Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi insan lafın üstüne gelirmiş bak senden bahsetmiştim az önce bende merak ettim kan testi sonucunu nolduuu ?

sağol canım ya akşam eşim işten gelirgelmez hemen özel bir hastaneye gittik merakımdan duramıyorum ki kan testi yaptırdım sonuç 1 saat te çıkar dediler eve geldik telefonla arayın dediler neyse aradık sonuç 0.65 yani gebelik yok eğer adet olmazsam 1 hafta yada 10 gün sonra tekrar test için gelin dediler ama ümidim yok bu sabah yataktan çıkmak istemedim moralim bozuk eşim aradı beni teselli etmeye çalışıyor adam da ne yapsın aslında oda hayalkırıklığına uğradı biliyorum sadece bana belli etmiyor

selam kızlar bal çörek otu tarçın hamile kalmaya yardım ediyomuş duyan bilen var mı acaba

Sakın üzülmek ve moral bozmak yok çok kafaya takmicaz artık sürpriz olsun bize , stres yaptıkça da olmuyor canım ama bekle bakalım reglin ne zamandı senin ? Gecikirse yine yaptırısın.

sağol cnm yaa.. hepimizi için hayırlı haber olur inş.. ama diyyorum ya beklemek çok zor..

yarenhande senin BAT'ın da 27 Ocak değil mi? Benimki de o gün olduğu için biliyorum. Ben de cumartesi gök doktoruna gideceğim hastaneye, kan testi yaptırsam mı diyorum ama çıkmayabilir boşuna ümitlenirim ya da üzülürüm diye cesaret edemiyorum.

cnm benim yaaaa kıyamam sana ben. bunun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok iyi biliyorum ama üzme tatlı canını biraz daha bekleyelim belki vardır bişiler :26:

aynen bende işte.. ama en azından hcg değerimi öğrenirim umutlarımı bu ay için rafa kaldırırım ya da devam ederim diyorum.. bilemedimki.. kararsız kaldım.. :26:

cnm benim yaaaa kıyamam sana ben. bunun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok iyi biliyorum ama üzme tatlı canını biraz daha bekleyelim belki vardır bişiler :26:

yok yok elagülüm çok sağol da ben adet olmaya hazırladım kendimi kan testi kesin sonuç veriyor zaten bu ayda bebiş yok ne yapalım önümüzdeki ay durmak yok çalışmalara devam dicez artık

aynen bende işte.. ama en azından hcg değerimi öğrenirim umutlarımı bu ay için rafa kaldırırım ya da devam ederim diyorum.. bilemedimki.. kararsız kaldım.. :26:

ben acele etmemekten yanayım yarenhande.. Çünkü bu forumda bir sürü adeti 5 gün gecikip kan testinde negatif çıkan hamileler okudum. Bazen değer geç yükselebiliyor sanırım. Geç yumurtlamayla alakalı bir şey sanırım. Ama sen yaptırırsan ve pozitif çıkarsa gaza gelip ben de yaptırabilirim

:)karmaşık birşey.. yaptırsam bir türlü beklesem bir türlü.. bakalım sabredebileceğim yere kadar edeğim.. sen benden önce davranırsan bende gaza gelebilirim:) hehehe

Yarencim, şaka bir yana ben de hiç belirti yok şu an. Dolayısıyla pek ümitli değilim. Gerçi ilk hamileliğimde de hiç belirti olmamıştı BAT gününe dek. BAT gününde regl ağrısı gibi ağrım olmuştu. Anladığım kadarıyla sende belirtiler olduğundan sabırsızsın. Dayanamaz ve testi yaptırırsan umarım pozitif çıkar. Hep beraber senin adına seviniriz

evt bende belirtiler var cnm..olmasa zaten beklemicem.. benim ilk gebeliğimde(kürtaj) 8. haftada anladım...o da imkansız ama diyerekten idrar testi ile öğrenmiştim. yine şişlik vardı.. üstüne adet görmüşüm artı korunuyordum..

üstünden 4 yıldan fazla geçti.. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. midem bir tuhaf.. başımda ve gözlerimde ağırlık var. inanılmaz gaz sancım var.. dr bile gittim.. yumurtalıklarmımı üşüttüm diye hiçbişi yok.. kasığım, rahim bölgem sırtım belim ağrıdan kopuo.. göğüslerimde şiş ve hassas.. bilemiyorum.. dilerim olumlu sonuçlar çıkar cnm yaa

Seni yok yere umutlandırmak istemem ama bana da olumlu çıkacakmış gibi geldi. Dilerim olumlu çıkar. Testi yaptırırsan olumlu olumsuz haber ver olur mu? Kader arkadaşım sayılırsın merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…