• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet süresi dediğin adetin başlamadan bitimine kadar olan günü diyosan 8 gün sürüyomuş.o zaman adet başladıktan itibaren 12. gün ile 16. gün arasında mı olur yani?

o halde 18'i bulabilir. kaç günde bir adet olduğuyla da ilgili aslında. misal; tam 30 -31 günse 12-20 düşünmek lazım, daha kısaysa periyodu 12-16 olabilir. tabi bunlar düzenli adet gören biriyse

o halde 18'i bulabilir. kaç günde bir adet olduğuyla da ilgili aslında. misal; tam 30 -31 günse 12-20 düşünmek lazım, daha kısaysa periyodu 12-16 olabilir. tabi bunlar düzenli adet gören biriyse

yumurtalıklardan yumurta çıktıktan sonra 14 gün içinde atarmış yani adet olurmuşsun ona göre hesaplayın tam gününü bile bulabilirsiniz :)))

yumurtalıklardan yumurta çıktıktan sonra 14 gün içinde atarmış yani adet olurmuşsun ona göre hesaplayın tam gününü bile bulabilirsiniz :)))

offf hiç bişi anlamadım ya siz de bekarken benim gibi anlamıyomuydunuz ya valla hiç basmadı kafam :1: şimdi bu arkadaş yarın adet olacak ama eşi yurt dışında sadece bir günlüğüne gelecek o da bu güne denk getirmek istiyor nasıl olcak? 5 şubatta gelecek diyor 5 şubat uygun mu? yani 20 ocakta adet olsa 5 şubata yumurtlama olur mu?:44:

offf hiç bişi anlamadım ya siz de bekarken benim gibi anlamıyomuydunuz ya valla hiç basmadı kafam :1: şimdi bu arkadaş yarın adet olacak ama eşi yurt dışında sadece bir günlüğüne gelecek o da bu güne denk getirmek istiyor nasıl olcak? 5 şubatta gelecek diyor 5 şubat uygun mu? yani 20 ocakta adet olsa 5 şubata yumurtlama olur mu?:44:

eğer 28 29 günde bir adet oluyorsa o günşansı yüksek inşallah olur:nazar:

bazen 33 bazen 30 bazen de 27 günde bir oluyormuş.adetten 9 gün sonra falan kalması imkansız sanırım

valla kısmet işi hiç belli olmuyor bizimde dediğimiz günler tahmini belki o ay tam o günde yumurtlıycak ama şu var spermler kadın vücuduna girince 72 saate kadar yaşıyorlar o 72 saat içinde de yumurtlarsa olabilir.. inşallah gönlüne göre olur..

valla kısmet işi hiç belli olmuyor bizimde dediğimiz günler tahmini belki o ay tam o günde yumurtlıycak ama şu var spermler kadın vücuduna girince 72 saate kadar yaşıyorlar o 72 saat içinde de yumurtlarsa olabilir.. inşallah gönlüne göre olur..

yani 5 şubattan 3 gün önce ilişki olsa yumurtlama denk gelirse hamile kalabilir ???

daha ilk denememizdi doğum kontrol hapını bıraktım hemen denemeye başladım ne zaman adet olcam onu da bilmiyorum sadece bebek istiyorumm:))

bende seninle aynı durumdayım canım daha ilk denemem 3 ay doğum kontrol hapı kullandım.nolcak hiç bilmiyorum.

sincap o8
cnm bende bi değişiklik yok hala aynıyım karnım şiş gaz var iştahım arttı yarın herşey belli olcak hayırlısı hakkımızda.:49:

Arkadaşlar hamileliğin ilk belirtilerini mutlaka her vücut farklı şekilde yaşıyordur.
Ben tüm hamileliklerimde günüm geçer geçmez öğürmeye başlarım,hiç şaşmaz.
Ayrıca her hamilede şaşmyan bir belirti var ,mutlaka biliyorsunuzdurda paylaşmak istedim yinede.
Göbek deliğimizden aşağı kasığımıza kadar kahverengi dümdüz dik bir çizgi oluşuyor.
Yeni hamile kalanlar ,bekleyenlar aynanın karşısına geçip kontrol edebilirsiniz.
Selamlar...

Ben tedirginim drymstf, reglime 1 hafta var hamileliğe dair hiç belirti yok. Gerçi geçen aylarda reglime yakın çok sivilce çıkıyordu bu ay hiç çıkmadı ama bu da çatlatma iğnesiyle alakalı bir şey olabilir diye düşünüyorum. Sen nasılsın?

Back