• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile kalmayı bekliyordum erken belirtileri öğrenmek için bu siteye girdim kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı burayı okuyunca hamile olduğumu düşündüm ve kan testi yaptırdım sonuç: idrar yolu iltihabı :) kısacası benim anladığım ve doktora sorduğum adet günü geçmeden hiçbir belirti olmazmış.

neyse inşallah birdaha ki aya artık :)) ama belirti olarak aynı adet öncesi belirtiler görülüyor belki doktor o yüzden öyle demiştir ama başka bi belirtide görünce adet önceside hamileliğini öğrenen arkadaşlar var...

neyse inşallah birdaha ki aya artık :)) ama belirti olarak aynı adet öncesi belirtiler görülüyor belki doktor o yüzden öyle demiştir ama başka bi belirtide görünce adet önceside hamileliğini öğrenen arkadaşlar var...

amin canım inşallah kendimi öyle bi kaptırmıştım ki rahat hareket edemiyodum çocuğa bişey olmasın diye meğer bişey yokmuş:)) yok yok bidaha rahat olcam yok yumurtlama günü falan hiç hesaplamıcam olacağı varsa olur

KIZLARR adet bitiminden bi gün sonra ilişkiye girilse hamile kalınılabilir mi?:44:

AMİN... diğer belirtilerini takip et bakalım hayırlısıyla olur inşallah...evet beklemek zor canım ALLAH sabır versin.:34::nazar:

amin canım.insan adet belirtilerini hissedince morali bozuluyo.bide defne 87 doktora sormuş adet geçmeden bir belirti olmaz demiş ya daha da umutsuzluğa kapıldım valla.

amin canım inşallah kendimi öyle bi kaptırmıştım ki rahat hareket edemiyodum çocuğa bişey olmasın diye meğer bişey yokmuş:)) yok yok bidaha rahat olcam yok yumurtlama günü falan hiç hesaplamıcam olacağı varsa olur

sen bence yinede bebek istiyorsan yumurtlama gününü hesapla:61: ne zamandır istiyorsun

cnm hiçbirimiz uzman değiliz ama birbirimizden edindiğimiz tecrübelerle yardımcı olmaya çalşırız. ben buradan çok şey öğrendim mesela. 6 aylık evliyim. geçen ay ilk kez bebek istedik ben hemen hamile kalırım sanmıştım ancak öyle değilmiş. bazen çok şeye dikkat etmek gerekiyormuş. mesela yumurtlama günlerini takip edebilirsin. adet düzensizliğin varsa ya da yumurtalam gününü tam bilemiyorsan ovüluasyon testiydi sanırım eczanelerde satılıyormuş ben kullanmadım ama burada onun faydasını gören çok arkadaşlarımız oldu. ondan alabilirsin. yumurtlama günlerini saptayarak hamile kalma şansını yükseltebilirsin.
sonra hanımların ilşikiden sonra 1 saat yataktan çıkmadıklarını ve ayaklarını ya duvara yasladıklarını ya kalçalarının altına yastık koyarak beklediklerini ya da dizlerini kendilerine doğru çektiklerini biliyorum. ağır kaldırmamya ve beslenmene dikkat edebilirsin. sigara veya alkol gibi alışkanlıkların varsa onları bırakmanda da fayda olabilir. bazı arkadaşalr da çeşitli kürler uyguluyor. senin için şimdilik yazabileceklerim bu kadar canım belki bunları sende biliyorsundur ama yardımcı olmaya çalıştım kendi çapımda. ne de olsa ben 2 aydır bebek istiyorum. çok bilgili olduğum da söylenemez. allah isteyen herkese bir evlat nasip eder inş

seninle aynı durumdaymışız cnm. bizde 2 aydır istyioruz. 5. aydayız bizde evliliğimizde. başta acaba erkenmi diyordum ama öle pat die olmuyormuş bunu anladım ben hemen olur sanıyordum. öğrenmemiz gereken çok şey varmış iyi burası var

amin canım.insan adet belirtilerini hissedince morali bozuluyo.bide defne 87 doktora sormuş adet geçmeden bir belirti olmaz demiş ya daha da umutsuzluğa kapıldım valla.

valla benim adet günüm yarındı ama ben dayanamayıp dün test yaptım ve 2. çizgiyide açık pembe renk olsada gördüm nasip bakalım.. ama belirti adetten farklı olarak göğüslerim hemen yumurtlama günümden 1 2 sonra şişti normalde adetime 1 hafta kala şişerdi :1: kısmet bakalım yarın akşam kan testi yaptırırım artık kesn sonucu öğrenirim:49::nazar:

büyük ihtimalle olmaz diye biliyorum canım yumurtlama günü ve birkaç gün öncesi en muhtemel günler

yumurtlama nasıl hesaplanır? şimdi arkadaşın son adet tarihleri 25 ekim,24 kasım,21 aralıkmış ocak ayıda bugün yarın olurum diyor.nasıl olcak nasıl hesaplıycak?

:) üzme kendini ya rahat bırak benim gibi hayal kırıklığına uğramak istemiyosan sana tavsiyem bebek olayını hiç düşünme adetin geciksin o zaman al bi idrar testi kendin yap pozitif çıkarsa ki inşallah çıkar o zman kan testi yaptır

valla benim adet günüm yarındı ama ben dayanamayıp dün test yaptım ve 2. çizgiyide açık pembe renk olsada gördüm nasip bakalım.. ama belirti adetten farklı olarak göğüslerim hemen yumurtlama günümden 1 2 sonra şişti normalde adetime 1 hafta kala şişerdi :1: kısmet bakalım yarın akşam kan testi yaptırırım artık kesn sonucu öğrenirim:49::nazar:

canım umutlandırmış gibi olmayayım ama sen hamilesin bence daha dün bi arkadaşla konuştum onunda 2.çizgi açık renk çıkmış hastanede yaptırınca hamile olduğunu öğrenmiş

adetin ilk gününden itibaren 12-16 gün. ama adet süresine göre de değişiyor; geçen ay 18-20 güne uzadı benim mesela. umarım işine yarar

adet süresi dediğin adetin başlamadan bitimine kadar olan günü diyosan 8 gün sürüyomuş.o zaman adet başladıktan itibaren 12. gün ile 16. gün arasında mı olur yani?

canım umutlandırmış gibi olmayayım ama sen hamilesin bence daha dün bi arkadaşla konuştum onunda 2.çizgi açık renk çıkmış hastanede yaptırınca hamile olduğunu öğrenmiş

inşallah kısmet bakalım yarın adet olmazsam akşam kan testi yaptırıcam...:nazar: ben eğer hamile isem korunmasız 3. ayımda oluyor... Allah isteyen herkese bebiş versin

Back