ya kızlar benim bu ay da olmadı heralde test yaptım negatif. yarın adet günüm adet olurum sanıyorum çok moralim bozuldu. hayırlısı artık
cnm du bi hemen ümidini yitirme bekle azcık daha regl olmadın dimi
arkadaşlar nacizane bişi sölemek istiyorum.. Ben çocuk için ölüp biten biri olmama rağmen 2 sene bekledim.. Yeni evliler bence acele etmeyin.. Evlilğn tadına varın en azından 1 sene geçirin derim ben.. Evlilik zor bir deneyim ve geç oturan bir kavram. Ben 8 yıl ilişki üstüne evlendim yine bile 2.senede oturdu demek daha doğru olur.. Şu anki aklım ols daha geç evlenirdim hatta..:) Flört lük daha güzel ve heyecanlı.. Evlilik te güzel ama o aşk acısı falan güzel olaylar yaa.. :))
Hem kadınlığınızın tadına varın. Direk anne mertebisne atlamadan kocanızla en güzel anlarınızı paylaşın. Çocuk olunca yalnız kalmak çok zor olacak..
Kızlar ben herkesle bir rahatsızlığımı paylaşmak istiyorum.Burda uzun zamandır aile gibi olduk ve iyi - kötü haberlerimizi paylaşıyoruz,birbirimize tavsiyeler fikirler veriyoruz,birçok paylaşımda bulunuyoruz.Ama gelin görünki birbirimize sanal isimlerimizle hitap ediyoruz ve birbirimiz hakkında aslında hiçbir fikrimiz yok.Birçok kişi rahatsızlık duyabilir gerçek kimliğini ortaya koymaktan ama ben hiçbir rahatsızlık duymayarak gerçek kimliğimi sizinle paylaşmak istiyorum ve böyle daha samimi olacağımıza inanıyorum.Benim gibi düşünenler varsa onlarıda kendilerini tanıtmaya davet ediyorum.Şunu da belirteyim ki burası yargı tahtası değildir.Herkesi olduğu gibi kabul eder olduğu gibi sever,anlarız.Benim adım Sibel 35 yaşındayım yeni evliyim , bu ikinci evliliğim , Bursa da yaşıyorum.Asıl mesleğim hosteslik iken evlenince şehir değişikliğinden dolayı bırakmak durumunda kaldım.Şu an evdeyim ve bebek çalışması herşeyden önce gelir diyerek bir işe başlamayı düşünmüyorum :)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
yok olmadım daha ama test ümitlerimi kırdı. belirtilerim var gibiydi demek ki bana öyle gelmiş . yarın sonucu bildiririm. ama allahım bilir tabi de negatif çıktığı için yok gibi geliyo bana
arkadaşlar nacizane bişi sölemek istiyorum.. Ben çocuk için ölüp biten biri olmama rağmen 2 sene bekledim.. Yeni evliler bence acele etmeyin.. Evlilğn tadına varın en azından 1 sene geçirin derim ben.. Evlilik zor bir deneyim ve geç oturan bir kavram. Ben 8 yıl ilişki üstüne evlendim yine bile 2.senede oturdu demek daha doğru olur.. Şu anki aklım ols daha geç evlenirdim hatta..:) Flört lük daha güzel ve heyecanlı.. Evlilik te güzel ama o aşk acısı falan güzel olaylar yaa.. :))
Hem kadınlığınızın tadına varın. Direk anne mertebisne atlamadan kocanızla en güzel anlarınızı paylaşın. Çocuk olunca yalnız kalmak çok zor olacak..
sohbetlerinize fazla katılamıyorum ama bende kendimi tanıtayım adım Melis 22 yaşındayım..18 yaşımda evlenip İstanbul'dan Bursa'ya yerleştim..bir süre kendi işimizde çalıştım ve şuan çalışmıyorum..8 ay önce bebeğimin kalp atışları olmadığı için 11 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım..şimdi toparlandım bebek çalışmalarına devam efenimmm benden bu kadar
memnun olduk sibel abla diyim bende tuğba 26 yaşındayım nisanda 3 yıllık olucak evliyim ben de Bursadan katılıyorum hemşehri sayılırzbende herkese başarılar dilerim :))) en yakın zamanda bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle...
memnun oldukkk :) sibel abla bana moral veriyosun sağol da ben mi çok aceleciyim yaaa. evlendiğim ilk zamanlar kesinlikle çocuk istemiyorum diye diretmiştim erken diye. benim kadar çocuk karşıtı olabilir mi yaa :) işime ve kariyerime engel olur diyordum şimdi de hamile kalamıyorum diye ödüm kopuyor. :44:
sibel abla ve diğer ablalarım en eşimin ikinci eşiyim :) yani ben bekardım o kötü bir evliliğin ardından boşanmış ve bir çocuk sahibiydi. bu durumu hiç sorun yapmadım saygım var dedim. ama eşim eski eşinden olan çocuğunu karşı taraf yüzünden göremiyor. buna çok üzülüyor. belki bizim çocuğumuzla özlemi biraz diner diye düşündüm. bir de eltim var. 10 yıllık evli. ama maalesef bebişi olmuyorailede torun özlemi var. ben de bir bebiş istediğmi hissettim. sorunsuz bir evliliğimz var, saygı ve sevgi üzerine kurulu. tüm bunları bir araya getirdiğimde bir bebişi hak ettiğimizi düşünüyorum. siz ne diyorsunuz bu duruma ?
Her kadın anne olmayı doğuştan haketmiştir.. Dilerim mutluluğunuz daim olur arkadaşlar.. Ve hepimiz o mutlu haberi alırız.. Benim bugün midem coştu. aklımdan akşam eve giderken test yaptırmak gibi cin fikirler geçio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?