]arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza herkese selamlar.ben 1,5 yıllık evliyim hala bebegimiz yok.adetlerim düzensiz.geçen ay 14 hastalandım şimdi hala hastalanmadım hamilemiyim acaba 3 gün geçiktim lütfen cvp yazarmısınız?deneyimli annelerden rica ediyorum[[/I]
idrar testlerinden nefret ediyorum 2 testtede silik çizgi çıktı ama bugünkü kan tstim negatif yine 1.00 çıktı tam 12 gün öncede aynıydı şimdide öle ama hala adet olmadım off off
merak etme bazen kanda geç çıkıyormuş,adet günün geçti mi peki
İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
* drymstf 29.01.2011
* GULSE84 31.01.2011
* kizil_mavi 26.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Bende ekledim kendimi ellerine sağlık minarcım.Ben yapacaktım tabloyu ama fırsat bulamadım bir türlü misafirlerden.
merak etme bazen kanda geç çıkıyormuş,adet günün geçti mi peki
ne zaman yumurtladıgımı bilmedigim için adet günümüde tam bilmiyorum yani sat 25 kasım ama tedaviye ara verdigimiz için bu ay hiç hesaplayıp takip etmeim canım.
Selam herkeseee
Iyi bir hafta gecirmemiz dilegimle......
selam kızlar şu yeleşme kanaması dedikleri kahverengi lekelenme herkezde oluyormu bilgisi olan varmı yani yerleşme kanaması olmadan gebelik olurmu çok merak ediyorum
Selamlar hanımlar,
benim bu ayki umuda yolculuğum gene bi daki aya kaldı :2:
Dün adet oldum 10 aydır deniyorduk son bir ay tedaviye başlamıştık doktorum 3. Gün gel demişti yarın gene doktora gidiyorum yine muanne yumurta takibi yine ilaç yine umutla bekleyiş off yoruldum artık bekleten hamile olanları gönülden kutluyorum sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruym yavrularını benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum inşallah bizde o duyguyu tez zamanda tadarızzz
olur tabi ki canım,herkeste olacak diye bişey yok,yumurtanın rahime yerleşirken o bölgedeki kılcal damarlara zarar vermesiymiş,zarar vermeden de rahime yerleşebilir
olur tabi ki canım,herkeste olacak diye bişey yok,yumurtanın rahime yerleşirken o bölgedeki kılcal damarlara zarar vermesiymiş,zarar vermeden de rahime yerleşebilir
İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
* drymstf 29.01.2011
* GULSE84 31.01.2011
* kizil_mavi 26.01.2011
* tuubaayaz 20.01.2011
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
meraba kızlar bende yeni sayılırım burada.. bende bebek istemeye başlayınca sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye başlamıştım çok tatlısınızkendi adıma teşekkür ederim paylaşımlarınız için gerçekten çok yararlı oluyor.. İNŞALLAH bu liste uğurlu gelir ve hepimiz hamile olduğumuzu yazarız
sağol canım ya bugün benim son adet tarihimden itibaren 30. gün ama ne regli oldum nede öyle lekelenme gibi bişey bide ben hep bir önceki aydan 6 gün kadar erken adet olrdum offff çok zor böyle beklemek geçen hafta test yaptım evde negatif çıkmıştı şimdi 5 gün kadar daha geçti acaba bi test daha yapsammı idrarda çıkarmı :26::26:
kızlar adetim 21 ocak ama akşam kahverengi gibi akıntı geldi ben hastalandım diye başladım tabi ağlamaya ama adet sancım falan hiç yok normalde ilk gün ağrıdan durarmam şimdi biraz araştırma yaptım yerleşme kanamasıda böyle oluyomuş adet öncesi test yapsam çıkarmı grip olmuşum antibiyotik içmem gerekiyo napiyim bilemedim
aman antibiyotik falan içme,ben de gribim içmiyorum,bol bol meyve yiyorum,portakal suyu içiyorum,nolur nolmaz,emzikli bir annenin antibiyotik içmesi sonucu bebek astım oluyormuş,haberlerde dinledim,düşün artık,doğduktan sonra bile bu kadar etkileniyorsa,1-2-3 haftalıkken,nasıl etkilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?