ettiğimizi düşündüm :44:

memnun olduk sibel abla diyim bende tuğba 26 yaşındayım nisanda 3 yıllık olucak evliyim ben de Bursadan katılıyorum hemşehri sayılırz bende herkese başarılar dilerim :))) en yakın zamanda bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

Son düzenleme:
yok olmadım daha ama test ümitlerimi kırdı. belirtilerim var gibiydi demek ki bana öyle gelmiş . yarın sonucu bildiririm. ama allahım bilir tabi de negatif çıktığı için yok gibi geliyo bana

cnm inş hamissindir olmadı önümüzdeki aya bakarız lütfen canını sıkma moral çok önemli

kesinlikle katılıyorum sana canım ben 12 senelik çocukluk arkadaşımla evlendim evlendiğimde yaşım 18di ama daha olgun hissediyordum beni tanımayanlar ne acelen vardı dedi hep e dedim bende biraz daha büyüyelim tabi 3 sene sonra çocuk sahibi olma isteği arttı artık beraber yapıcak tek şey bir bebek sahibi olmaktı ki kaybettik tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama hayırlısı beklemedeyiz olumlu sonuçları hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Meliscim hoşgeldin aramıza hemşeri sayılırız seninlede.Umarım en kısa zamanda tüm dileklerin gerçek olur.

Her kadın anne olmayı doğuştan haketmiştir.. Dilerim mutluluğunuz daim olur arkadaşlar.. Ve hepimiz o mutlu haberi alırız.. Benim bugün midem coştu. aklımdan akşam eve giderken test yaptırmak gibi cin fikirler geçio...

Tuğbacım çok memnun oldum bende Bursalılar çokmuş bizim topikte :))

sibel abla ve diğer ablalarım en eşimin ikinci eşiyim :) yani ben bekardım o kötü bir evliliğin ardından boşanmış ve bir çocuk sahibiydi. bu durumu hiç sorun yapmadım saygım var dedim. ama eşim eski eşinden olan çocuğunu karşı taraf yüzünden göremiyor. buna çok üzülüyor. belki bizim çocuğumuzla özlemi biraz diner diye düşündüm. bir de eltim var. 10 yıllık evli. ama maalesef bebişi olmuyor ailede torun özlemi var. ben de bir bebiş istediğmi hissettim. sorunsuz bir evliliğimz var, saygı ve sevgi üzerine kurulu. tüm bunları bir araya getirdiğimde bir bebişi hak ettiğimizi düşünüyorum. siz ne diyorsunuz bu duruma ?

Canım hiç korkma herşeyin bir vakti zamanı var hem doktorlarda diyor 1 seneden önce beklemeyin diye.Hayırlısıyla olacak inşallah.

hande abla sana katılıyorum tabi ki her kadın anne olmayı hakediyor. benim hak etmekten kastım bir çocuk sahibi olabilmek için yeterli gerekçem var mı sizce yoksa yine de beklemem mi gerekir...

Gayet normal bir durum canım genelde eski eşler yenisini hazmedemezler ve doğal olarak çocukları kullanırlar iyi bişey diil çocuk açısından ama toplumumuzda malesef böyle insanlar da var.Medenice olmalı herşey bana kalırsa.Ama dediğinde haklısın eşin mutlaka senden de çocuk sahibi olmak ister.Sonuçta her çocuk ayrı sevilir ayrı güzeldir.Umarım en kısa zamanda bir bebişiniz olur da eşinin de morali düzelir.
Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz ,ikimizin de çocuğu yok ve ikimizde çok istiyoruz bir bebişimiz olsun , yaşımız ilerlediğinden acele ediyoruz.

Reline daha var canım dimi eğer 2-3 gün kaldıysa yaptır kan testinde çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…