Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar adetim 21 ocak ama akşam kahverengi gibi akıntı geldi ben hastalandım diye başladım tabi ağlamaya ama adet sancım falan hiç yok normalde ilk gün ağrıdan durarmam şimdi biraz araştırma yaptım yerleşme kanamasıda böyle oluyomuş adet öncesi test yapsam çıkarmı grip olmuşum antibiyotik içmem gerekiyo napiyim bilemedim

adetine az kalmış belki de adet belirtisidir, normalde bu belirtiler yoksa umutlanabilirsin, günün geçsin,inş. hayırlı haberlerini alırız canım

adetine az kalmış belki de adet belirtisidir, normalde bu belirtiler yoksa umutlanabilirsin, günün geçsin,inş. hayırlı haberlerini alırız canım

sağol canm ya inş vardır ALLAH herkesin gönlüne göre versin adetime 5 gün kaldı ama sancılarım yok gitti sadece göğsümde ağrı kaldı çok sabırsızımm

evet canım adet gününe yakın,ya da o günlerde olurmuş, kişiden kişiye, döllenme zamanına göre değişir o canım, bende de öyle olmuştu,5-6 gün kala başlamıştı,3-4 gün sürdü, ama sonra günümden 2 gün önce başlayan yoğun bir adet kanamasıyla gitti bebiş

canım benimde 10 ay oldu şubat gibi doğum yapmayı planlarken en baştan daha hamile bile kalamadım amma dr gittim kesinlikle tedaviyi önermedi patolojık bişey yoksa tabii 15 ay dedi bana tedaviye başlamak için umutla ve artık tükenen sabrımla bekliyorum bende

olacak inş. arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim

Ay günescim çatlicam meraktan yaptır bir an önce şu testi artık kesin çıkar sonuç hamilesindir inşallah bayağı geçmiş günün :))

kesinlikle bende bikaç gündr gribim ama hiç ilaç almadım varmı yokmunbilmiorum ama dikkat etmek zorundayız

kızlar döllenme olduğu zaman kasıkta batma oluyor mu bilgilendirin beniii

bende olmuştu canım hatta nefesimi bile kesiyordu regl olmam gereken güne kadar devam etmişti daha sonra doktorum yerleşme ağrısı demişti inşallah seninki de öyledir Allah gönlüne göre versin

bende olmuştu canım hatta nefesimi bile kesiyordu regl olmam gereken güne kadar devam etmişti daha sonra doktorum yerleşme ağrısı demişti inşallah seninki de öyledir Allah gönlüne göre versin

İnş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. bendeki batma ilişkiden ertesi gün sonra başladı yani hemen bel ağrısı da vardı şimdi durdu gibi, bu yerleşme olabilir mi psikoloijk mi acaba :)

İnş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. bendeki batma ilişkiden ertesi gün sonra başladı yani hemen bel ağrısı da vardı şimdi durdu gibi, bu yerleşme olabilir mi psikoloijk mi acaba :)

canım ilişkiden sonra eğer döllenme olmuşsa tüpleri geçip rahime yerleşmesi 4-5 gün sürüyor diye biliyorum.yani muhtemelen psikolojik. yerleşmeden sonra yani ortalama 1 haftadan sonra ufak tefek kramplar oluyo. bana gece uykumda oluyodu. ayaklarımı uzatıp esnediğim zaman batıyodu. uykumdan uyandıracak derecede hemde. sonra ani oturuş kalkışlarda birden kramp giriyodu. yavaş yavaş hareketlerinde dikkat etmeye başlıyosun. inş. bebişin en kısa zamanda ben burdayım der sana...

tşkler cnm siz de bilgi vermeseniz ben her şeyi hamileliğe yorucam nerdeyse :)

selin naber nasılsın var mı belirti .benim dün belim ağrıdı bakalım son 4 gün:)
iyiyim cnm sen nasılsın
2 gündür herşey canım istiyo ama psikolojik olabilir şuanda ağrım falan yok herhalde olmıycak yaa bu arada bugün dayanamadım test yaptım ama negatif olsa çıkardı

ben de yaptım kız inanırmısın bende de silik çıktı. bakalım erken daha ya sabırsızlanıyoruz işte normal yani.benim de belim ağrıyo kasık batması oluyo arada dediğin gibi belki de psikolojik de olabilir. arada midem bulanıyo işte o kadar kimbilir belki de üşüttüm bilmiyorum yani hayırlısı artık

ayy bizimkiler ya beraber gelcek ya gelmiycek kankiler:) cnm valla benim sağ kasığımdaki batma devam edio ama dediğin gibi belki bende üşüttüm ama diğer başlıklarda bakıorum millet 1 hafta bile kala öğrenen var

sorma ya onlar nasıl öğreniyo anlamdım ben de ama pahalı olanları var erken sonuç veren onlarla yapıyolardır belki. kimbilir kız belki bu ay hamile kalırız hep beraber.ya selin üşütmüş olsak akıntı artmazmı kötü kokmazmı ne bileyim yani öyle bişey yokken de üşütmüş olabilirmiyiz

bende aynı şeyleri düşünüorum hadi yazmıyım kendini kandırma diceksin diye :) ama sen içimi okumuşssun bizim canımız öyle istiyo.valla ben testi 2,5 bazen 3 tl ye alıorum iyimi kötümü bilmem zaten zor duruorum kan testi yaptırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…