Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm yazdığın belirtiler bi hamişi anımsatıyor umarım da öyledir

umarım.belirtiler benzediği için bu kadar umutlandım ama beynim bana oyunmu oynuyo diye düşünmeden edemiyorum.kimseyede söyleyemiyorum çevremdekileri umutlandırmak istemiyorum kendi kendime bi sevinip bi üzülüyorum allah sonumu hayır etsin

cnm inş hamilesindir. REglin ne kadar gecikti ve ne kadar zamandır bebek çalışması yapıyorsun

bu belirtiler hamilelik belirtisine çok benziyor inşallah hamilesindir canım ya

cnm inş hamilesindir. REglin ne kadar gecikti ve ne kadar zamandır bebek çalışması yapıyorsun

malesef ki reglim henüz gecikmedi dahaolmadım 2-3 günüm var olmaya 14 aydır çalışmadayız niye bu kadar ümitlendim bilmiyorum belki bu belirtilerdir belki bunlar reglimin belirtisidir belki belki belki.... bilmiyorum regl olana kadar kendimi kandırmak hamile gibi görmek istiyorum

elegülüm benim bat sat tan 6 gün önceydi yani 13 ocak geçen ay 19 unda olmuştum yani tam bugün nebileyim ya kafam çok karıştı bu durumdan dolayı eee test de negatif ne oluyor yani şimdi böyle

elegülüm benim bat sat tan 6 gün önceydi yani 13 ocak geçen ay 19 unda olmuştum yani tam bugün nebileyim ya kafam çok karıştı bu durumdan dolayı eee test de negatif ne oluyor yani şimdi böyle

canım kişiden kişiye değişir,sağlıklı olsan bile sürebiliyor,20-25 arası 3-4 ay,28-30 da 6 ay,30-35 de 1 yıl ortalama

canım yaşın kaç peki,bir de muayene oldun mu hiç

cnm istersen bi kan testi yaptır için rahatlasın

ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık

ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık

cnm hiçbirimiz uzman değiliz ama birbirimizden edindiğimiz tecrübelerle yardımcı olmaya çalşırız. ben buradan çok şey öğrendim mesela. 6 aylık evliyim. geçen ay ilk kez bebek istedik ben hemen hamile kalırım sanmıştım ancak öyle değilmiş. bazen çok şeye dikkat etmek gerekiyormuş. mesela yumurtlama günlerini takip edebilirsin. adet düzensizliğin varsa ya da yumurtalam gününü tam bilemiyorsan ovüluasyon testiydi sanırım eczanelerde satılıyormuş ben kullanmadım ama burada onun faydasını gören çok arkadaşlarımız oldu. ondan alabilirsin. yumurtlama günlerini saptayarak hamile kalma şansını yükseltebilirsin.
sonra hanımların ilşikiden sonra 1 saat yataktan çıkmadıklarını ve ayaklarını ya duvara yasladıklarını ya kalçalarının altına yastık koyarak beklediklerini ya da dizlerini kendilerine doğru çektiklerini biliyorum. ağır kaldırmamya ve beslenmene dikkat edebilirsin. sigara veya alkol gibi alışkanlıkların varsa onları bırakmanda da fayda olabilir. bazı arkadaşalr da çeşitli kürler uyguluyor. senin için şimdilik yazabileceklerim bu kadar canım belki bunları sende biliyorsundur ama yardımcı olmaya çalıştım kendi çapımda. ne de olsa ben 2 aydır bebek istiyorum. çok bilgili olduğum da söylenemez. allah isteyen herkese bir evlat nasip eder inş

çok teşekkür ederim bi cvp yazman bile yeter bana tekrar teşekkür ederim inşallah hepimiz fazla beklemeden alırız bebeklerimizi kucağımızaa

selam son 2 gün kaldı bakalım kızlar sizde durum ne selin7 nerelerdesin son durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…