cnm yazdığın belirtiler bi hamişi anımsatıyor umarım da öyledir
umarım.belirtiler benzediği için bu kadar umutlandım ama beynim bana oyunmu oynuyo diye düşünmeden edemiyorum.kimseyede söyleyemiyorum çevremdekileri umutlandırmak istemiyorum kendi kendime bi sevinip bi üzülüyorum allah sonumu hayır etsin
kasıklarımda hafif ağrılar,sık tuvalate çıkma,gördüğüm herşeyi yeme isteği,uykuya çok düşkün olmaya biri olarak acayip bi uyku hali,eğer psikolojik yada adet belirtisi değilse ki belirtilerim böyle olmuyo hamileyimdir diye düşünüyorum :111: bebek odası bakmaya bile başladım internetten 14 aydır bekliyorum ben
cnm inş hamilesindir. REglin ne kadar gecikti ve ne kadar zamandır bebek çalışması yapıyorsun
bu belirtiler hamilelik belirtisine çok benziyor inşallah hamilesindir canım ya
cnm bneim regl ortalama 24 günde bir oluyor. BAT 26'sına denk geliyor. yumurtlama günüm daha erken ya da daha geç oluyor diye tahmin ediyorum. çünkü yumurtlama günündeki tarif edilen akıntı başka zaman dilimlerine denk geliyor. çalışma yaptık ama bilmiyorum. bu ay çok ümitli değilim nedense. bir de kızların birçoğu ilişkiden sonra yerinden 1 saat kalkmadıklarını, kalçalarının altına yastık koyup beklediklerini hatta bacaklarını duvara dayadıklarını falan yazıyor. ben bunları yapmıyorum. ilişkiden en fazla 10 dk sonra ayaklanıp iş yapıyorum. çalışma tempom çok yoğun. gün içerisinde neredeyse 1 saatim bile boş geçmiyor. akşamları da ev işleri olunca pek vakit kalmıyor. ge.en ay çok heyecan yapmıştım. ilk denememizdi. ben hemen hamile kalcam sanmıştım ama öyle olmadı. bu ay da bişey olmayacak gibi hissediyorum. bir bayan ortalama ne kadar süre sonra hamile kalır acaba
malesef ki reglim henüz gecikmedi dahaolmadım 2-3 günüm var olmaya 14 aydır çalışmadayızniye bu kadar ümitlendim bilmiyorum belki bu belirtilerdir belki bunlar reglimin belirtisidir belki belki belki.... bilmiyorum regl olana kadar kendimi kandırmak hamile gibi görmek istiyorum
canım yaşın kaç peki,bir de muayene oldun mu hiç
malesef ki reglim henüz gecikmedi dahaolmadım 2-3 günüm var olmaya 14 aydır çalışmadayızniye bu kadar ümitlendim bilmiyorum belki bu belirtilerdir belki bunlar reglimin belirtisidir belki belki belki.... bilmiyorum regl olana kadar kendimi kandırmak hamile gibi görmek istiyorum
cnm istersen bi kan testi yaptır için rahatlasın[/ erken daha diye bişey yapmak istemedim hani reglim gecikmiş falan olsa gebelik ihtimalim olabilir diye düşünüyorum ama şimdi belki tamamen psikolojiktir diye kaldım böyle bazenn evet diyorum içimde biliyorum bu sefer oldu bazende umutlanma rojda hayal kırıklığı yaşıcaksın diye telkinde bulunuyorum kendime ama bakalım bekleyip görcez artık
ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık
ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık
cnm istersen bi kan testi yaptır için rahatlasın[/ erken daha diye bişey yapmak istemedim hani reglim gecikmiş falan olsa gebelik ihtimalim olabilir diye düşünüyorum ama şimdi belki tamamen psikolojiktir diye kaldım böyle bazenn evet diyorum içimde biliyorum bu sefer oldu bazende umutlanma rojda hayal kırıklığı yaşıcaksın diye telkinde bulunuyorum kendime ama bakalım bekleyip görcez artık
cnm kan testinde gününün geçmesine gerek olmadığını biliyorum, 2-3 gün kala bile sonuç çıkabiliyor. denemekten ne çıkar.
cnm istersen bi kan testi yaptır için rahatlasın
çok teşekkür ederim bi cvp yazman bile yeter bana tekrar teşekkür ederim inşallah hepimiz fazla beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımızaacnm hiçbirimiz uzman değiliz ama birbirimizden edindiğimiz tecrübelerle yardımcı olmaya çalşırız. ben buradan çok şey öğrendim mesela. 6 aylık evliyim. geçen ay ilk kez bebek istedik ben hemen hamile kalırım sanmıştım ancak öyle değilmiş. bazen çok şeye dikkat etmek gerekiyormuş. mesela yumurtlama günlerini takip edebilirsin. adet düzensizliğin varsa ya da yumurtalam gününü tam bilemiyorsan ovüluasyon testiydi sanırım eczanelerde satılıyormuş ben kullanmadım ama burada onun faydasını gören çok arkadaşlarımız oldu. ondan alabilirsin. yumurtlama günlerini saptayarak hamile kalma şansını yükseltebilirsin.
sonra hanımların ilşikiden sonra 1 saat yataktan çıkmadıklarını ve ayaklarını ya duvara yasladıklarını ya kalçalarının altına yastık koyarak beklediklerini ya da dizlerini kendilerine doğru çektiklerini biliyorum. ağır kaldırmamya ve beslenmene dikkat edebilirsin. sigara veya alkol gibi alışkanlıkların varsa onları bırakmanda da fayda olabilir. bazı arkadaşalr da çeşitli kürler uyguluyor. senin için şimdilik yazabileceklerim bu kadar canım belki bunları sende biliyorsundur ama yardımcı olmaya çalıştım kendi çapımda. ne de olsa ben 2 aydır bebek istiyorum. çok bilgili olduğum da söylenemez. allah isteyen herkese bir evlat nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?