• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar,galiba cift cizgiyi gormekle bitmiyor hersey.Cmt gunu test yaptim ve aglayarak esimi aradim.Biz ilk bebegimizi 24 haftalikken kaybetmistik.Rahimde dogustan bir sorun nedinyle.Asil simdi benim tum kaygilarim basladi.Acaba rahim kuvvetli midir acaba acaba.Yarin sabah doktora gidecegim.kalp atisi olmayacak duymayacak ama en azindan kesesi gorulur ..Icimde bir korku var ,dis gebelik falan olmasindan kyanakli.Allahim ne olur yardim et.Sizi yarin bilgilendirecegim.Bana sormak istedginiz birsey olursa burdayim arkadaslar.,hepimize hayirli evlatlar insallah.

canım hoşgeldin hakkımızda hayırlısı olsun..kolay şeyler değil tabiki..ama benim düşüncem lütfen pozitif düşün herşey yolunda gitsin inşallahh..güzel haberlerini bekliyoruz.benim de adetime 3 gün var bugün test yaptım negatif bakalım neolcak adet olana kadar hep bi umut oluo insanda

sonuçta bayağı bir süre geçmiş canım,varsa çıkar zaten,hamilelik belirtisi var mı peki

tek belirtileri çok halsizi uyuyorum çabuk yoruluyorum üstelik bu yüzden kan sayımı bile yaptırdı kolestrol şeker hepsi normal çıktı birde akıntı yumurtlama akıntısı gibi bi akıntı bazen şeffaf bazen beyaz renkli çoğunlukla beyaz ama yaklaşık 15 -20 gündür var hiç kesilmedi ara ara kısa süreli kasık agrım oluyo bikaç dakikalık okadar yani belirtiler bunlar.

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar gözümden kacan varsa lutfen yazsın atlamıyalım :54:

arkadaşlar bu arada dayanamadım test yaptırdım (kan testi) dr biraz daha bekleseydın dedı ama ben dayanamadım vee sonucum negatiff üzüldüm anlıyacağınız bir yandan da teselli etmeye çalışıyorum hayılısı olsun diyee sonucum 2.00 cıktı:43:

benim hiç belirtim olmadığı için bilemiyorum canım ya ama inşallah hamilesindir günün geçtimi?

merhaba bugün 29.gün normalde en geç 28 de olur biraz önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı sabah yapmak gerekirmiş aslında ama heyecan işte.bugünde regl olmadım bakalım sabah tekrar yapacağım sadece göğüslerimde biraz şişkinlik var başka birşey de hissetmiyorum....

merhaba bugün 29.gün normalde en geç 28 de olur biraz önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı sabah yapmak gerekirmiş aslında ama heyecan işte.bugünde regl olmadım bakalım sabah tekrar yapacağım sadece göğüslerimde biraz şişkinlik var başka birşey de hissetmiyorum....

test negatif çıktıysa birkaç gün daha bekle öyle yap istersen hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar bu arada dayanamadım test yaptırdım (kan testi) dr biraz daha bekleseydın dedı ama ben dayanamadım vee sonucum negatiff üzüldüm anlıyacağınız bir yandan da teselli etmeye çalışıyorum hayılısı olsun diyee sonucum 2.00 cıktı:43:

herşeyin hayırlısı üzülme minar.inş en kısa zamanda seni güldüren bir sonuç alırsın.

allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin

amin canımmm aminnnnnnnnnn:54:

hadi hanımlar ben kacar bıraz rahatsız hissedıyorum kendımı usutucem galıbbaaa Allaha emanet olunnn kendınıze iyi davranınnnn:54:

Son düzenleme:
Back