Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gecikme olduysa idrarda da çıkar,kan testinde de,bir test al canım, belirti var mı peki

selam kızlar şu yeleşme kanaması dedikleri kahverengi lekelenme herkezde oluyormu bilgisi olan varmı yani yerleşme kanaması olmadan gebelik olurmu çok merak ediyorum

Selamlar hanımlar,
benim bu ayki umuda yolculuğum gene bi daki aya kaldı :2:
Dün adet oldum 10 aydır deniyorduk son bir ay tedaviye başlamıştık doktorum 3. Gün gel demişti yarın gene doktora gidiyorum yine muanne yumurta takibi yine ilaç yine umutla bekleyiş off yoruldum artık bekleten hamile olanları gönülden kutluyorum sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruym yavrularını benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum inşallah bizde o duyguyu tez zamanda tadarızzz

selam kızlar şu yeleşme kanaması dedikleri kahverengi lekelenme herkezde oluyormu bilgisi olan varmı yani yerleşme kanaması olmadan gebelik olurmu çok merak ediyorum

olur tabi ki canım,herkeste olacak diye bişey yok,yumurtanın rahime yerleşirken o bölgedeki kılcal damarlara zarar vermesiymiş,zarar vermeden de rahime yerleşebilir

ama neden ki? hiçbir problem olmasa dahi 1 yıl sürebilirmiş, hamile kalma süresi,bir sağlık problemin yok tur inş. Ümidini kesme hayırlı bir vakitte hepimiz bebişimizi kucağımıza alacağız Allah ın izniyle...

slm kızlar bende 4 aydır korunmuyorum bekelenen adet tarihim geçen ay 20 sinde oldum ama bu ay 22 si olcak herelde hamile olan var mı aranızda belirtiler neler son 10 gğndür çok sancı çektim kasıklarımda ve belimde bide göğüslerde ama şimdi sadece göğüslerimde ağrı var ve ateşim 36 nn altına inmiyo normalde 34 35 çıkıyodu sizce bunlar bi belirti olabilir mi çok merak ediyorumm :18:

olur tabi ki canım,herkeste olacak diye bişey yok,yumurtanın rahime yerleşirken o bölgedeki kılcal damarlara zarar vermesiymiş,zarar vermeden de rahime yerleşebilir

sağol canım ya bugün benim son adet tarihimden itibaren 30. gün ama ne regli oldum nede öyle lekelenme gibi bişey bide ben hep bir önceki aydan 6 gün kadar erken adet olrdum offff çok zor böyle beklemek geçen hafta test yaptım evde negatif çıkmıştı şimdi 5 gün kadar daha geçti acaba bi test daha yapsammı idrarda çıkarmı :26::26:

kızlar adetim 21 ocak ama akşam kahverengi gibi akıntı geldi ben hastalandım diye başladım tabi ağlamaya ama adet sancım falan hiç yok normalde ilk gün ağrıdan durarmam şimdi biraz araştırma yaptım yerleşme kanamasıda böyle oluyomuş adet öncesi test yapsam çıkarmı grip olmuşum antibiyotik içmem gerekiyo napiyim bilemedim

sağol canım ya bugün benim son adet tarihimden itibaren 30. gün ama ne regli oldum nede öyle lekelenme gibi bişey bide ben hep bir önceki aydan 6 gün kadar erken adet olrdum offff çok zor böyle beklemek geçen hafta test yaptım evde negatif çıkmıştı şimdi 5 gün kadar daha geçti acaba bi test daha yapsammı idrarda çıkarmı :26::26:

tekrar yap,ne kaybedersin,inş. vardır bebiş

aman antibiyotik falan içme,ben de gribim içmiyorum,bol bol meyve yiyorum,portakal suyu içiyorum,nolur nolmaz,emzikli bir annenin antibiyotik içmesi sonucu bebek astım oluyormuş,haberlerde dinledim,düşün artık,doğduktan sonra bile bu kadar etkileniyorsa,1-2-3 haftalıkken,nasıl etkilenmez

idrar testinde çıkadabilir çıkmayabilir de ama kan da çıkar,ama canım hamileliklerin % 50 si adetle birlikte yok olabiliyormuş,onun için gününün geçmesini bekle,ben de öyle oldu,idrar testinde pozitif çıkmıştı,sonra yoğun bir adet kanaması,1 hafta sonra hcg 0, onun için bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…