Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aşırı değilse de damarlar herzamankinden çok belli,dokununca acayip ağrıyo,4-5 gündür böyle

ailemde yok ama okadar rahatsız ediciki anlatamam bu anlatıklarım ondan sordum size adet döneminde bile acabalarla yaşadım adettim bitti test yaptım 9.gun negatif buay 3gun erken oldum 7 gun sürerdi 8 gun sürdü 4 gunden itibaren akıntı gibi ya neyse bende psikolojik galiba umutlanmayayım test yapmayı düşünüyorum ama biraz daha bekleyim diyorum hep kendime dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diye

canım bende de son aylarda adetlerimde tuhaflık var,ben de öyle düşünmüştüm,test yapmıştım,sonuç pozitif,derken 1-2 saat sonra bir kanama,adet günümden 2 gün önce,bir hızlı bir hızlı,aynı gün yoğun 2 parça kan pıhtısı düşmüştü,korktum,ama bi yandan da üstüne görüyorum,inş. bebeğim benimledir diyodum,neyse 1 hafta sonra bitnce kan testi yaptırdım,hcg 0,yani adet gibi uzun süren gününden erken başlayan o yoğun kanamayla gitmişti bebişim,olay ne biliyor musun,vücut sağlıksız olan bebeği adet kanamasıyla vücuttan atıyormuş,ne kadar mükemmel bir sistem,çoğu kez biz bunu anlayamıyormuşuz,o dönem stresliydi benim için,annem ameliyat olmuştu vs..psikolojik durumumuz da çocuğun sağlık durumunu etkileyebiliyor,bu nedenle hayata pozitif bakalım,herşey gönlümüzce olsun

geçen ay da adete 10-12 gün kala göğüslerim sertleşmişti,belim ağrıyodu,acayip gaz vardı,şimdi de aynı belirtileri yaşıyorum,onun haricinde sürekli uykum geliyo,inş. yine hamileyimdir ve Allah ım onu bana bağışlar,tüm testleri yaptırdım,muayene oldum,çok şükür hiçbişeyim yokmuş,sebepler var diye olacak değil ya,sebepleri yaratan da Rabbim,hepimizin gönlüne göre verir inş.

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
herkes tabloya kendini eklesin

olabilr tabi ki canım,ailende var mı böyle bişey,test yapsana

canim bende ayni sikayetleri yasiyorum gecen aydan beri goguslerim aciyo hameleyim dedim ama olmadi adet oldum agrisi gene gecmedi goguslerimin doktora gittim bende senin gibi belkki hamielyimde ustunemi gordum diye dr bakti yok bisey dedi ya dedi cok agir kaldiriyon yada cok haraket ediyosun hamilelikle alakasi yok bu belirtilerin biktim o tek cizgiyi gormektenyaaa

sen boşver o doktorları bişey anlamadılar mı kıvırıyolar

aynen bende bıktım 21 aydır ugraşıyoruz benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyat olalı 7 ay oldu ama bu hafta 2ciye olacak varikoselden dr.konuşmaya gitti ameliyat gununu ögrenmeye neyse bende kimyasal gbelik gecirdim ama o bambaşkaydı içimden sanki bir şey söküldüde içim rahatladı resmen agır kaldırmıyorum eşim kızıyor agır birşey oldugunda o kaldırıyor hareket desen var ama sürekli hareket halindede degilim ne bileyim bir umut dedim ama bu seferde yok anlaşılan :26:

merheba arkadaşlar bende büyük bi sabırla bebeğimin geleceği günü bekliyorum artık en ufak bişeyden bi anlam çıkarıp hamile teşhisi koyuyorum kendime adetime 2-3 gün var ama ben o kadar inandımki bebeğimin içimde olduğuna.gördüğüm rüyaları bile ona yoruyorum çok kötüyümm çokkk

cnm bneim regl ortalama 24 günde bir oluyor. BAT 26'sına denk geliyor. yumurtlama günüm daha erken ya da daha geç oluyor diye tahmin ediyorum. çünkü yumurtlama günündeki tarif edilen akıntı başka zaman dilimlerine denk geliyor. çalışma yaptık ama bilmiyorum. bu ay çok ümitli değilim nedense. bir de kızların birçoğu ilişkiden sonra yerinden 1 saat kalkmadıklarını, kalçalarının altına yastık koyup beklediklerini hatta bacaklarını duvara dayadıklarını falan yazıyor. ben bunları yapmıyorum. ilişkiden en fazla 10 dk sonra ayaklanıp iş yapıyorum. çalışma tempom çok yoğun. gün içerisinde neredeyse 1 saatim bile boş geçmiyor. akşamları da ev işleri olunca pek vakit kalmıyor. ge.en ay çok heyecan yapmıştım. ilk denememizdi. ben hemen hamile kalcam sanmıştım ama öyle olmadı. bu ay da bişey olmayacak gibi hissediyorum. bir bayan ortalama ne kadar süre sonra hamile kalır acaba

bende aynı durumdayım canım ya benim sat 19 aralık yani bugün tam32 . gün birde ben 6 gün kadar erken oluyordum ama hala bişey yok çok heyecanlıyım hemde korkuyorum ya ne bileyim işte değişik oluyor insan gerçi test te alıp yaptım sonuç negatif bakalım beklemedeyim senin içinde hayırlısı olsun inşallah

amiiinnnn.herkez için inşallah test yapmayı düşünmüyorum adet olana kadar kendimi kandırmak bile beni mutlu ediyo.bide ailede o kadar çok hamile varki boynu bükük kaldım off allahım offfff

amiiinnnn.herkez için inşallah test yapmayı düşünmüyorum adet olana kadar kendimi kandırmak bile beni mutlu ediyo.bide ailede o kadar çok hamile varki boynu bükük kaldım off allahım offfff

bencede erken test yapma insan daha çok hayal kırıklığına uğruyor bekle günün geçerse ozaman yap zaten erken yapınca test yanıltabiliyor bende şimdiden hamile moduna girdim ama elimde değil düşüncesiyle bile mutlu oluyorum ne yapayım

hoşgeldin cnm biz iyiyz seni sormali, nasıl gidiyor son durumun nedir :)

valla elagülüm benim kafam çok karışık sat 19 aralık bugün 32. gün nerdeyse birde heray 6 gün kadar erken oluyordum bu ay bişey yok hala bir kaçgün önce yine test alıp yaptım sonuç negatif çıktı eeee adet te olmadım zaten bir belirtide yok yani bulantı falan ya 30 yaşında menopoza mı girdim yoksa ya neler oluyor bekle bekle meraktan ölüyorum ben

cnm benim ya :) öyle kötü kötü düşünme bakim. senin BAT ne zamandı önce ona bi bakalım

kasıklarımda hafif ağrılar,sık tuvalate çıkma,gördüğüm herşeyi yeme isteği,uykuya çok düşkün olmaya biri olarak acayip bi uyku hali,eğer psikolojik yada adet belirtisi değilse ki belirtilerim böyle olmuyo hamileyimdir diye düşünüyorum :111: bebek odası bakmaya bile başladım internetten 14 aydır bekliyorum ben

cnm yazdığın belirtiler bi hamişi anımsatıyor umarım da öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…