ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık
ocak 22 adet tarihimdi ama maalesef 18 inde hastalandım arkadaşlar bana yardımcı olun önerileriniz neler bu ay olsun istiyorum artık
canım bende de son aylarda adetlerimde tuhaflık var,test yapmıştım,sonuç pozitif,derken 1-2 saat sonra bir kanama,adet günümden 2 gün önce,bir hızlı bir hızlı,aynı gün yoğun 2 parça kan pıhtısı düşmüştü,korktum,ama bi yandan da üstüne görüyorum,inş. bebeğim benimledir diyodum,neyse 1 hafta sonra bitnce kan testi yaptırdım,hcg 0,yani adet gibi uzun süren gününden erken başlayan o yoğun kanamayla gitmişti bebişim,olay ne biliyor musun,vücut sağlıksız olan bebeği adet kanamasıyla vücuttan atıyormuş,ne kadar mükemmel bir sistem,çoğu kez biz bunu anlayamıyormuşuz,o dönem stresliydi benim için,annem ameliyat olmuştu vs..psikolojik durumumuz da çocuğun sağlık durumunu etkileyebiliyor,bu nedenle hayata pozitif bakalım,herşey gönlümüzce olsun,4 gün erken olmanın sebebi bu olabilr,kanaman anormal mi peki
mutsuz ovulasyon testi al bak ben adet olursam öyle yapcam bi de vucut ısını hergün yataktan kalkmadan ölç ve bi yere not et. en fazla yükselme ne zamansa o zamanları kaçırma. mümkünse uyu kalkma yani benden bu kadar allah hepimizin yardımcısı olsun
kananamam tam tersine az az sanki yani normalden az anormal bi kanamm yok sadece ilk gün çok sancım oldu bugün sancımda yok sadece bel ağrısı ve göğüslerimde acı var o kadar
sağol canım teşekkür ederim inş adet olmazsınhamilesindir inş.
hayırlısı olsun o zaman canım
hayırlısı olsun o zaman canım
Yarım saatte veriyolar şeker çoğunlukla. Ben en son KAdıköy Şifada yaptırdığımda öyleydi en azından. Sonucu bize haber ver olur mu?
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.yumurtlama günüm ayın 15iydi.ben adet olmadan bir hafta önce sırt ağrım başlar.bugün sırt ağrım başladı,bi kaç gün erken aslında.yinede hamile olabilir miyim?yani hamile kalsam da adet belirtilerini yaşar mıyım?
canım öncelikle hoşgeldin benimde yumurtlama 15indeydi..daha önceki hamileliğimde bende yumurtlamadan 3gün sonra adet belirtilerimin bazılarını yaşamaya başlamıştım ama yine de çok erken daha beklemedeyim bende hayırlısı olsun canım..
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.yumurtlama günüm ayın 15iydi.ben adet olmadan bir hafta önce sırt ağrım başlar.bugün sırt ağrım başladı,bi kaç gün erken aslında.yinede hamile olabilir miyim?yani hamile kalsam da adet belirtilerini yaşar mıyım?
evet hamile belirtilerinin genelde hepsini yaşıyormuşsun sende sırt ağrısı mı var bel ağrısımı ???
sırt ağrısı var canım.aşırı derecede.ama göğüs ağrısı yok.normalde göğüs ağrısıyla birlikte ortaya çıkardı.
bekle o zaman bakalım adet gününe kadar adet olucağından 1 2 gün önce yapabilirsin testi görürsün oradan..inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?